Eğer kızın olumsuz, sorunlu bir davranışı yoksa görüşsün ne olacak. sonuçta o kızda öyle bir babası olsun istemezdi değil mi?
bende aynı düşündüm şu an ikisi okey oynuyor kızın olumsuz yönü var ağzı küfürlü çok dobra bir kız
Adana'ya geldiğimizde annemin komşusu var kızımla aynı yaşta her vakit onunla görüşür konuşur sorun şu babasının dostu varmış hanımıda evlere temizliğe gidiyormuş annem kızdı torunum bu kızla görüşmesin diyor bende dedim ki kızın günahı ne? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
bende aynı düşündüm şu an ikisi okey oynuyor kızın olumsuz yönü var ağzı küfürlü çok dobra bir kız
Kadının durumunu anlatmam gerek annem sinir oluyor sonuçta meslek sahibide olabilirdi kadının parasınıda istiyormuş her gün kavga ediyorlarmış kadına eğer annenin yanına gidersen anneni ve babani vururum diyormuş
Adana'ya geldiğimizde annemin komşusu var kızımla aynı yaşta her vakit onunla görüşür konuşur sorun şu babasının dostu varmış hanımıda evlere temizliğe gidiyormuş annem kızdı torunum bu kızla görüşmesin diyor bende dedim ki kızın günahı ne? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?