kızım çok aşık napıcam

Coook yanlis tavriniz cokk...

Ben de lisedeyken bir erkekle konuştuğumu anneme dedigimde sanki dunyanin sonu gelmiş gibi davranmisti ki dunyanin en anlayisli insani ama bana karsi bu konuda anlayisli olamadi .

Ve ben o tecrübeden sonra doğru yanlis hicbir seyimi annemle paylasmiyorum
Simdi 24 yasimdayim yalvariyor anlatmam için ama aklima kazinan o andan sonra ne yazik ki paylasamiyorum...aklımda tek bir düşünce oluşuyor "beni anlayamaz".

Ama ask acisi çekerken ayrilirken eve gelip numara yapmak yerine dizine yatip aglamayi tercih ederdim ama olmadi ne yazik ki.

Sizin de kiziniz sizle bir şey paylasmamasi gerektiğini öğrenmiş oldu bu davranislarnzla...

Lise 3 deki kızın aşık olması kadar doğal ne varki?

Ayrıca sen ustune dustukce ıyıce ımkansız aska dondureceksın olayı..kotu bişe olcaksa da senden sebep olacak bilesin..

Gozun kızının üstünde olsun..uzaktan,hıssettırmeden takıp ama bunaltma yasaklar koyup..

Aşk psikolojik bir rahatsızlık değildir psikoloğa götürmeniz manasız olmuş. sevmezsi çok doğal sizde lisede oldunuz sizde sevdiniz.Yapıcağınız en iyi şey cocuğun kim olduğunu öğrenmek düzgün biri mi kızınıza zarar gelir mi onu bulmak kızınıza yardımcı olmanız gerekir

benim arkadaşım vardı birine çok kötü aşık olmuştu annesi
onaylamıyordu.kız da sürekli yalana baş vurup çocukla buluşuyordu
resmen ailesine cephe almıştı.bence bir çocukla tanışın.benimde
kızım var korkunuzu anlıyorum ama sakin olup kızınızla ilişkinizi
güçlendirin.sizi böyle anlayışlı görürse sizi üzecek bir şey yapmaz

Bende ılk askımı 11 yasındayken anneme anlatmıştım..arkadasım gıbı dınledı beni..

Hatta çocuğun babası annemın arkadasıydı..bu durumu babasına soyleyıp oğluna soyle kızımı uzmesın dıye tembihlemişti..

Hayatım boyunca da butun sevgılılerımı annem bıldı..hiiç saklamadık..kardeşimde bende..

ben ılk asık oldugumda anneme cocugun fotosunu yakalatmıstım kı lise 1 deydım :) daha fena bı durum yani..annem eve kıtledı...telfonumu aldı..aslında cok asık degıldım ama oyle yapınca ınada bındım baya uzun sure cıktım derslerı saldım..annem pes ettı tamam evlen okulu bırakıyosun dedı..benım etekler tutuştu..hemen ayrıldım :) cocukla tanısıp evlendırıcem sızı deyın bakalım tepkısı nolcak..bence cocuk paket olur.hemen torun ıstıyorum deyın bu arada!! bence kaçar cocuk

Amin cok tesekkur ederim

Onu da dedik babasi da ben de. Biz o cocuk olmayacak demiyoruz daha cok erken onunde universite var dedik. Ama pek yemedi acikcasi...

Onu goturmedim psikologa ben yalniz gidip akil danistim sadece ve kimsenin haberi yok

Onu da dedik babasi da ben de. Biz o cocuk olmayacak demiyoruz daha cok erken onunde universite var dedik. Ama pek yemedi acikcasi...

cıddı cıddı ıstemeye gelın dıceksın.hazırlıklar falan kendı aranızda soz olsun ama sımdılık kımse bılmıcek yoksa evlenemzsınız dıyın yaaa ınanın ben bu takdıklerle ayrıldım ıyıkı de ayrıldım o ayrı konu...bana guvenın..kızınızda kendımı gordum...oğlak burcu mu ınatcı bellı :)

Niye bukadar mudahale yaa..
Boyle yaptikca valla kendi ellerinizle kizinizi kendinizden itiyorsunuz..
Ne demek telefon alikoymak ne demek babasina soylemek..
Ay sok oldum daha neler yanii..

Kiziniz bu yasinda size gelip herseyi anlatiyor..
Bu okadar buyuk bir nimet ama ne yazikki o nimetten faydalanamamissiniz..
Kiziniza artik ne de yapsaniz size guvenip herseyini anlatmaz...
Birde anneler sunu bi anlasinlar artik lutfen kizinizda olsa oglunuzda olsa baglasanizda durmaz.
Bu durumlarda kazanan ebeveynler olmak istiyorsa dert ortagi olsunlar arkadas olsunlar..
Yasak masak islemez kimseye heleki ask soz konusu olunca.

Atladigim bir konu da cocuk bundan her ayrilmak istediginde bizim ki yalvar yakar oluyor, nerdeyse canini verecek. Onsuz nefes alamiyormus. Tel hep elinde gece yarisi bile onun icin uykusundan oluyor. Gorusmuyoruz diyor ama yazisiyor. Onu herseyin ustunde tutuyor ve kendini simdiden bu kadar degersizlestirmesi en kotusu. Yani sorun bu...

Ayrica kendisi gelip anlatmadi ben gordum mesajlari ve hep sorardim olabilir boyle seyler senin de var mi kizim anlat bana dedim. Neyi sakladiysa karsima cikti bir sekilde. Soz verdi tutmadi. Ben daha ne yapabilirim ki...

Telaş etmekte haklısınız..ama üstune gitmeyin aksine arkadaşça yaklaşın ki sizden saklayacagi seyler yapmasın.. bizde eşimle lise aşkıydik...ailem haberdardi.. babam elbette görüşme etme derdi ama o zaman dışarıda buluşma eğlenme gibi amaçlarim olmamıştı, okula gittiğimde onu göreceğim ani düşlerdim sadece.. annem bilirdi bu yoğun aşkımı bende anlatırdım.. unileri ayrı şehirlerde okuduk sonra da evlendik şükür Rabbime..

Çok abartmışsınız üzgünüm.

Anladığım kadarıyla uygunsuz bir durum yok. Kızınız şu an duygularını kontrol edemiyor sadece. Siz de önyargıyla yaklaşıp onu korkutmuşsunuz feci halde, şimdi ne derseniz deyin, annem ayırmak istediği için böyle yapıyor diyordur.

Oysa anlayış gösterseydiniz, annem beni düşündüğü için böyle davranıyor derdi.

Alın karşınıza, hata yaptığınızı söyleyin. Kendi gençliğinizi unuttuğunuzu, koruma içgüdüsüyle onu kısıtladığınızı ve pişman olduğunuzu belirtin. Evimizin kurallarına uygun şekilde, uygun saatlerde görüşebilirsin yavrum, hatta bende tanışmak isterim ki içim rahat etsin deyin.

Siz güvenini kazandıkça, size yakınlaşacaktır. Ve zamanla verdiğiniz öğütleri tutarak, erkek arkadaşına kendisini ezdirmemeyi öğrenir.

İkisi de daha çocuk ve büyüyecekler. Ama bu sizin müdahalenizle olmaz. Bu kadar kısıtlamadan sonra ne derseniz deyin sizi dinlemeyecek. Telafi etmeniz lazım.

Bende lise 2 de çıkmaya başlamıştım sevgilimle 16 yaşındaydm şuan 21 yaşındayım hala çıkıyoruz ciddi düşünuyoruz cocuk duzgun bırıyse korkmayın bence

Evet ben de o yaslardan gectim ve ne bu kadar cesur ne de kor kutuk aşık oldum. Bunu da belirttim biz de gectik dedim ama erkekler kizlar kadar onemsemez gecicidir onlar icin ve daha cocuk sayilir dedim. Sen kolay unutmazsin ama o bir baskasini tanir degisebilir dedim. Ayrica kimseye karsi degilim o senin kismetinse zaten seni bulur evlenirsiniz dedim... Dedim... Dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…