kızım için dua edin ne olur kızlar:((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allah yardimciniz olsun canim allahin izniyle bi sey olmaz sen dua et bizde duamizi ederiz eksik etmeyiz allah hayirli haberlerle donmeni nasip etsin insallah guzel haberlerini bekliyoruz

cok gecmıs olsun cnm kendını uzme bu kadar bı sorun yoktur umarım allah yardımcınız olsun

çok geçmiş olsun arkadaşım umarım ciddi birşeyi yoktur meleğinin güzel haberlerini bekliyoruz dualarım sizinle...

inşallah önemli bir şeyi yoktur,geçmiş olsun:teselli:
Ancak küçük bıngıldak olunca ne oluyor kikafamçokkarıştı:çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım umarım önemli birşey yoktur..
yalnız bıngıldak küçük olunca ne oluyor anlamadım ben..

geçmiş olsun allah yardımcınız olsun ama korkmayın sağlık ocağındaki dr ne bilecek bi uzmanın görmesinde yarar var

canım cok gecmısolsun.umarım kotu bısey yoktur allah melegını sana bagıslar dualarımız senınleee

sana bişi diyeyimmi? kendini boşuna üzüyosun.. benim büyük kızım doğdu bi ay kadar zaman geçti farkına vardıkki bıngıldağı yok çocuğun. tabi biz telaşlandık, hani kötü kötü şeyler derler ya bıngıldağı olmayan çocuklar için.. görümcem o zamanlar tıpta öğrenci hemen ona telefon açtık durumu anlattık oda hocasına sormuş ve hocası demişki,'' önemli olan bıngıldağın kapalı yada küçük olması değil, hiç bıngıldağı olmadanda doğabilirdi önemli olan oraya giden damarların genişliği'' demiş.. ve biz bunun üzerine biraz sakinleşip gerekli kontrolleri yaptırdıktan sonra gördükki hiç bi sorun yoktu hocanında dediği gibi.. kızımsa şimdi anadolu lisesi 3 sınıfta çok başarılı bir öğrenci.. yani diyeceğim, sen üzme canını eminim sizdekide böylesi bir şeydir...

Rabbim bu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine bebeğine şifa versinn.Allahın izniyle güzel haberler alıcaksın

Bıngıldağın Küçük Olduğu Ya Da Erken Kapandığı Durumlar

Bıngıldak bazen bebek daha 3 aylıkken kapanmaya başlayabilir, ancak baş çevresini dikkatli takip etmeli ve altta başka sorun yatıp yatmadığını araştırarak emin olunmalıdır. Bazen bıngıldak açık olduğu halde muayenede anlaşılması zor olabilir. Kraniosinoztoz, kemik arasındaki oluklardanbir ya da birden fazlasının zamanından önce kapanmasından kaynaklanır. sonuçta baş çevresi küçük kalır, kafa içi basıncı artar, şaşılık, işitme kaybı gibi ek belirtiler gelişebilir. Önce düz röntgen filmiyle durum değerlendirilir, sonrasında tomografiyle altta yatan beyin anomalisi olup olmadığı incelenir.

alıntı

Çok çok çok geçmiş olsun.. İnşallah önemli birşey çıkmaz.. Dualarımız meleğinle!

Çok üzüldüm yaaa Allah'ım Rabbim ya yardım etsin İnşallah böyle birşey yoktur iyi haberlerini bekliyoruz Alllh'ım yar ve yardımcın olsun

Ben senin üzülmene üzülüyorum.bebeğin bu sıkıntılı süreci aşıcaktır dilerimki en kısa zamanda bu sorundan kurtulursunuz.

dur hemen telasa kapilma sakin ol uzman ne diycek belkide sorun edecegin gibi birsey degildir bir kiz arkadasimin basina geldi ayni senin ki gibi ama bas cevresinin olcumunu daha cok onemsedi dr kizi simdi 2,5 yasinda cin masallah erken konustu erken yurudu cokta huzurlu sevimli bir kiz arkadasimda cok uzulmustu yipratma kendini eminim uzman seni rahatlatip sorularina iyi cevaplar vericektir yuregini ferah tut iyi olsun

Aynı durum benimde başıma geldi sağlık ocağında bıngıldağının kapanma eğiliminde olduğunu söylediler hemen doktora götürdüm kafası aylık 1 cm büyürse problem yok dedi o küçücük bıngıldaktan ultrason çekildi çok şükür beyin normal çıktı aylık takip edilecek yapacak tek şey dua etmek Allah çocuklarımızın hakkında hayırlısını versin.

saracım iyi haberini bekliyoz canım inş kötü bişiy yoktur canım dualarım seninle

Betül ile görüştüm bebişinde hiçbir problem yokmuş. Ayrıntılarını konuşamadık ama o gelince size anlatır.

Ne oldu nededi acaba doktor...Çok merak ettim inşlallah birşey yoktur allahım...

Betül ile görüştüm bebişinde hiçbir problem yokmuş. Ayrıntılarını konuşamadık ama o gelince size anlatır.

Oh çok şükür zaten ben bu sağlık ocağının doktorlarının dediklerine kulak asmamayı çoktaaan öğrendim..Çok şükür yarabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…