Lise 3.sinifta kizim var. Okulundan bir cocuga cok fena aşık. Ne yaptiysam bu tutkulu sevgisinden vazgeciremiyorum. Defalarca cep tel alikoydum. Soz verdi inandim. Yine yazisti. Yeri geldi yalan soyledi. Psikologdan yardim aldim. Kustuk baristik olmadi. Ben basedemedim babasina soyledim tabi olay cikti evde. Sonuc yine yazisiyor ve vazgececek gibi degil. Genclik bu hersey olur diye korkuyorum. Oneri ve yasanmis tecrubelere ihtiyacim var.
Bende ılk askımı 11 yasındayken anneme anlatmıştım..arkadasım gıbı dınledı beni..Coook yanlis tavriniz cokk...
Ben de lisedeyken bir erkekle konuştuğumu anneme dedigimde sanki dunyanin sonu gelmiş gibi davranmisti ki dunyanin en anlayisli insani ama bana karsi bu konuda anlayisli olamadi .
Ve ben o tecrübeden sonra doğru yanlis hicbir seyimi annemle paylasmiyorum
Simdi 24 yasimdayim yalvariyor anlatmam için ama aklima kazinan o andan sonra ne yazik ki paylasamiyorum...aklımda tek bir düşünce oluşuyor "beni anlayamaz".
Ama ask acisi çekerken ayrilirken eve gelip numara yapmak yerine dizine yatip aglamayi tercih ederdim ama olmadi ne yazik ki.
Sizin de kiziniz sizle bir şey paylasmamasi gerektiğini öğrenmiş oldu bu davranislarnzla...
Amin cok tesekkur ederimkendimden örnek vermem gerekirse bende o devirlerden geçtim.ama annem nasıl yaptıysa beni kendine tek arkadaşı yaptı..bana güvendi inandı..bende onun için ondan hiçbişe saklamadım.babam bile akşam beni bacağına oturtur tatlı tatlı kızım bana güvenebilirsin anlat bakim bugün neler yaptın diye sorardı.istesede bişe saklayamazdım.annem "kızım kötüde olsa senden duyayım elalemden duymayayım kızmayacağım" diye ikna etti beni.sizde belki bu şekil yaklaşabilirsiniz.yaşım 30 ama hala annemden,babamdan bişey saklamam.çünkü o iletişimi kurmama annecim babacım çok yardımcı oldu..sizinde Rabbim yardımcınız olsun.
Onu da dedik babasi da ben de. Biz o cocuk olmayacak demiyoruz daha cok erken onunde universite var dedik. Ama pek yemedi acikcasi...ben ılk asık oldugumda anneme cocugun fotosunu yakalatmıstım kı lise 1 deydım :) daha fena bı durum yani..annem eve kıtledı...telfonumu aldı..aslında cok asık degıldım ama oyle yapınca ınada bındım baya uzun sure cıktım derslerı saldım..annem pes ettı tamam evlen okulu bırakıyosun dedı..benım etekler tutuştu..hemen ayrıldım :) cocukla tanısıp evlendırıcem sızı deyın bakalım tepkısı nolcak..bence cocuk paket olur.hemen torun ıstıyorum deyın bu arada!! bence kaçar cocuk
Onu goturmedim psikologa ben yalniz gidip akil danistim sadece ve kimsenin haberi yokAşk psikolojik bir rahatsızlık değildir psikoloğa götürmeniz manasız olmuş. sevmezsi çok doğal sizde lisede oldunuz sizde sevdiniz.Yapıcağınız en iyi şey cocuğun kim olduğunu öğrenmek düzgün biri mi kızınıza zarar gelir mi onu bulmak kızınıza yardımcı olmanız gerekir
Onu da dedik babasi da ben de. Biz o cocuk olmayacak demiyoruz daha cok erken onunde universite var dedik. Ama pek yemedi acikcasi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?