- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
Evet ben de o yaslardan gectim ve ne bu kadar cesur ne de kor kutuk aşık oldum. Bunu da belirttim biz de gectik dedim ama erkekler kizlar kadar onemsemez gecicidir onlar icin ve daha cocuk sayilir dedim. Sen kolay unutmazsin ama o bir baskasini tanir degisebilir dedim. Ayrica kimseye karsi degilim o senin kismetinse zaten seni bulur evlenirsiniz dedim... Dedim... Dedim...
Evet ben de o yaslardan gectim ve ne bu kadar cesur ne de kor kutuk aşık oldum. Bunu da belirttim biz de gectik dedim ama erkekler kizlar kadar onemsemez gecicidir onlar icin ve daha cocuk sayilir dedim. Sen kolay unutmazsin ama o bir baskasini tanir degisebilir dedim. Ayrica kimseye karsi degilim o senin kismetinse zaten seni bulur evlenirsiniz dedim... Dedim... Dedim...
Atladigim bir konu da cocuk bundan her ayrilmak istediginde bizim ki yalvar yakar oluyor, nerdeyse canini verecek. Onsuz nefes alamiyormus. Tel hep elinde gece yarisi bile onun icin uykusundan oluyor. Gorusmuyoruz diyor ama yazisiyor. Onu herseyin ustunde tutuyor ve kendini simdiden bu kadar degersizlestirmesi en kotusu. Yani sorun bu...
Benim kiEnimde lise 1 de birine asik oldu baska okuldan. 3 yil falan sirmedi ayrildilar. O kadar cok olmaz dedikki ayrilmasina ragmen saplantili gibi 6-7 yil hep pnu dusundu ama kendi kendine unuttu. Baski yapmayin ama takipte olun
kendini simdiden bu kadar kaptirip degersizlestirmesi, benden saklamasi, yalana basvurmasi ve iliskimizin zedelenmesi... Allah korusun genclik hatasi yapmalari... Korkularim uzuntu sebeplerim bunlar...Bu meseledeki kaygınız daha tam olarak nedir? Yani daha doğrusu sevgilisi olduğu için kızınızda ne gibi (sizin açınızdan) olumsuzluklar görüyorsunuz?
Evet gercekten iyi anlamissiniz beni sagolun.Kiziniz cok seviyor, siz de uzulmesini istemiyorsunuz, anladim.
Yapacak bir seyiniz yok aslinda, kiziniz karasevdaya tutulabilen turden, ben de oyleyim.
Sadece simdi degil, daha sonraki hayatinda da asik oldugunda tapinacak, hayalkirikligina ugrayinca icine kapanacak, dunya bitmis gibi davranacak, ask acisi icin galonla gozyasi dokecek, uykusuz kalacak, falcilara gidecek. Benim yaptigim gibi.
Yani deliler gibi ask acisi cekerken de goreceksiniz onu,anne yureginiz kaldirmiyor olabilir ama kiziniz bana benziyorsa hazirlikli olun.Sizin de elinizden bir sey gelmeyecek , aci cektiginizde evladiniza yardim edemiceksiniz. Siz evladinizin aci cekmeye acik olmasini istemiyorsunuz ama yapabileceginiz bir sey yok, onun yapisi boyle.
Ben cok ask acisi cektim ama anneme tek kelime etmedim, caktirmadim cunku elinden bir sey gelmeyen bir konuda uzulmesini istemedim. Kendimi paraladigim gozyaslarimi annem gormesin, bilmesin diye gece herkes yattiktan sonra aglardim hep.
Benim aksime kiziniz hep mutlu olur insallah.
Evet gercekten iyi anlamissiniz beni sagolun.
Erkeklere cok deger vermesin, kendini degersizlestiriyor vs yazmissiniz ordan anladim :)
Ben de asik oldugumda deliriyorum sanirim, sinirlar benim icin ortadan kalkiyor, dediginiz gibi canimi istese kalbimi soker veririm. Tutku duymakta sinir tanimiyorum. :) Yuksek lisans mezunu muhendis olmama ragmen, sevdigim erkek gel ev kadini ol dese olurum herhalde, kendimden korkuyorum, bu adamla olmak icin yapmayacagim sey yok. Okuyanlar kotu ornek oldum, siz boyle seyler yapmayin, ama kendimi orneklemek istedim :)
Arkadaslarimdan bazilari psikolojik sorunlu oldugumu dusunuyor, benim kadar karasevdaya dusmenin normal olmadigini soyluyorlar, beni anlayamiyorlar. Benim icin heyecan duymak onemli, onlar icin biraz hoslandiklari biri olsun, iyi anlassinlar yeterli, asktan cok beklentileri yok.
Ben balik burcuyum, umarim evladiniz degildir :) Balik kadinlari extra hassas, garip yaratiklar. Kiziniz umarim buyuyunce benim karakterimde olmaz.
Babasına söyleyince daha mı iyi oldu sizce,madem kızınız aşık olmuş siz de aşık olduğu çocuğu tanımaya çalışabilirsiniz beraber yemeğe,sinemaya gidin evinize çay içmeye davet edin en azından çocuğu tanımış olursunuz.Lise 3.sinifta kizim var. Okulundan bir cocuga cok fena aşık. Ne yaptiysam bu tutkulu sevgisinden vazgeciremiyorum. Defalarca cep tel alikoydum. Soz verdi inandim. Yine yazisti. Yeri geldi yalan soyledi. Psikologdan yardim aldim. Kustuk baristik olmadi. Ben basedemedim babasina soyledim tabi olay cikti evde. Sonuc yine yazisiyor ve vazgececek gibi degil. Genclik bu hersey olur diye korkuyorum. Oneri ve yasanmis tecrubelere ihtiyacim var.
kendini simdiden bu kadar kaptirip degersizlestirmesi, benden saklamasi, yalana basvurmasi ve iliskimizin zedelenmesi... Allah korusun genclik hatasi yapmalari... Korkularim uzuntu sebeplerim bunlar...
Sende değişeceksin.
Hayatında benim için çok önemli bir dönüm noktası dediğin, canını çok pis acıtacak, ve seni çok incitecek bir hayal kırıklığı yaşayacaksın. O günden sonra bu saplantılı aşık hallerinden, mantıksız tutkulu davranışlarından kurtulacaksın. :)
17 yaşındaki kızın aşık olmasının nesi anormal ya
Just napiyon Just nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?