Kızım bizi gördü

Anlayamadim
Siz esinizle yatakdasiniz cizgi film izliyosunuz kizinizda sizi goruyo
Bunda kotu bise yokki niye psikolojisi bozulsun hemen anlamadim ben
Sen konuyu hiç anlamamışsın canım ya
"Uygunsuz görüyor"

Arkadaşlar

Kadınlar kulübüne giriyorsanız internetiniz de vardır dimi?
Google denen bir şey icat edildi
Eğer sinema kültürünüz yoksa, yazın "Pamuk Prenses ve Avcı" diye çıkanı okuyun bir zahmet.
Okumadan, elinize bir fırsat geçti diye saldırıyorsunuz, hayır bir de üstüne "O çizgi film değil" dedikçe ikna da olmuyorsunuz.
Garipsiniz
Allah elinize düşürmesin

Olan olmuş ama çocuğun atlatacağını düşünüyorum. Söylediğiniz mantıklı.
buyudugunde arkadaslarina gulerek anlatacagi bir hikaye olacaktir bu durum. simdi bunu nasil duzeltecegini en iyi bir cocuk psikologu cozer. babanin tepkisi de onemli. beraber cozmesi gerek bu konuyu ebeveynlerin.

Ya ben kiyim yapmadım ki. Sadece kilit taktir diyorum. Cocuk bu her zaman her yerden çıkabilir. Nick falan mi degistirsin bi de? Bu aralar hafizam iyi değil ki kirdiysam kusura bakma ama kilidini muhakkak yaptir..
Tamam sorun değil halledicem zaten

buyudugunde arkadaslarina gulerek anlatacagi bir hikaye olacaktir bu durum. simdi bunu nasil duzeltecegini en iyi bir cocuk psikologu cozer. babanin tepkisi de onemli. beraber cozmesi gerek bu konuyu ebeveynlerin.
Biz çocukken bizden küçük bi kız vardı, o anne babasını hep böyle anlatıyordu. Meğer aynı odada uyuyorlarmış ve anne babası çocuklarının yanında sevişiyormuş. Çocuk ne gördüyse anlatırdı. Ama o küçüktü.

şeker kız antoni ile sevişmiş miydi ya, bak şimdi.

Yanlis anlama ama cocugunla iletisim problemin var mi? Mesela regl oldugunu sana soylememis, senden cekiniyor mu?

Bence bir gun kiz kiza vakit gecirin, konusun. Boyle seylerin kari kocalar arasinda normal oldugunu anlatin ki regl olan bir çocuk zaten her seyin farkindadir.
Bi de acaba bilerek mi gelip izledi? Daha onceden de izlemis olabilir mi? Belki siz farkinda olmuyorsunuz?
Bunu bir arastirin, temele inin ve evladinizla arkadas gibi konusun..

Filme kadar takılmış Kk hatunları. Allah iyiliginizi versin.

Bir uzmandan destek alın , mutlaka lütfen ihmal etmeyin. Tam gelişim çağında bir kız çocuğu çünkü. Ağlaması , olumsuz tepki oluşturduğunu gösterir. Üzüldüm sizin ve kızınız için .

Evde yabancı kim olursa olsun o kapı kilitlenmeli. Asla gelmez, uyanmaz denilmemeli.

Arkadaşlar burada kendimizi yazıyla ifade ediyoruz. Siz düzgün ifade edemediğiniz zaman yanlış anlaşılınca ya da sizin istediğiniz gibi anlaşılmayınca sonra da kızıyorsunuz. Düzgün ifade etmiş olsanız kimse başka bi anlam çıkarmamış olacak. Hem yanlış ifade edip hem de insanlar yanlış anlayınca o insanlarda suç bulmayın. Sen öyle yazarsan ben nerden bileyim senin tam olarak aslında ne demek istediğini, neyi kastettiğini? Kelimelerin gücü önemlidir. Ya ifade yanlışlığınızı düzeltip insanları bilgilendireceksiniz konu hakkında ya da yanlış anlamalar devam edecek. Pamuk prensesin çocuk filmiyle özdeşleştiğini bilip de buna rağmen ifade yanlışını düzeltmiyorsanız sorun sizdedir. Nasıl anlatırsan ben öyle anlarım, bu kadar basit.

Çocukların çok etkilendiği bir yaş bi kaç gün geçsin hazmetsin sonra konusun. Çocuklar kendi anne babalarına yakistirmazlar böyle şeyleri o yüzden çok kirilmistir. Babaya karşıda tavır alabilir annemin canını yakıyor vs diye düşünebilir. Bu hiç unutmuyacagi bir olay büyük bir travma olmuş. Biraz zaman geçsin çocuklarınızın yanında Eşinizin Sevin ilgi gösterin öpün sarılın çocuklarda annem babam birbirini seviyor desin.

coneeeeeem sen kadar uzatan olmadı ama

Neden benden alıntı yaptın anlamadım, ben anneliğine falan laf etmedim kapı neden açıktı da demedim kapalı olduğu yazıyo zaten,ne alaka ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…