Kızım bu kız ile görüşsünmü?

ema1

Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr
Pro Üye
10 Ağustos 2009
26.201
18.344
823
Adana'ya geldiğimizde annemin komşusu var kızımla aynı yaşta her vakit onunla görüşür konuşur sorun şu babasının dostu varmış hanımıda evlere temizliğe gidiyormuş annem kızdı torunum bu kızla görüşmesin diyor bende dedim ki kızın günahı ne? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Annesi temizliğe gidiyor diye niye ön yargı?Benim annemde temizliğe gidiyor.
Babası terbiyesizse kızın suçu ne allah aşkına yapmasın anneniz!!!
Kız zaten ne buhranlar geçiriyordur şuan.Annesi elin evinde temizlik yapıyor.
Babası yanında değil kızıyla ilgilenmiyor.Bu kadar sorumsuz mu oldu toplumumuz?
Annesi temizlik yapıyor diye torunuyla görüştürmek istememesi...
Çok sinirlendim ve kızdım bu konuya...

Annem babası yüzünden görüşmesin diyor yoksa temizliğe gittiğinden değil

Kadının durumunu anlatmam gerek annem sinir oluyor sonuçta meslek sahibide olabilirdi kadının parasınıda istiyormuş her gün kavga ediyorlarmış kadına eğer annenin yanına gidersen anneni ve babani vururum diyormuş

Babasının iğrenç bir adam olması kızının suçu değil ki. Sırf bu yüzden arkadaşıyla görüşmesini engellemek büyük acımasızlık bence. O kızın yerine kendinizi koyun; birileri çocuklarını sırf anneniz aldatılıyor diye sizden kaçırsaydı, nasıl hissederdiniz? Ya da aldatılan siz olsaydınız ve diğer aileler çocuklarını, çocuğunuzdan kaçırsalardı... Hak etmeyenlere yüklenmiş ağır bir yük olurdu bu.

Eğer kızın olumsuz, sorunlu bir davranışı yoksa görüşsün ne olacak. sonuçta o kızda öyle bir babası olsun istemezdi değil mi?

Babası öyleyse kızın suçu ne? Hem kızın annesi o kadar düzgün biriymiş ki parasını helalinden kazanmaya çalışıyor. Herkesin başına herşey gelebilir, kim evlenirken eşim başka kadına gidecek diye evlenir ki?

Eğer kızın olumsuz, sorunlu bir davranışı yoksa görüşsün ne olacak. sonuçta o kızda öyle bir babası olsun istemezdi değil mi?

bende aynı düşündüm şu an ikisi okey oynuyor kızın olumsuz yönü var ağzı küfürlü çok dobra bir kız

bende aynı düşündüm şu an ikisi okey oynuyor kızın olumsuz yönü var ağzı küfürlü çok dobra bir kız

Ne yazık ki şimdi küfretmeyen çocuk hemen hemen yok gibi, benim oğlum henüz 9 yaşında ama küfrediyor ne yaptıysam vazgeçiremedim, oğlumun arkadaş çevresi pek yok, apartman görevlimizin oğluyla oynuyor o çocuğunda bir kaç kez küfrettiğini, el hareketi yaptığını gördüm ama sırf yanlış anlaşılırım diye çocuğuma yasak koyamadım sadece o çocuğuda üstü kapalı uyarıyorum.

Sizinle Aynı Fikirdeyim..
''Kızın Günahı Ne??''

ne ailelerin kızlarını gördüm hanım hanımcık.. hanım hanımcık ailelerin ne kızlarını gördüm.....

böyle bir sorgu yapılmaması gerek.. eğer ki kızın kızınıza zarar verecek davranışlarına şahit olursanız o ozaman düşünülecek bir konu.. kimse ailesini seçemiyor bunu unutmayın..

bence o kız sizin gbi insanların kızıyla görüşmesin temizliğe gidiyor diye 2. sınıf vatandaş mı bu kadın?

arkadasım kendini yanlıs ifade ediyorsun.

1.konuyu babasının dostu varkızım gorussun mu diye acıyorsun. eger seni rahatsız eden kufurlu konusması ise ana konu olarak ondan bahsetmelisin bence. kızımın bir arkadası var cok kufurlu konusuyor. gorusmesini ben de anneannesi de istemiyor ayrıca aile hayatları da bozuk. vs diye anlatabilirdin.

2. annesinin yaptıgı isten bahsederken de ustelik kadıncagız bu durumda bile evini temizlik yaparak gecindirmeye calısıyor gibi bir ifade kullansaydın bu kadar tepki almazdın.
yani
ama bu kadar tepki alınca kızın diger olumsuz yonlerini gostermeye calısıyorsun ki bence sen cevir kazı yanmasın yapıyorsun.

bence kufurlu konusması babasının dostu olmasınan cok daha onemli bir problem cunku arkadas cevresi insanı coook ama cok etkiliyor. kendimden bilirim.

Bence o kız sizin gibi insanların kızları ile görüşmesin. Ben öyle babaya rağmen temizlik yapıp bizi büyüten annenin anca ayağının altını öperdim. Ama siz anlamazsınız. Düşmez kalkmaz bir allah.

Kızınız o kızla görüşmesin yorumları okumak için her mesajınıda kızın ve ailesinin olumsuzluklarını türetiyosunuz..
Herkesin annesi kızını o kızla görüştürmekten vazgeçerse işte o zaman o kız kızlarımızla görüştürülmeyecek hale gelir...
Ağzı çok bozuk madem,sizin kızınız nasıl anşabiliyor? Anne çok ağzı bozuk ben hoşlanmıyorum böyle şeylerden diyip kendi kendine çekilmesi gerekmezmi?
Demekki çok iyi anlaşıyolar..

Ya da boşverin bunları..görüştürmeyin kızınızı..babasının dostu var..yanlış örnek almasın..başka rezaletler yok çünkü memlekette..
Komşu kızlarına kaldı çocuklarımızın kişisel gelişimleri..Genç kızlarımızla oturup bol bol o çok eğitici dizileri izleyelim biz...

bazen cımbızla kelıme aradıgınızı dusunuyorum valla konu sahıbı temızlıge gıden anneyı kucumsememıs kı .aksıne babasının dostu olmasına ragmen o kadın ekmegını kazanmaya calsıyor olarak anladım konuyu ben .konu sahıbının endısesı ,babasının dostu olmasından dolayı kızım cocugum kotu etkılenebılır mı dıye sormak ıstemıs ama ,bazı arkadaslar annesı temızlıge gıdıyor dıye kucumsedıgını ifade etmıssınız .sasırdım dogrusu cımbızla kelıme secıyorsunuz

ama sonuçta meslek sahibi olabilirdi ne demek ya?
herkezin annesi babası okutmuyo veya sen o kadının hayatının nasıl geçtiğini biliyomsn ki yorum yapıyosun oda istemez mi düzgün bi şekilde çalışsın
düzgün derken düzenli yani masa başı fln veya başka bişey temizlik yapıyomuş helal olsun o kadına anından öpüyorum selam söyle benden ...

inş bi gün o kadında gün yüzü görür..

Benim arkadaşım lise mezunu açıköğretimden üniversite okuyor, kapasiteli de biri olmasına rağmen evlere temizliğe gidiyor, çünkü kızı var onu bırakabileceği yer yok eşinden de ayrı, kızım büyüyüp kendine yetebildiği yaşa gelen kadar bu işe devam edeceğim diyor...

Ayrıca meslek sahibi olabilirdi ne demek, temizliğe giden kadın küçümsencek bir iş mi yapıyor?
Bazı konularda lafa gelince temizliğe git evlere diyoruz, ihtiyacımız olduğunda eve yardımcı bayan arıyoruz değil mi? küçümsemek neden?

babasının edepsizliğinden dolayı, kızının karakterinde bir sorun olmaz. ancak kızınız o kızla babasıyla karşılaşmayacak bir yerde görüşmeli bence. ne olur ne olmaz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…