ahh canim zaten bu parklar olmasa ne yapacaktik evde birbirimizi yerdik heralde cocuklarla :))Buyumelerını beklıcez napalım dısarda gorusmekte fayda var havalar ısındı park bahce bizi bekler :)
InsaAllah canimolsun basarili olsunda allah daim etsin insallah.bazen belki akil fazla geliyo bunlara diyip kendimi avutuyirum :)) ben cok kuralci bir anneyim ama yok kural vs dinlemiyor bu is cocugun icinden geliyor durduramiyoruz :)) isimiz cok zor.insallah birgun ovunc kaynaklarimiz olurlarda bizde bugunleri gulerek hatirlariz❤
Aynen valla hergun cıkıyorum azcık yorulsun uyusun dıye:) daha 1 yasında boyle sonrası nasıl olur bilmiyorum.. Kısın daha zor olacak yaza göre :)ahh canim zaten bu parklar olmasa ne yapacaktik evde birbirimizi yerdik heralde cocuklarla :))
Ben de bu aralar aynı konudan dertliyim :) tatlı bir dert .. kızım bir anda acayiplesmeye başladı :) bazen diyorum hastanede karıştı mi acaba :) ama yok ayıları hastaneye almıyorlar ,ayı yavrusu olma ihtimali az . Ormanda da doğurmadım :) yalnız bu kabaliklar sadece bana karşı . Başka kimseye yapmıyor . Geliyor üstümde yatıp yuvarlanıyor ,saçımı başımı karıştırıyor ,başımın altından yastığı çekiyor ,kaşığı ağzıma goturecekken hafif kolumu sarsıyor, yemek yere ,kitap okuyorum başka sayfalar açıyor ,gidip ellerini ıslatıyor gelip üzerime silkeliyor, ondan önce uyanmamissam yüzümün her yerini çıkartmalarla kaplıyor ,kıyafetlerini giymiyor ,çıkaracaklarını çıkartmıyor ,elini yüzümün tam ortasına kapatıp hafifçe itiyor ,kirpiklerim uzun ,koparmaya çalışıyor ,bazen saçlarımı kalemle tutturuyorum ,kalemi alıp kafama batırıyor ,güya saçımı toplayacak ,koltugun tepesinden üzerime zıplıyor ,bir selpagi bin parçaya bölüp kafamdan aşağı boşaltıyor, üzerimde kalmayanları zorla yüzüme gözüme bastırıyor ,garip garip sesler çıkartıyor ,gözlerini kısıp yüzüme bakıyor :) el şakaları maksimum :) ay daha neler neler de aklıma gelmiyor çoğu ..ve bu velet daha 3 yaşında .benden başkasına da yapmıyor bunu..bir haftadır böyle ..hayatımızda hiçbir değişiklik yok ,kendisine yaklasimim her zamanki gibi ..niye bu çocuk evrim geçirip ayı yavrusuna dönüştü anlayamıyorum .aslında çok da ponçik bir çocuk :)
Yani sana bir tavsiyem yok ,kel merhem olayı :)
Amin amin :)))Gelecegımı okudum sankim :)) Allah sabır versin hepımıze dayanma gucu versin
Yazmak isteyip de turkuaz arkadaşımızı kirmak istemediğim için yaşamadıklarını yazmissin :) zor bir durum yaaaKimsenin evine götürme kızını , aç burda oku konuları misafir çocuğu diye bir sürü konu var ve içinde çocuk sevmediğini itiraf eden bir ton üye.
Birinci derece yakınlarına git ya da size davet et.Gayet açık anlattım sanıyorum.
yyyhhaahhh tek degilmism bir fark var ben o donuda cikarip atarmisim hemde sokagin ortasinda soyunup birakirmisim bir keresinde ciplak pazara gitmismben küçükken annem banyoya falan girerken odama kilitliyordu beni. hemen sokağa atıyordum kendimi ve hemen kavgaya başlıyordum. ve giyinmekten nefret eden bir çocuk olarak bütün bunları beyaz donumla yapardımne dayaklar ne dayaklar
rahat olun yani illaki biterAllah bağışlasın yavrunuzu
Yazamadiklarimi yazmissin olacaktı pardon :)Yazmak isteyip de turkuaz arkadaşımızı kirmak istemediğim için yaşamadıklarını yazmissin :) zor bir durum yaaa
Maşallah Allah bağışlasın prensesinizi :) sanki kendim yazmışım gibi okudum bizimkide üçbuçuk yaşında kız fazlası var eksiği yok anlattıklarınızdan bende hangi ormandan fırladın diye takılıyorum kızımaBen de bu aralar aynı konudan dertliyim :) tatlı bir dert .. kızım bir anda acayiplesmeye başladı :) bazen diyorum hastanede karıştı mi acaba :) ama yok ayıları hastaneye almıyorlar ,ayı yavrusu olma ihtimali az . Ormanda da doğurmadım :) yalnız bu kabaliklar sadece bana karşı . Başka kimseye yapmıyor . Geliyor üstümde yatıp yuvarlanıyor ,saçımı başımı karıştırıyor ,başımın altından yastığı çekiyor ,kaşığı ağzıma goturecekken hafif kolumu sarsıyor, yemek yere ,kitap okuyorum başka sayfalar açıyor ,gidip ellerini ıslatıyor gelip üzerime silkeliyor, ondan önce uyanmamissam yüzümün her yerini çıkartmalarla kaplıyor ,kıyafetlerini giymiyor ,çıkaracaklarını çıkartmıyor ,elini yüzümün tam ortasına kapatıp hafifçe itiyor ,kirpiklerim uzun ,koparmaya çalışıyor ,bazen saçlarımı kalemle tutturuyorum ,kalemi alıp kafama batırıyor ,güya saçımı toplayacak ,koltugun tepesinden üzerime zıplıyor ,bir selpagi bin parçaya bölüp kafamdan aşağı boşaltıyor, üzerimde kalmayanları zorla yüzüme gözüme bastırıyor ,garip garip sesler çıkartıyor ,gözlerini kısıp yüzüme bakıyor :) el şakaları maksimum :) ay daha neler neler de aklıma gelmiyor çoğu ..ve bu velet daha 3 yaşında .benden başkasına da yapmıyor bunu..bir haftadır böyle ..hayatımızda hiçbir değişiklik yok ,kendisine yaklasimim her zamanki gibi ..niye bu çocuk evrim geçirip ayı yavrusuna dönüştü anlayamıyorum .aslında çok da ponçik bir çocuk :)
Yani sana bir tavsiyem yok ,kel merhem olayı :)
Amin ,hepimizinkini ..Maşallah Allah bağışlasın prensesinizi :) sanki kendim yazmışım gibi okudum bizimkide üçbuçuk yaşında kız fazlası var eksiği yok anlattıklarınızdan bende hangi ormandan fırladın diye takılıyorum kızıma
haklisiniz valla cok dogru yazmissiniz insanoglu nankordur malesef hep kendinde olmayani istiyoruz.rabbim tum evlatlara saglik versinsiz bir cocuktan degil bebekten bahsediyorsunuz...bebek daha...ev oturmasında yapılan yaramazlık sızı rezil etmez...bazı sosyalmedyada cokguzel bu ısın uzmanları var takıp edin...cocuk bu asıl sabıt otursa bir rahatsızlıgımı var diye dusunulur...bırakın hareketlı olsun...kesfetsin...varın oturmalara gitmeyın...cocugunuzdan onemlımı...benım oglum ıcın herkes yedıceddimizde boyle hareketlı cocuk gormedık derlerdi...şimdide 18 yasında yerınden kalkmaya usenıyor...durun sabır biraz...şimdi kıızm var cok konusuyor oyle boyle degil..bır arkadasım var onunkıde konusmuyor...ozel terapıler egiitmler...bazen bir araya geliyoruz ınsanız kızım bır sus diyorum ..arkadasım gecen ne garıp sen sus diyorsun ben konussun diye para dokup bınbır umut egiitmlere gidiyorum...bır harf cıkarsa mutlu oluyorum dedi...okadar uzuldumkı...aynı zamanda yurume problemıde var cocugun...ıste hayat boyle biz sus koşma otur derken yurusun konussun diye neler neler yapan var...hem maddı hem manevı cok zor...haftanın 7 gunu hastanelerde olmak kolay degil...parka gidiyoruz benımkı oynarken o kucgından ındiremıyor...ah ah...neyse cok uzattım.
Düzeldi şu an çatır catirda konusuyo masallhyorumlarda benim gibi olan bebisleri cok merak ediuorum.duzeldimi gorumcenizin oglu yoksa hala cok mu hareketli
forumda yazarken gordum sizin cocugunuz hala hareketlimi yoksa zamanla azaliuormu bu durum hen kafayi yemek uzereyimdeAh kavunum hiç bitmiyor inan ki o enerji. Sabah 9 akşam 4 okulda benim oğlan. Sonra gelir hava güzelse 1 1,5 saat parka gideriz eve gel banyo yap derken saat 8 olur hala o koltuktan öbürüne atlar. Nasıl bir enerji aklım almıyor yeminle :)
Hahaha bir gıdım azalıyor merak etmeyin :) en azından laf söz dinliyorlar.forumda yazarken gordum sizin cocugunuz hala hareketlimi yoksa zamanla azaliuormu bu durum hen kafayi yemek uzereyimde
peki o harektlilige gore hiperaktivitr tanisi aldimi? yani yoksa yapisal olarak hareketlimi kaliyot hep malum dikkat eksikligide eslik ediyor bu durumda en cok ondan korkuyirum.birde simdi kardea dusuniyorum kara kara dusuncelere daldimHahaha bir gıdım azalıyor merak etmeyin :) en azından laf söz dinliyorlar.
Yok canım öyle bir tano koyulmadı. Günümüzde artık her hareketli çocuğa hiperaktif diyorlar ama inan erkek çocuğu doğası gereği çok hareketli. Bir de kızım var aralarında dünya kadar fark var. Üstelik benimkilerin arası 1,5 yaş. Eğer çok yorulacağını düşünüyorsan biraz daha ertele derim çocuk işini. Çünkü cidden sabır gerektiriyor. Oğlum 3 yaşında kreşe başladı ve acayip faydasını gördük. Tavsiye ediyorum mutlaka.peki o harektlilige gore hiperaktivitr tanisi aldimi? yani yoksa yapisal olarak hareketlimi kaliyot hep malum dikkat eksikligide eslik ediyor bu durumda en cok ondan korkuyirum.birde simdi kardea dusuniyorum kara kara dusuncelere daldim
ALLAH rizasi icin cok uzun zaman olmuş yazınız ama aynı benim oğlan bide konusmuyor kafayi yicem sizin gorumcenin oglunoglunun son durumu ne lutfen cvp yazar misinizBenim gorumcenin de 2.5 yasinda bi oglu var aman Allahım olamaz oyle bisey gecen kalem bulmus benim eve gelmislerdi pudra rengi koltuklarimi kapkara yapmis ben mutfaktayken haliyada iki bardak cay doktu sildim ama cikmadı kustu. Gecen balkona cikmis az daha gormesek asagi ucuyordu o kadar yaramazki gelmesinler diye gozunun icine bakiyorum bide cok tatli ozluyorumda ama saniyede yaramazlik yapiyo cocuk o kadar hipersktif ki konusmuyo bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?