Sen konuyu hiç anlamamışsın canım yaAnlayamadim
Siz esinizle yatakdasiniz cizgi film izliyosunuz kizinizda sizi goruyo
Bunda kotu bise yokki niye psikolojisi bozulsun hemen anlamadim ben
Kendini daha dikkatli ifade etmiş olsaydın böyle anlamlar çıkarmazdı kimse. Kib'le, hiç umurumda değil. :)Bende seni kibledim canım rahat ol
Ekledim zaten@Papatya gelini
Şu film afişini ilk baştaki mesajının sonuna ekle herkes çizgi film sanıyor hala.
kapım kapalıydı ve izlediğim film çizgi film yada erotik değildiSen konuyu hiç anlamamışsın canım ya
"Uygunsuz görüyor"
buyudugunde arkadaslarina gulerek anlatacagi bir hikaye olacaktir bu durum. simdi bunu nasil duzeltecegini en iyi bir cocuk psikologu cozer. babanin tepkisi de onemli. beraber cozmesi gerek bu konuyu ebeveynlerin.Olan olmuş ama çocuğun atlatacağını düşünüyorum. Söylediğiniz mantıklı.
Tamam sorun değil halledicem zatenYa ben kiyim yapmadım ki. Sadece kilit taktir diyorum. Cocuk bu her zaman her yerden çıkabilir. Nick falan mi degistirsin bi de? Bu aralar hafizam iyi değil kikirdiysam kusura bakma ama kilidini muhakkak yaptir..
Biz çocukken bizden küçük bi kız vardı, o anne babasını hep böyle anlatıyordu. Meğer aynı odada uyuyorlarmış ve anne babası çocuklarının yanında sevişiyormuş. Çocuk ne gördüyse anlatırdı. Ama o küçüktü.buyudugunde arkadaslarina gulerek anlatacagi bir hikaye olacaktir bu durum. simdi bunu nasil duzeltecegini en iyi bir cocuk psikologu cozer. babanin tepkisi de onemli. beraber cozmesi gerek bu konuyu ebeveynlerin.
şeker kız kendi antoniyle usagi mamaroyla çatır çatur sevişirken bunlar 1-5 yaş çizgi filmi demiyorlar malesef...ki çizgi film bile olsa günümüzde masumunu bulmak çok güç kiiii onu da geçeyim bir ç.iftin ne zaman aşka geleceğinin önemi yoktur...
he birde diğer esmer çocukta sözde soğuktan dondu vücut ısımı vereceğim diye çırılçıplak soyunup üzerine yatmıştı ya la bak nasıl bir travma ise artık unutmamışımşeker kız antoni ile sevişmiş miydi ya, bak şimdi.
he birde diğer esmer çocukta sözde soğuktan dondu vücut ısımı vereceğim diye çırılçıplak soyunup üzerine yatmıştı ya la bak nasıl bir travma ise artık unutmamışım
coneeeeeem sen kadar uzatan olmadı amaArkadaşlar burada kendimizi yazıyla ifade ediyoruz. Siz düzgün ifade edemediğiniz zaman yanlış anlaşılınca ya da sizin istediğiniz gibi anlaşılmayınca sonra da kızıyorsunuz. Düzgün ifade etmiş olsanız kimse başka bi anlam çıkarmamış olacak. Hem yanlış ifade edip hem de insanlar yanlış anlayınca o insanlarda suç bulmayın. Sen öyle yazarsan ben nerden bileyim senin tam olarak aslında ne demek istediğini, neyi kastettiğini? Kelimelerin gücü önemlidir. Ya ifade yanlışlığınızı düzeltip insanları bilgilendireceksiniz konu hakkında ya da yanlış anlamalar devam edecek. Pamuk prensesin çocuk filmiyle özdeşleştiğini bilip de buna rağmen ifade yanlışını düzeltmiyorsanız sorun sizdedir. Nasıl anlatırsan ben öyle anlarım, bu kadar basit.
Pamuk prenses ve avcıyı izlerken bi yandan da seks mi yapıyodunuz anlamadım
Sanırım okumadan yazıyor çoğunluk.
Kadını yerden yere vurdunuz..
Film,erotik değilmiş zaten..Kapı açık değilmiş,sadece kilitli değilmiş.
Çoçuk kapıya vurmadan girdiysee,ne yapsın Kadın.
Ulu orta birşey yaptığı yok.
Anneliğine kadar laf etmişsiniz,ben bu kadar ağır yorum yapanlara şaşırıp kalıyorum.
İnsandır,ehemmiyetsiz davranmış bir kere diye anneliğini sorgulamak haddimize değil.
Tanıyor muyuz,evinde miyiz çoçuğuna nasıl davrandğını gördük mü?
Geçmiş olsun artık Konu sahibi,sen de artık tedbiri elden bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?