- 19 Haziran 2019
- 473
- 274
- 18
- Konu Sahibi invictus34
-
Zeynep:)Biraz klasik ama severim ben
Uzun klasik isimlerdenİsmin ne ki neden sevmedin canım
ecemEceler çok akıllı oluyor ben de istedim aslında ama eşim çok kısa dedi istemedi. Nil de çok beğendiğim başka bir isim ama ona da aynı sebeple veto koydu
İkili tarama testinde dr erkek dediği için hep erkek ismi araştırdık ve bulduk fakat şimdi öğrendik ki minişimiz kızmış. Ben yapı olarak fazla takıntılı biriyim bu nedenle isim konusunda çok zorlanıyorum. Erkek ismini de zar zor bulmuştum zatenTakıntılarım doğrultusunda bana yardımcı olabilirseniz çok çok mutlu edersiniz ❤
1- maksimum iki hece (evlenince iki soyad kullanırsa fazla uzun olmasın)
2- içinde ğüöçş gibi Türkçe karakter barındırmayan (yurtdışına okumaya vs giderse telaffuzda sorun olmasın)
3- fonetiği ve anlamı hoş olan bir isim arıyorum.
Şimdiden çok çok teşekkür ederim lütfen desteğinizi esirgemeyin
Ben doğa isimlerini ve Turkce olan isimleri severim. Ben de ikili teste gittiğimde erkek dedi ve biz anlasmistik kiz olsa ben koyacaktim. Esim ismi buldu bile saglikla gelsin hepimizinki. Kumsal, bahar, eylül bunlar benim tercihim olurdu ama yurtdisi icin uygun olur mu bilemiyorum
Uzun klasik isimlerden
Insanlar niyeguzel desede ben sevmiyorum
Benimde kızım olcak nasipse ismini Gülce koyacağım belki fikir olur diye paylaştım :)
İsimsiz kalmaz ya bu kadar öneri gelmiş. :) Duru kızımın adı dediğiniz kriterlere uyuyo anlamı da söylenişi de güzel. Ek olarak Serra, Feyza, İnci, İpek, Eliz gibi isimlerde olabilir. Türkçe karakter olmayan bunlar oluyo :)
Sena nasıl
Esilay meva asmin deniz nasıl
Beğendim ben :)Beliz dedik bugün. Nasıl sizce
Beliz dedik bugün. Nasıl sizce
Beliz cok guzel.Ben de dusunmustum.Esim begenmemisti.Beliz dedik bugün. Nasıl sizce
Beğendim ben :)
Belize karar verdikBeliz cok guzel.Ben de dusunmustum.Esim begenmemisti.
Hepsi güzel önemli olan anlamı ve çocuklarımızın isimlerini anneyle babaya sorulacak ona göre koyalım senin içinden sana hangisi daha yakın geliyorsa onu yap ismini.. bende bilmiyorum ne olacak 3 hafta sonra Doğum var
Cok guzel..Adiyla yasasin.Saglikla kucaginiza alin insallah.:)Belize karar verdik ☺ Anlamı da işaret, mucize, iz
Amin inşallahhhhC
Cok guzel..Adiyla yasasin.Saglikla kucaginiza alin insallah.:)
Nilay en yakin arkadasimin adi ama hic sevmem bu ismi nednse :) Nil güzel ama..Nilay olabilir aslında yine Nil diye hitap edebilirim kızıma ve iki isim koymak zorunda kalmamTeşekkür ederim tavsiye için
Ben begendim..Belize karar verdikAnlamı da işaret, mucize, iz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?