Doğuma Hazırlık Kızım isimsiz kaldı 😔

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Deniz unisex diye istemedim yoksa benim de sevdiğim bir isim,meslek hayatında tam yersi olacak şekilde hanım veya bey diye hitap eden mailler çok oluyor

Yurtdisinda sıkıntı yasar kismina hic takilma. Belki de koyduğun o pek mukemmel isim ingilizce degil de baska bir ülkede cok komik bir anlama geliyordur.
Barkın diye arkadasim var, ailesi havali olsun diye koymuş, ingilizcede bark - havhav gibi,kopek havlamasini betimliyor.
90larda dogan populer çocuk ismi burak, ruscada дурак -durak aptal demek
Ufuk,ne guzel havali bir isim ama dunyanin en meshur küfürü var hecesinde.
Benim ismim de narin zarif bir kiz ismi. Ama norvecte boyle hamza gibi, iri yari heybetlilere yakisacak bir erkek ismiymis. Espri konusu olmustum.
Ya da ben gerrardo diye yazilan bir meksikaliyla tanistim. Isminin telaffuzu : HIYARTO. Sifir şaka, bizzat basimdan gecen birsey
O yuzden hic kasmayin. Dunyada konusuluyor yuzlerce dil. Ozene bezene koydugunuz her isim bir ulkenin alay konusu olabilir.

Hangisiyle hitap ediyorsunuz peki hande mi diyorsunuz? Ne bileyim valla koyasım var kendi adımı ama ne derler bilemedim
İki işimi de söylüyoruz canım
Aman ilk baş bana da dediler ne alaka kendi ismini kattın hiççç tınlamadım valla istiyorsan bırak bence

Çok güzel örnekler, hıyartoya hele çok güldüm

Alya mina ve elis beren bi kizim olursa insallah bende bu isimlerden birini verecegim kizima

Küçük kızım Bilge Duru çok severek koydum,büyük kızım da Hazal Şura, Hazal'ı çok seviyorum ama şura karambole geldi, belki fikir olur.
Mercan ve Kardelen isimleri de güzel bence, sağlıkla gelsin kuzunuz, en tatlı en güzel telaşlar

Bize de erkek dediler beş ay adını Uras koyacaktık çocuğumuzun.Sonra doktor dedi kızKızımın adı İlkim Tusem.İlkimi daha hamile kalmadan karar vermiştim.Daha önce düşük ve dış gebelik geçirdiğim için onları unutup temiz sayfa açmak için ilkim.Tusemi de bir öğrencim önermişti cennette esen rüzgar anlamı.Tersten okunuşu da mesut mutlu anlamında.Bence sizin hayatınızla ilgili anlamı size uygun bir isim güzel olur.

Selin , Ceren , Ezgi
Yasemin ya da defne diye düşünmüştük bizim kız olursa. Belki işinize yarar
Hira,ikra,afra,mira çok güzel hepsi
Alya mina ve elis beren bi kizim olursa insallah bende bu isimlerden birini verecegim kizima
Zeynep benim favorimdir..sare bide meva
Neva adı da güzel anlamı güçlü demek

Her birinize çok çok teşekkür ederim hepsini not aldım üzerinde düşünüp ben de kararımı vereceğim inşallah

Çok güzel kokulu bir bitki yaprağı bence gayet güzel

Ve bu bitkinin adı Yunan mitolojisinden geliyor. Defne bir ağaca dönüştürülmüş bir tanrıça.
Illa mitolojik bir isim koyulacaksa bu Türk mitolojisinden olsun (Umay gibi).

Ve bu bitkinin adı Yunan mitolojisinden geliyor. Defne bir ağaca dönüştürülmüş bir tanrıça.
Illa mitolojik bir isim koyulacaksa bu Türk mitolojisinden olsun (Umay gibi).

Neden illa Türk mitolojisinden olması gerekiyor ki?
İsteyen istediği dilde, istediği kültüre ait isim koyar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…