Kızım çok uslu bu kadar uslu ve sakin olması normal mi

Zeynepervaa

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2025
11
16
3
25
Merhaba anneler 3 yaşında bi kızım var çok sakin ve akıllı bi kız ama bu kadar olması normal mi örnek vereyim uykusu geliyor gidiyor yatağına yatıyor mesela şuan yanımda arkasını döndü uyumaya çalışıyor asla herhangi bi hareketlilik yok gün içinde durup kendi kendini dinliyor yani böyle olması normal mi alışmışız durmayan yaramaz çocuklara kızımın bu kadar sakin olması beni çok şüphelendiriyor şunu da söyleyeyim çok dilli konuşkan bi çocuk bazen biz bile hayret ediyoruz söylediği şeylere

Maşallah hamileyim kınayayım da başıma gelsin Burcu ne acaba kızınızın çok merak ettim

İnatçı değilmi. Çünkü ben 3 yaşın inadından yoruldum. Uyku zamanı deyince yatmıcam uyumucam istemiyorum kıyamet kopuyo. Zaten genel hali herşeye itiraz herşeye olmaz.

Maşallah kuzuma. Mizacı öyledir. Benim büyük kızım da aynıydı. Sakince oturur bebekleriyle oynardı. Kıyamaz yanına oturup oynardım. Her çocuk yaramaz olur sandığım için başta ben de sizin gibi endişe etmiştim. Pedagog bir sorun olmadığını, hatta duygusal zekasının yaşıtlarından ileride olduğunu söylemişti. Sizinki de biraz daha büyüsün çok bilinçli bir çocuk olacak. Okulda da insan ilişkilerinde de başarılı olduğunu göreceksiniz.

Allah'ım kinayorum. Benim oğlum da tam 3 yasinda ve ben inatçılık aksilik ağlama ve bağırma krizleriyle baş başayım. Ve sonra bana gelip "Anne ben büyük veya küçük bagirdigimda agladigimda beni seviyormusun ?"diye soruyor

Bizde de var inatçılık dediğim dedik biraz

Ayy inşallah çok teşekkürler içim rahatladı çok endişeleniyordum böyle sessiz sakin olması çok korkutuyordu açıkcası biraz haraketli olmasını isterdim açıkcası

İnatçı değilmi. Çünkü ben 3 yaşın inadından yoruldum. Uyku zamanı deyince yatmıcam uyumucam istemiyorum kıyamet kopuyo. Zaten genel hali herşeye itiraz herşeye olmazyerine

İnatçı değilmi. Çünkü ben 3 yaşın inadından yoruldum. Uyku zamanı deyince yatmıcam uyumucam istemiyorum kıyamet kopuyo. Zaten genel hali herşeye itiraz herşeye olmaz.
Aslında inadı var ama herşeye değil uyku problemimiz doğduğundan beri olmadı çok şükür yemek de çok inatcı asla yemiyor ekranla bile yediremiyorum

Benim oğlum da böyleydi
Hiç yormadı beni
16 yaşında maşallah hala aynı
Uyku saatinde uyurdu
Yemek biraz zor yerdi ama sevdiği şeyleri yerdi severek
Kendi sürekli oyun kurar oyun arkadaşı yapar onlarla oynardı
En sevdiği lego yapmaktı
Sabah neşeyle uyanırdı
Şimdi 5 de uyanmanın huzursuzluğu olsa da genel itibari ile neşeli bir çocuk

Maşallah kızınıza bu yönünü kullanarak harika bir evlat yetiştirebilirsiniz

Algısında problem yok diyorsanız normaldir.
Çok şanslısınız, maşallah.
Yok çok şükür söylediğimizi hemen alıyor çok teşekkür ederim ama biraz yaramaz olsun isterdim dışarıya çıktığımızda daha çok fark ediyoruz çevredeki çocuklara bakınca kızım ister istemez çekiniyor ve uzak kalıyor

Benim oglumda boyleydi. 13 yasinda hala cok sakin,söz dinler,ikiletmez.

Kiz kardesi asla Boyle degil. Ama yaramazda degiller ikiside

Oğlunuzla kızım neredeyse aynı o da sabah kalkınca çok neşeli oluyor öpücüklerle uyandırıyor bizi yemek de biz de sıkıntı yaşıyoruz kolay kolay herşeyi yediremiyorum onun da en sevdiği şey lego yapmak inşallah yetiştirebilirim en güzel şekilde yetememekten de çok korkuyor insan

Ben de böyleymişim hep uyumlu ve uysal. Hala da öyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…