Doğuma Hazırlık Kızım isimsiz kaldı 😔

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben doğa isimlerini ve Turkce olan isimleri severim. Ben de ikili teste gittiğimde erkek dedi ve biz anlasmistik kiz olsa ben koyacaktim. Esim ismi buldu bile saglikla gelsin hepimizinki. Kumsal, bahar, eylül bunlar benim tercihim olurdu ama yurtdisi icin uygun olur mu bilemiyorum

İsimsiz kalmaz ya bu kadar öneri gelmiş. :) Duru kızımın adı dediğiniz kriterlere uyuyo anlamı da söylenişi de güzel. Ek olarak Serra, Feyza, İnci, İpek, Eliz gibi isimlerde olabilir. Türkçe karakter olmayan bunlar oluyo :)

Uzun klasik isimlerden
Insanlar niyeguzel desede ben sevmiyorum
Benimde kızım olcak nasipse ismini Gülce koyacağım belki fikir olur diye paylaştım :)
Esilay meva asmin deniz nasıl

Beliz dedik bugün. Nasıl sizce

Asmin benim kulağıma çok hoş gelen bir isim

Hepsi güzel önemli olan anlamı ve çocuklarımızın isimlerini anneyle babaya sorulacak ona göre koyalım senin içinden sana hangisi daha yakın geliyorsa onu yap ismini.. bende bilmiyorum ne olacak 3 hafta sonra Doğum var

Cok az kalmış artık karar vermen kazım canım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…