- 4 Haziran 2009
- 1.411
- 1.825
- 658
Yuh ya hemen nasil böyle sapikca bir eylemi yakistirabiliyorsun. Ne kadar vicdansizlik ve iftiraci bir üslup sizinkisi
Bilgece sen yapma bari konumu dikkatli okurmusun canım hadi uzun zamandır konuşmadık hatırlamıyorsun beni ama konuyu anlamadan sen kıyım yapma bariBiran once kapiniza kilit takin. Ayrica film izliyosunuz ama bebegin sesini duymak icin kapiyi acik birakiyorsunuz?!
Sizce de ilginc degil mi? Yani tv sesi acikken nasil bebegi duyacaksiniz?
Neyse cocugu da bir psikologa goturun berbat bir durum bence de..
Pamuk prenses filmi falan ne alaka? Çocuk filmi eşliğinde seks mi yapıyorsunuz, bunun buradan nasıl gözüktüğünü tahmin ediyorsunuzdur umarım.
Pamuk prenses filmi falan ne alaka? Çocuk filmi eşliğinde seks mi yapıyorsunuz, bunun buradan nasıl gözüktüğünü tahmin ediyorsunuzdur umarım.
Bende seni kibledim canım rahat olBenden alıntı yapıp sataşan olursa cevap yazmayacağım haberi olsun. Direkt KİB.
şeker kız kendi antoniyle usagi mamaroyla çatır çatur sevişirken bunlar 1-5 yaş çizgi filmi demiyorlar malesef...ki çizgi film bile olsa günümüzde masumunu bulmak çok güç kiiii onu da geçeyim bir ç.iftin ne zaman aşka geleceğinin önemi yoktur...Yanılan ben olayım da saçma sapan bişey çıkmasın altından. Burada insanları tanımadığımız için öyle söyleyince her yoruma açık bişey gibi oluyor. Bakış açıları da değişiyor tabi, tanımadığım birileri çizgi film izlerken sevişmeye başladık deyince ben öyle de anlayabilirim böyle de. Değişken.
aaaa ama olmadı bu,
pamuk prenses ve yedi cüceler dememiş ki
pamuk prenses ve avcı yakın dönem fantastik,macera türü
bir film.
Sen yanlış anladın durumu.
Çocuk filmi değil
Çizgi film değil
Animasyon değil
Yetişkinler için bir film
Konusu bildiğimiz pamuk prenses değil değiştirmişler
Animasyon da değilfilm çocuk filmi degil bu arada wust animasyon
Çizgi film izlerken de açıkçası sevişseler ben burada bir sapkınlık görmezdim bilmiyorum, bakıl açısı tabiki
bunu burada paylaşmak hiç iyi fikir değilmiş gördüğün üzere.Eki Görüntüle 1840797 yinemi aynı konu nasıl yani dediğinizi duyar gibiyi olmaz nasıl olur dediğim benimde başıma geldi 11 yaşındaki kızım dün gece bizi uygunsuz gördü dünya baçıma çevrildi sanki ne yapıcamı nasıl davranıcağımı bilmiyorum sessiz sessiz odamızın kapısını açmış projeksiyonda film açmıştık sesinden duymadık allahım keşke dün gece yaşanmamış olsa yanına gittim kapıyı açık görünce yatakta ağlıyodu ne oldu niye ağlıyosun dedim kötü bi rüya gördüm dedi ne gördüğünü sordum hatırlamıyorum dedi çok büyük bi travma yaşadı ben şimdi ne yapıcam bilmiyorum çıkmaz sokağa kıstırılmış gibi hissediyorum çok kötüyüm eleştirip yargılamayın lütfen abuk sabuk mesajlarda yollamayın sadece paylaşmak istedim çokmoralim bozuk çünkü çok uyanıyorumkapım kapalıydı ve izlediğim film çizgi film yada erotik değildi
3 çocuğa rağmen,13 yıllık evliliğe rağmen nasıl kapınızda kilit yok anlamaıyorum..bu zamana kadar görmemiş olmaları büyük şansmış zaten...
Sanırım okumadan yazıyor çoğunluk.O tip bi filmde hayır
Bende bu şekilde davranmayı düşünüyorumbunu burada paylaşmak hiç iyi fikir değilmiş gördüğün üzere.
kötü olmuş evet.görmese iyiydi.
ancak olan olmuş.
bundan sonra tedbirli davranın.
bunun kötü annelikle filan ilgisi yok saçmalayan arkadaşlarımız var.
sadece tedbirsizlik.
kızınızın da üzerine gitmeyin,olayı hatırlatacak sorular filan da sormayın.
zamana bırakın ,biraz size tavırlı davranacaktır sonra unutacaktır.
O da doğru.şeker kız kendi antoniyle usagi mamaroyla çatır çatur sevişirken bunlar 1-5 yaş çizgi filmi demiyorlar malesef...ki çizgi film bile olsa günümüzde masumunu bulmak çok güç kiiii onu da geçeyim bir ç.iftin ne zaman aşka geleceğinin önemi yoktur...
Ya kızlar sizde he
İnsanlar nasıl sevişeceklerini size mi soracaklar af buyurun ?
Açmış filmi sevişmiş ne var bunda
Sanırsın sapık var karşılarında.
Konuyu uzatmadan güzelce konuş onunla derim zaten kızını tanıyorsun duruma dair bir daha asla kapı çalmadan içeriye girmemesi gerektigini söyle ve 11 yasında zaten artık bir şekilde bazı şeyleri yavaş yavaş öğreniyorlar
Bilgece sen yapma bari konumu dikkatli okurmusun canım hadi uzun zamandır konuşmadık hatırlamıyorsun beni ama konuyu anlamadan sen kıyım yapma bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?