- Konu Sahibi gumusboncuk
-
canım çok sıkkın..hanımlar ..kızımı evlendiryorum.. bende hem çalışp hem hazırlık yapıyorum.. ama kızm çok hırçınlaştı .. gidecem senden kurtulacam gibi sözler söylüyor.. ve üstelik kayın valdemin yanında .. ben onun yaptığından çok kayınvaldemin ses çıkarmamamasına üzülüyorum.. insan komşusu bile olsa kızm sen annenle nasıl konuşuyorsun der.. bunlara sessiz kalıyor.. sanki daha çok hoşuna gidiyor .. oysa ben elimden gelen fedakarlığı yapmaya çaışıyorum .. kızm evlenirken madi manevi her şeyini yapmaya çalışıyorum ..babası pek ilgili bir baba değil ..ama bu nankörlüğe çok canı sıkılyor..işte böyle ..
kızm 20 , yaşında dedğiniz gibi olmuyor,, sonuçta evlat .aslında o nun cahilliğine veriyorum.. ben daha çokı kayınvaldeme kızıyorum bunlara göz yumduğu için..Kızınız kaç yaşında?Evlendiğine göre 1yşınn8 'inde en az.Ben olsam kızım mızım dinlemem,hiç ilgilenmem.Evlensin gitsin madem,görürüm onu.
kızm 20 , yaşında dedğiniz gibi olmuyor,, sonuçta evlat .aslında o nun cahilliğine veriyorum.. ben daha çokı kayınvaldeme kızıyorum bunlara göz yumduğu için..
aslında normalde öyle bi asi bir kız değil .. benim fedakarlılarımın farkında .. ama arkadaşlarında dedğii gibi sanırım düğün sitresi..1 hafta kaldı şurdaAllah yardımcınız olsun. Kızınızla konuşmuyor musunuz peki o sakin olduğu zamanlarda senin sorunun ne diye?
haklısın canım akşamdan beri gözlerim şişti ağlamktan ,gerçekten insanın çok gücüne gidiyor..dediklerinin hepsine katılıyorum..ve burda sıkıntımı paylasınca biraz daha hafiflediğimi hisstetim.. sağolun arkadaşlarmerhaba ablacım abla diyorum çünkü yaşınız büyük bn 25 yaşındayım 4.5 yıl önce ewlendim we ewlenmeme haftalar kala annemi çok üzdüm çok ağlattım onu ama şimdi dünyalar kdr pişmanım annem hiç kmsenin yerini tutamaz ama o stresmi diim ne diim artık nazım öfkem anneme geçiyodu
aanem hep derki analar köpek olmasın çok haklımış mart ayında ikizlerimi kaybettim erken doğumla onu daha ii anladım şimdi kızınıza kızmayın anlıyacaktır hatasını.....
haklısın canım akşamdan beri gözlerim şişti ağlamktan ,gerçekten insanın çok gücüne gidiyor..dediklerinin hepsine katılıyorum..ve burda sıkıntımı paylasınca biraz daha hafiflediğimi hisstetim.. sağolun arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?