Kızım bizi gördü

Yuh ya hemen nasil böyle sapikca bir eylemi yakistirabiliyorsun. Ne kadar vicdansizlik ve iftiraci bir üslup sizinkisi

Otobüsteki yolcunun suratına mastürbasyon yapıp bi de boşalan insanların olduğu bi ülkede herkese her şeyi yakıştırabilir duruma geldim maalesef. Ne ararsan var bizde maşallah.

Bilgece sen yapma bari konumu dikkatli okurmusun canım hadi uzun zamandır konuşmadık hatırlamıyorsun beni ama konuyu anlamadan sen kıyım yapma bari

Pamuk prenses filmi falan ne alaka? Çocuk filmi eşliğinde seks mi yapıyorsunuz, bunun buradan nasıl gözüktüğünü tahmin ediyorsunuzdur umarım.

aaaa ama olmadı bu,
pamuk prenses ve yedi cüceler dememiş ki
pamuk prenses ve avcı yakın dönem fantastik,macera türü
bir film.
Sen yanlış anladın durumu.

Belki görmemiştir sizi gördüm dedi mi . Gördüyse de bi uzmandan yardım alın 11 yaşında cinselliğin ne olduğunu yavaş yavaş öğreniyorlar sıkmayın canınızı. Burda yapılan abuk subuk yorumlara takılmayın sanki bilerek yapmışsınız. Herkes çocuğu olunca emekliye ayrılıyo herhalde acımasızca yorum yapılmış.Kapınıza kilit alın mutlaka.

Pamuk prenses filmi falan ne alaka? Çocuk filmi eşliğinde seks mi yapıyorsunuz, bunun buradan nasıl gözüktüğünü tahmin ediyorsunuzdur umarım.

Çocuk filmi değil
Çizgi film değil
Animasyon değil

Yetişkinler için bir film
Konusu bildiğimiz pamuk prenses değil değiştirmişler

@Papatya gelini
Benim de böyle bir öğrencim var. Birinci sınıfa gidiyor henüz. Arkadaşlarına anne ve babasını anlatıyordu. Kitapta gördüklerini oraya yoruyordu. Gördüklerini normal düşünüp kendisinin de yapacağından ya da yapmaya kalkacağından korkmaya başladım. Evcilik oyunu oynuyoruz diye arkadaşlarına yaklaşıyordu. Tuvalet varken okulun arkasına tuvaletini yapıyordu. Çok değişik hareketleri olan bir çocuk. Gözüm sürekli onun üzerinde. Dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Karşınıza alın konuşun mutlaka. Ya da psikolog iyi bir tavsiye olabilir.

şeker kız kendi antoniyle usagi mamaroyla çatır çatur sevişirken bunlar 1-5 yaş çizgi filmi demiyorlar malesef...ki çizgi film bile olsa günümüzde masumunu bulmak çok güç kiiii onu da geçeyim bir ç.iftin ne zaman aşka geleceğinin önemi yoktur...

aaaa ama olmadı bu,
pamuk prenses ve yedi cüceler dememiş ki
pamuk prenses ve avcı yakın dönem fantastik,macera türü
bir film.
Sen yanlış anladın durumu.

Çocuk filmi değil
Çizgi film değil
Animasyon değil

Yetişkinler için bir film
Konusu bildiğimiz pamuk prenses değil değiştirmişler

Olabilir. Konu sahibi direkt öyle yazınca ben klasik pamuk prensesi anımsadım. Saldırmayıp açıklamaya çalıştığınız için teşekkür ederim bu arada. Ben yanılayım zaten önemli olan o.

bunu burada paylaşmak hiç iyi fikir değilmiş gördüğün üzere.
kötü olmuş evet.görmese iyiydi.
ancak olan olmuş.
bundan sonra tedbirli davranın.
bunun kötü annelikle filan ilgisi yok saçmalayan arkadaşlarımız var.
sadece tedbirsizlik.
kızınızın da üzerine gitmeyin,olayı hatırlatacak sorular filan da sormayın.
zamana bırakın ,biraz size tavırlı davranacaktır sonra unutacaktır.

Anlayamadim
Siz esinizle yatakdasiniz cizgi film izliyosunuz kizinizda sizi goruyo
Bunda kotu bise yokki niye psikolojisi bozulsun hemen anlamadim ben

O tip bi filmde hayır
Sanırım okumadan yazıyor çoğunluk.
Kadını yerden yere vurdunuz..

Film,erotik değilmiş zaten..Kapı açık değilmiş,sadece kilitli değilmiş.

Çoçuk kapıya vurmadan girdiysee,ne yapsın Kadın.

Ulu orta birşey yaptığı yok.

Anneliğine kadar laf etmişsiniz,ben bu kadar ağır yorum yapanlara şaşırıp kalıyorum.

İnsandır,ehemmiyetsiz davranmış bir kere diye anneliğini sorgulamak haddimize değil.

Tanıyor muyuz,evinde miyiz çoçuğuna nasıl davrandğını gördük mü?

Geçmiş olsun artık Konu sahibi,sen de artık tedbiri elden bırakma

Bende bu şekilde davranmayı düşünüyorum

O da doğru.

Herkes çok biliyor yaa ondan böyle.Ben de sinir oluyorum bu çok bilmiş Ablalara.

Bilgece sen yapma bari konumu dikkatli okurmusun canım hadi uzun zamandır konuşmadık hatırlamıyorsun beni ama konuyu anlamadan sen kıyım yapma bari

Ya ben kiyim yapmadım ki. Sadece kilit taktir diyorum. Cocuk bu her zaman her yerden çıkabilir. Nick falan mi degistirsin bi de? Bu aralar hafizam iyi değil ki kirdiysam kusura bakma ama kilidini muhakkak yaptir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…