kızım için dua edin ne olur kızlar:((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım gecmıs olsun uzulme ıns guzel haberlerını alırız dualarım senınle pot canımmm

canım dur hemen bi panik yapma..belkide korkacak bi durum yoktur..sen hele git bi doktorunua tahlillerini yaptır..hemen telaş yapıp niye üzülüyorsun..

bugün öncelikle burda bu mübarek cuma gününde bu konuyu es geçmeyip dualarını esirgemeyen her daim yanımda bulabileciminsnalar olarak gördüğüm sizlere tek duam yuce rabbim ahiretinizi bugünün yuzsu suyu hürmetine güzele ylersin sizleri cennetin en güzel köşesinde tahtlandırsın dileirm ki amin... her daim yanımda olan canavar ve alincim sizler benim birtaneleirmsiniz mevan ysemin saruböcek sizleride çok ama çok seviyorum her açtıgım konuya yrum yaptıyor ve beni rahatlatıorsunuz hele kızımın kaynanası murgizcim canım benim seni görmek inan beni nasıl mutlu etti kızlar hepinizden allah razı olsun masalcım allah senden de razı olsun....:1hug:a.s.:1hug:

gelelim bugünüme bugün ömrümden ömür gitti sözünün ne anlam taşıdıgını resmen ögrenmiş bulunmkatayım anne olmak çok ama çok güzel bişeymiş ama çok zormuş bana hep söylerlerdi anne olunca anlarsın diye şimid anlıoyrum ben nasıl çocugum için bugün telaşlandıysam demekki annem de benim için öyle telaşlanmış demek annemd ebenim için böyle yanmış böyle üzülmüş böyle sarıp sarmalamış.... bugün bir yandna emzirdim bir yandan canım yavrum balım diyede sevdim allahıma yalvardımkızıma saglık sıhhat ver güç kuvvet ver saglıgına zeval gelmsin 99 ismin gibi güzel hayırlı her senesi ismin gibi mis gibi geçen 99 yıllık bir ömür ver dedimkaderini tahtını bahtını güzel eyle kızımı dedim..... rabbim hepimize saglık sıhhat versin..... meleklerimizi korusun.... bizide saglıklı kıl güçlü kuvvetli kıl ki onu saglıklı buyutebillim dedim.....

dr a gittik ama içim prı pır :çok üzgünüm:yanına girdikanlattım baktı şükürler olsun iyiymiş:dance: bnlerinden dolayı böbrek dalak karaciğer usg si yapılması lazımdı şükürler olsun yapıldı ve temiz:dance: lekesinde bakıldı oda saglıklı sorun yokmuş yani ama gr mı az oldugu için bebelac mama verdi kullancaz şimdilik bu kadar şimdi bnm kzkucagımda daha fazla yazamayacagımtekrar teşekkürler sizlereŞeniz

her bu konu açıldığında bende yazıyorum banada aynı şey söylendi bıngıldak küçük erken kapanıcak dediler. her muayenede kafa çevresini ölçtürüyorum. Doktorun ne dediğini yazarsan benimde bilgim olur. İkimizinde bebeklerinde daha doğrusu öyle söylenen tüm bebeklerde hiçbir problem çıkmaz inşallah..

:1hug:a.s.:1hug::teselli:

Amin...
evet sara nur doktorun verdiği bilgiyi paylaşırsan seviniriz.

@saranur@ canim acaba sana dogum yapmadan once bakteri testi yapildi mi?
doktor beyaz akintidan test yapti ve normal dogum olursa bebege mikrop bulasmasin diye antibiyotik fitil yazdi... basina gelen varsa bana cevap yazabilir mi?

canım ya çok geçmiş olsun üzülme ne olur yaa

canımsın sen benim çok sevindim rahat bi nefes aldık hep beraber çok şükür tüm dualarınada amin canım gelinime iyi bak canım arkadaşım

Canım Allaha şükür bişeyciği yokmuş bebişinin..Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin cnaım benim..

Çok şükür..............................

kızlar bıngıldak için dr şunu söyledi bazı çocuklar bıngıldak kapalı olarak doguyor dedi önemli olan bıngıldak degil başın buyumesi dedi d vitaminini kullanma dedi bunun dışında da korkma dedi yani bıngıldak çok önemli degilmiş başın buyumesi daha önemliymiş ...

canım ben öyle bir test yaptırmadım dr umda bnden istemedi ilk kez de sendne duydum hatta (

baş çevresi büyümesi normalse sorun yoktur.hiç canını sıkma.

canım gecmiş olsun cok üzüldüm ALLAHım büyük yardım etsin sana ve minik melegıne ALLAHım acil şifalar versin canımm

allahıma şükürler olsun ki yavrum iyi rabbime emanet bebegim bnm canım yavrum kuzum bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…