Kızım bizi gördü

Kimse gücenmesin lütfen. Ya da gücensin bence bi zahmet. Sizler ne kadar itici, dili sert, kırıcı ve saldırgansınız. Sözüm ona eğitimli, kibar, kültürlü bayanlarsınız. Ama iş biriyle iletişime geçmeye gelince anneliğini yerin dibine sokacak kadar ağır konuşuyorsunuz. Hakikaten yazık size. Sizin haddiniz değil bir kadınıb anneliğini sorgulamak. Biri henüz öğrenci, diğeri daha anneliğe yeni adım atmış bir kadın... Ayıptır yahu. İçiniz bu kadar kin, nefret ve kötülükle mi dolu??? Çağımızın sözüm ona kibar, eğitimli bayanları. Baya baya sizler kadının öküzüsünüz!!!!

bence bi psikologtan yardım alın nasıl anlatabilirsiniz diye
sonra da onun dediği şekilde güzelce konuşun kzıınızla

Yawrum sen iyimisin ? bu kadar bi insan yanlış anlar kim uzak ol da ne yaparsan yap mümkünse üyeliğini yoket git uzayda falan yaşa diyeceğim ama oraya da yazık :)
Haha, sana inat buralarda olacağım canım :) İstediğimi anlarım, sana ne? Bence her şey ortada, sana daha fazla yorum yok. Benim de başka bişey dememe gerek yok. Kıvırmalar falan boş yani.

peki bir de şu var,belki de görmedi kızınız? yani dediği gibi sadece kabus gördü yatakta oturdu..yani girip çıktığını görmemişsiniz ki..ben mi yanlış anladım???
Kapım kapalıydı biz sevişirken ama sonra açılmış olduğunu gördük

Olan olmuş ama çocuğun atlatacağını düşünüyorum. Söylediğiniz mantıklı.

Öncelikle geçmiş olsun.tedbir almakıydınız ama olmus bir pedagog la görüşseniz en iyisi onun dişinda biz anne babamızın odasına girmezdik yasaktı o oda kızımda girmez herkesin odasının özel oldugunu öğretin nacizane fikrim.birde 4 yasındakı cocuk gelir diye ben panikteyim 11 yasındakı kızının barken kitlemeliydiniz.konu cok sapmiş gitmiş.üzülmeyin destek alın.en kısa zamandada kilit.

Hayır değildi pamuk prenses ve avcıyı izliyorduk ben kızımın yanında eşimi dudağından bile öpmem bizi hiç yakın görmedi bu yüzden çok etkilenmiş olabileceğini düşünüyorum

O zaman boşuna telaş yapıyorsunuz. Ben de erotik bir film izliyordunuz da kızınız Sizi sevinirken gördü sandım. Muhtemelen kabus görmüş yavru. Abartmayın. Onu daha da korkutmayın.

Yuh ya hemen nasil böyle sapikca bir eylemi yakistirabiliyorsun. Ne kadar vicdansizlik ve iftiraci bir üslup sizinkisi

Biran once kapiniza kilit takin. Ayrica film izliyosunuz ama bebegin sesini duymak icin kapiyi acik birakiyorsunuz?!
Sizce de ilginc degil mi? Yani tv sesi acikken nasil bebegi duyacaksiniz?
Neyse cocugu da bir psikologa goturun berbat bir durum bence de..

film çocuk filmi degil bu arada wust animasyon
Çizgi film izlerken de açıkçası sevişseler ben burada bir sapkınlık görmezdim bilmiyorum, bakıl açısı tabiki

Yanılan ben olayım da saçma sapan bişey çıkmasın altından. Burada insanları tanımadığımız için öyle söyleyince her yoruma açık bişey gibi oluyor. Bakış açıları da değişiyor tabi, tanımadığım birileri çizgi film izlerken sevişmeye başladık deyince ben öyle de anlayabilirim böyle de. Değişken.

Ya isterse çocuk filmi olsun.
Allah allah
Filmden tahrik olunduğu nerde yazıyor.

Konu sahibine sapık muamelesi yapanlar ciddi anlamda problemli bence.

Ya evli değil ya hic cinsel temasta bulunmamış bol keseden sallıyorlar.

Yardım alabilirsiniz, tabi önce siz uygun bir dille konuşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…