Haha, sana inat buralarda olacağım canım :) İstediğimi anlarım, sana ne? Bence her şey ortada, sana daha fazla yorum yok. Benim de başka bişey dememe gerek yok. Kıvırmalar falan boş yani.Yawrum sen iyimisin ? bu kadar bi insan yanlış anlar kim uzak ol da ne yaparsan yap mümkünse üyeliğini yoket git uzayda falan yaşa diyeceğim ama oraya da yazık :)
Kapım kapalıydı biz sevişirken ama sonra açılmış olduğunu gördükpeki bir de şu var,belki de görmedi kızınız? yani dediği gibi sadece kabus gördü yatakta oturdu..yani girip çıktığını görmemişsiniz ki..ben mi yanlış anladım???
anladım gördü kesin o zaman..Kapım kapalıydı biz sevişirken ama sonra açılmış olduğunu gördük
cocuk filmi degil fantastik, kavgali dovuslu birsey. fragmanina bakin isterseniz.
konu sahibi bir kaza olmus artik geri donduremeyiz bir uzmandan yardim alin. cocugunuza tavirlarinizi degistirmeyin cinselligi tabu haline getirmesin. yetiskinler icin olagan bir durum oldugunu onun anlayacagi sekilde anlatmaya calisin.
Pamuk prenses filmi falan ne alaka? Çocuk filmi eşliğinde seks mi yapıyorsunuz, bunun buradan nasıl gözüktüğünü tahmin ediyorsunuzdur umarım.
Hayır değildi pamuk prenses ve avcıyı izliyorduk ben kızımın yanında eşimi dudağından bile öpmem bizi hiç yakın görmedi bu yüzden çok etkilenmiş olabileceğini düşünüyorum
Yuh ya hemen nasil böyle sapikca bir eylemi yakistirabiliyorsun. Ne kadar vicdansizlik ve iftiraci bir üslup sizinkisi@PrezentabLkonteS bence izlenen film ve yapılan eylem pek de sıradan ve normal değil. Sapık mı var karşınızda demişsiniz ama, çoluk çocuk filminden tahrik olup seks yapmak ya da çocuk filmi eşliğinde seks yapmak bana normal gelen bişey değil. Aksiyon filmi deseydi kimse tepki göstermezdi. Çocuğu olan bi ailenin çocuk filmi açıp sevişmesi... Hayra alamet değil.
napsınlar dedem pamuk prenses diyince hala 7 cücelerle ormanda evcilik oynayan pambık var sanıyolar oysa yıl olmuş 2016 bizim pambık olmuş afeti devran bilmiyorlar ki"Pamuk prenses ve avcı" filmi yetişkiler için çekilmiş bir film.
Hayır biz onu görmedik bizim kapı kapalıydı kapıyı açık gördüm odasına gittim ağlıyordu
Ayrıca pamuk prenses filmi eşliğinde nası sevişiyodunuz ne alaka..
Kapın açık mıydı bi de?
film çocuk filmi degil bu arada wust animasyon
Çizgi film izlerken de açıkçası sevişseler ben burada bir sapkınlık görmezdim bilmiyorum, bakıl açısı tabiki
İşin orası bahanesi esprisi, asıl takılıp kızdığım nokta başkaSende takmışsın buna kaç kez sormuşsun
İsterse Kemal sunal eşliğinde sevişir
Be var bunda?
Aşka gelmiştir o an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?