kızım için dua edin ne olur kızlar:((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
çok kötüyüm dr a gittik gene aşı iin saglık ocagına dr gene bıngıldak küçük dedi illa behcet uza götür diyro yavrumun bıngıldak sorunu dileirm olmaz geldiğimden beri aglıoyurm çok kötüyüm kzılar çok senağlamasenağlamasenağlama şimdi ben onu dr a götürüyorum behçet uza dua edin çok ihtiyacım var bu mübarek cuma gününün yuzsu suyu hürmetine kzılar yavruma bişey olmasın bn bunları bile aglayarak yazıoyurm ....

Geçmiş olsun da arkadaşım anlamadım neyi var bebeğin?...

Korkma bu kadar...

cnm ya bıngıldak küçük olunca noluyomuş yani tehlikeli bişey mi?

Geçmiş olsun bebem ya kötü bişiyi yoktur
hayırlı haberlerini bekliyorum
bak canım nette ne buldum
BINGILDAK KÜÇÜK OLURSA BAZEN ERKEN KAPANABİLİR.,
6 AYDAN ÖNCE KAPANMAMASI GEREKİR.
KAFATASI BÜYÜMEZ VE BEYİN GELİŞİMİ DURUR.
BU AÇIDAN BAŞ ÇEVRESİ-BINGILDAK-NÖROLOJİK GELİŞİMİ YAKINDAN İZLEMEKTE YARAR VAR.
YANİ AYLIK KONTROLLERİNİ İHMAL ETMEYİN.
yani bıngıldaktan çok baş çevresi ölçümü daha önemli korkma oldumuŞeniz

Son düzenleme:
canım dur bakalım panik yapma
hele bir dr.a göster bir şeyi yoktur Allah'ın izniyle
canım tüm dualarımız seninle merak etme meleğin çok iyi annesi
sağlıklı haberlerle dönmen dileğiyle

canım hemen panik yapma.allahın izniyle bişi olmaz
dualarımız seninle canımm.iyi haberlerini bekliyorum

canım çok geçmiş olsun bitanem ama baş çevresi düzgün gelişiyorsa korkulacak bişi olmadığını biliyorum güçlü ol lütfen onun sana çok ihtiyacı var bunu unutma..

korkma bu kadar üzülme bende benim kini ilk duyduğumda telaşlanmıştım.benim kızımında bıngıldağı çok genişmiş.sağlık ocağında aşıya diye götürdüğümde söylediler bi güzelde drnuza gidin diye telaşlandırdılar.benim aklıma ilk zekasıyla ilgili bi problem olcak sanıyodum.drna gittik kan testi felan yaptırdık bişey çıkmadı devitini 4 damlaya çıkardık.kemik gelişimi biraz düşük çıktı bolbol güneş alsın dedi okadar.hiç korkma götür bakalım dr.

korkma bu kadar panik yapma
allah ın izniyle bişey olmaz

Canım benim Mübarek Cuma niyetine dularım seninle.
inşallah önemli bir şey yoktur.
ama bıngıldak küçük olunca ne oluyor bende bilmiyorum

Canım allah yardımcınız olsun, telaş yapma bi git gel bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz canım,

inşallah önemli bişeyi yoktur
aklına kötü şeyler getirme canım:1hug:

çok geçmiş olsun.. panik yapma ve bol bol dua et.. eminim küçük prensesin sağlığı yerindedir.. dualarımız sizlerle

geçmiş olsun.Merak etme inşallah kötü bişey yoktur. Hayırlı haberlerini bekliyoruz

Betül yazını okur okumaz cepten aradım ama kapalı telefonun. Sakın kafana takma sağlık ocağındaki doktorları. Ecrin prensesimin hiçbir şeyi yok maşaallah. O doktorlara göre benim yeğenim down sendromluydu. 56. günde kontrole götürdük çocuğu bu bebek down sendromlu dedi çıktı işin içinden. Kızkardeşimin üzüntüden 1 gecede sütü kesildi. Ertesi günü çapa tıp fakültesinde genetik bölümüne götürdük. Hem heyet doktorları hem prof dalga geçti bunu söyleyen doktor asıl down sendromlu diye.

canım üzülme bir kere sağlık ocağındaki doktorun branjı bile değilki bu kesin anlasın ayrıcada çok bilirim her bebek büyüten anneyi bu dönemlerde yok bıngıldağı erken kapanıyor yok geç kapanıyor diye böyle korkular yaşatmışlardır birileri yada doktorlar gör bak bir şey çıkmayacak.

cnm bu kadar üzülme dicemde olmıcak anne yüreği işte bebeine bişey olucak die korkuo allah acil şifalar versin .çabucak geçer inşallah ama normal bi bebekte nadirde olsa olabiliomuş die duydum inşallah güzel haberlerle gelirsin.

Canım benim,çok geçmiş olsun..umarım güzel haberlerle dönersiniz..benim oğlumu özelde götürdüğüm doktorum behçet uz da çalışıyor.ismi tuğrul özcan..tatildeydi ama dönmüş olması lazım.tavsiye ederim..sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…