Kızım bizi gördü

Ben bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Ben kendim bildim bileli babam anneme hep liseli ergenler gibidir el kol hareketleriyle de olsa.
Belki de o yüzden hiç yadırgamadım yakınlaşmalarını...
lalecim biz de mesela evde sarılıp otururuz,öperim falan..ama cinsellik başka birşey.anladığım kadarıyla sadece öpüşüp koklaşırken değil ,tam esnasında görmüş kızı..üstelik de yanlarında şimdiye kadar öpüşülmemiş bile..

Yawrum sen iyimisin ? bu kadar bi insan yanlış anlar aman bize uzak ol da ne yaparsan yap mümkünse üyeliğini yoket git uzayda falan yaşa diyeceğim ama oraya da yazık :)

Cok gecmis olsun kiziniza ysni bilmiyorum böyle bir durumda nasil davrabilir ama belki bir piskologa gitmekte fayda vardir. Bit kac gün birakin kizinizi sonra konusun ya da direk piskologa gidin. Yani ben annemi ve babsmi asla öyle görmek istemezdim. Birdahaki sefere de cocuklarin uyudugundan emin olun kapi kilitlenmiyorsa da kapinin önüne birsey koyun hemen acilmasin ya da ses yapsin siz duyun. Bide film oynarken odaya biri girse tabiki duyulmaz birdahaki sefere sadece daha dikkatli davranin

Film falan bir yana da o odanın nasıl kilidi olmaz yahu?
Çocuk belki rüya gördü o an kapıyı çalmayı akıl edemedi.
Sizin akıl edip kilit taktırmanız lazımdı çok masraflı birşey değil. KİLİT.

Biz çoluk çocuk filminden tahrik olmuyoruz yalnız, normalleştirmeye çalışanlara duyurulur.
İyi de wust çocuk filminden tahrik olduklarını nereden çıkardın ?
Yahu bir dokunuş,bir bakışma ya da ne bileyim öpüşme ile ortaya çıkabilecek bir eylemi niye buraya bagladın ki şimdi ?

peki bir de şu var,belki de görmedi kızınız? yani dediği gibi sadece kabus gördü yatakta oturdu..yani girip çıktığını görmemişsiniz ki..ben mi yanlış anladım???

Kanallari geziyorum çizgi filme rastladım,izlerken kocamı öptüm karşılık verdi derken sevişmeye başladık cizgi film açık kaldı.

Ne yani çizgi film eşliğinde sevisilmez diye bir sey mi var?
Seviştik diye çizgi filmden mi tahrik olduk anlamına geliyor?

Konu amacından sapmış.
Konu sahibi sen de animasyonlu yedi cucelisini bilmem nesini ne diye yazıyorsun.
Film izliyorduk sevişmeye başladık sesten kapının açıldığını duymadık desen bu tür yorumlar gelmeyecekti.

Neyse, kızınız için terapi alabilirsiniz veya pedagoglara danışabilirsiniz.
Travma yaşadığını sanmıyorum. Yaşı büyük. Şaşırmıştır tepkisini ağlayarak vermiştir.

Kapıya en kısa zamanda kilit!!!!!

film çocuk filmi degil bu arada wust animasyon
Çizgi film izlerken de açıkçası sevişseler ben burada bir sapkınlık görmezdim bilmiyorum, bakıl açısı tabiki

Biz çoluk çocuk filminden tahrik olmuyoruz yalnız, normalleştirmeye çalışanlara duyurulur.
cocuk filmi degil fantastik, kavgali dovuslu birsey. fragmanina bakin isterseniz.
konu sahibi bir kaza olmus artik geri donduremeyiz bir uzmandan yardim alin. cocugunuza tavirlarinizi degistirmeyin cinselligi tabu haline getirmesin. yetiskinler icin olagan bir durum oldugunu onun anlayacagi sekilde anlatmaya calisin.

Filmin afişini göstermekle iyi yaptın. Bence kafaya takma şimdiki çocuklar neler biliyor neler. Bilmemeleri de imkansız diziler filmler netteki sapıkça reklamlar. Anne ve babasında görmesi şok etkisi yaratmıştır belki. Hiçbir yerde görmese bile fen bilgisi dersinde yine öğreniyorlar. Büyüdükçe anlar. Fazla üstüne gitme.

Ve bence kızınız gördü sizi yoksa niye tekrar odasına geri dönsün?
Bi pedagoga götürün o anlatsın daha sağlıklı olur.
Odanın kapısını çalmada girme büyüyünce anlatırım gibi bir açıklama hiiç sağlıklı olmaz çünkü.
Bunların yanında kapı çalmasını öğrense bile kilit takın kapıya.
Aaa film izliyorlar bende bakayım diye girebilir çünkü

Ne kadar abartı yorumlar var. Sanki dünyanın sonu gelmiş. 11 yaş genç kızlığa adım atmış sayılır. Zaten filmlerden birbirini seven iki insanın öpüştüğünü seviştiğini öğreniyorlar. Sadece bunları anne-babanın yapıyor olması bazen can sIkIcI olabiliyor. Ne psikolojisi etkilenir ne de hayatı kararır, merak etmeyin. Hele ki cinselliğin ne olduğunu öğrendiğinde zaten gülecektir sizi yakaladığı için.

Bir süre sonra size davranışlarına göre konuşun. Anne-babanın özel yaşamı olduğunu filan anlatın. Yada çok etkilendiğini, size tavır aldığını filan düşünürseniz bir psikoloğa götürün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…