- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
- Konu Sahibi herdaimumutlu
-
Bende aynı şey sandm ve üzülerek açtım konuyu ama bambaska ve sacmaymışBaşlığı okuyunca maddi imkansızlık veya ilçede yaşıyorum vasıta yok durumu sandım. Konu meğer neymiş.
15 aylık bebeği giydirememek nedir Allah aşkına ? 15 yaşına gelince ne yapacaksınız çok merak ettim.
Bacak arkasına ensesine ve kol kıvrımlarına makyaj pamuğu yada o büyüklükte pamukları koy 5 dk sonra kaldır tekrar koy göreceksin anında ateşi düşecek ve alnına da küçük küçük pansuman yapar gibi gezdir. Daha sonra üstünü pamuklu giydir ve arkasına hafif ütü ile nemlendirip bir bez koy. Bu arada limonlu bir çay yap içine bal kat hiç zararı olmaz hafif ilitip bunuda içi göreceksin çok rahat edecek ve kendine gelecek.15 aylik kizim grip oldu ben de çok hastayim kizima da benden bulasti zaten.Sabah esim is yerinden izin aldi aile hek. gidecektik ama kizim kriz gecirdi asla ustunu giydirmeme izin vermedi agladigi icin atesi daha da yukseldi biz de goturemedik.Esimi yolladim dr. Şurup filan vermis ama kizim asla icmiyor siringayla da denedim ama asla kabul etmedi.Beni en cok endiselendiren hic bir sey yememesi sadece emiyor ama sutum de cok yok artik eskisi gibi degil napicam bilmiyorum yememesi sorun olur mu? Ateşi bazen 38 bazen 38.5 ustünü ince giydirdim hep ayagimda salliyorum kimsem yok gercekten yabanci bir sehirdeyim annem bizle kaliyordu fakat bizi bu hasta halimizle birakip ogluna gitti çok endiseliyim cok
Geçmiş olsun öksürük İçin pekmez içine tereyağı eritebilirsin bana iyi gelmişti inşallah sana da iyi gelir ben böyle kocakarı reçetelerine inanmazdım ama ilaçlar fayda etmeyince deneyeyim ne kaybederim dedim lafımı yuttumacemiliğine vermek istiyorum bir battaniyeye sarıp götür çocuğu ezberden ilaç mı verilir viral bir ateş mi mikrobik mi antibiyotiklik mi yoksa sadece öksürük şurubu ile mi geçer iki haftadır geçmediği gibi öksürüğümüz şimdi de bana geçti karın kası yaptım resmen.
oran verir misin evde keçiboynuzu pekmezi ve tereyağı var ,zeytinyağını duymuştum da tereyağını duymamıştımGeçmiş olsun öksürük İçin pekmez içine tereyağı eritebilirsin bana iyi gelmişti inşallah sana da iyi gelir ben böyle kocakarı reçetelerine inanmazdım ama ilaçlar fayda etmeyince deneyeyim ne kaybederim dedim lafımı yuttum
1 yemek kaşığı saf tereyağıoran verir misin evde keçiboynuzu pekmezi ve tereyağı var ,zeytinyağını duymuştum da tereyağını duymamıştım
sağolasın yazıyorum hemen gider gitmez yapacağım nasipse1 yemek kaşığı saf tereyağı
1,5 yemek kaşığı su
1,5 tatlı kaşığı pekmez
Tereyağını erit kısık ateşte ama yakma içine suyu koyup ılıştır pekmezi ekle gün içinde içebilirsin 6 Aydan büyük bebeklere de bir iki kaşık verilebilir
Canim sar battaniyeye götür serum iğne felan verirler. Aklımıza göre ilaç kullanmayın bence15 aylik kizim grip oldu ben de çok hastayim kizima da benden bulasti zaten.Sabah esim is yerinden izin aldi aile hek. gidecektik ama kizim kriz gecirdi asla ustunu giydirmeme izin vermedi agladigi icin atesi daha da yukseldi biz de goturemedik.Esimi yolladim dr. Şurup filan vermis ama kizim asla icmiyor siringayla da denedim ama asla kabul etmedi.Beni en cok endiselendiren hic bir sey yememesi sadece emiyor ama sutum de cok yok artik eskisi gibi degil napicam bilmiyorum yememesi sorun olur mu? Ateşi bazen 38 bazen 38.5 ustünü ince giydirdim hep ayagimda salliyorum kimsem yok gercekten yabanci bir sehirdeyim annem bizle kaliyordu fakat bizi bu hasta halimizle birakip ogluna gitti çok endiseliyim cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?