- 19 Haziran 2019
- 473
- 274
- 18
- Konu Sahibi invictus34
-
Büyük kazık yediğim birinin adı aslıAslı koyun efendimhem akıllı hem güzel oluyorlar şakası bir yana kullanışlı da, yurtdışında da Asli olarak söylüyorlar. Hatta Balkan ülkeleri direkt Aslı olarak da telaffuz edebiliyor.
HaydaaaaaBüyük kazık yediğim birinin adı aslı
Ece, nil, ipekİkili tarama testinde dr erkek dediği için hep erkek ismi araştırdık ve bulduk fakat şimdi öğrendik ki minişimiz kızmış. Ben yapı olarak fazla takıntılı biriyim bu nedenle isim konusunda çok zorlanıyorum. Erkek ismini de zar zor bulmuştum zatenTakıntılarım doğrultusunda bana yardımcı olabilirseniz çok çok mutlu edersiniz
1- maksimum iki hece (evlenince iki soyad kullanırsa fazla uzun olmasın)
2- içinde ğüöçş gibi Türkçe karakter barındırmayan (yurtdışına okumaya vs giderse telaffuzda sorun olmasın)
3- fonetiği ve anlamı hoş olan bir isim arıyorum.
Şimdiden çok çok teşekkür ederim lütfen desteğinizi esirgemeyin
Arkadaşlar bende kızıma isim arıyorum ama bir türlü karar veremiyorum yaa Leyla ve Nazende arasında kaldık eşim Nazende'yi çok istiyor hem söylenmesi kibar hemde değişik diye aslında benim halamın ismiymiş bana hep değişik gelmişti ilk öneriyi de ben verdim ama şimdi emin olamıyorum nasıl sizce Nazende ismi ?
Tanidigm tum aslilarda hep bi sknti vardi hic de akilli degiller ama çok guzel oluyolarAslı koyun efendimhem akıllı hem güzel oluyorlar şakası bir yana kullanışlı da, yurtdışında da Asli olarak söylüyorlar. Hatta Balkan ülkeleri direkt Aslı olarak da telaffuz edebiliyor.
Ben Aslıhan'ım zaten orijinal olarak yaTanidigm tum aslilarda hep bi sknti vardi hic de akilli degiller ama çok guzel oluyolar
Tabi bnm tanidiklarm
Asya, vera, pera, milena.İkili tarama testinde dr erkek dediği için hep erkek ismi araştırdık ve bulduk fakat şimdi öğrendik ki minişimiz kızmış. Ben yapı olarak fazla takıntılı biriyim bu nedenle isim konusunda çok zorlanıyorum. Erkek ismini de zar zor bulmuştum zatenTakıntılarım doğrultusunda bana yardımcı olabilirseniz çok çok mutlu edersiniz ❤
1- maksimum iki hece (evlenince iki soyad kullanırsa fazla uzun olmasın)
2- içinde ğüöçş gibi Türkçe karakter barındırmayan (yurtdışına okumaya vs giderse telaffuzda sorun olmasın)
3- fonetiği ve anlamı hoş olan bir isim arıyorum.
Şimdiden çok çok teşekkür ederim lütfen desteğinizi esirgemeyin
He tmmBen Aslıhan'ım zaten orijinal olarak yakısa olsun diye Aslıyı önerdim
Bu arada sizin de doğuma az kalmışHe tmm
Bende korkarak yazdimama soylediklerim dogruydu
Hayr kiz ama ben de hala isim bulamayanlardanm yukardaki msjimi okuup uardmci irsan sevinirmBu arada sizin de doğuma az kalmışAllah bir avazda kurtarsın inşallah erkek mi?
Yoksa doğum günü 5 Ekim mi olacak?Kizlar benimde 5 gun sonra kizim dogacak Allahin izniyle
Ama hala adi yok
Selin meva
Betül Neva
Elif Ada
dusundgm isimler arasinda
Elifler biraz dik oliyolar diye onu eledim
Selin de çok mu dünyalik bi isim zengin tiki ismi mi
Betul de artik klise mi oldu
Yani bi karar veremedim
Hem naif kibar olsun hem de anlami guzel olsun deyince bisey bulamiyorm
Betul neva koycm heeralde nasil sizce
Nazende tam da dediğin gibi kibar bir isim. Asil duruyor gerçekten. Cok kullanılmayan isimler bana daha hoş geliyor.
Leyla ismini de çok severim ama.
Cok guzel isimler Alya,Mira,Alisa,Alara,Misra,Inci ,Ipek hepsini biz de dusunduk,degerlendirmeye aldik ve ipek ismine karar verdik..:))Alya, Mira, Ercin, Layla, Mina, Alisa, Alara, Misra, Inci, Ipek:)))))
Cok sevindim canim:)) insallah sag salim kucagina alirsin, güzel yavrum benimCok guzel isimler Alya,Mira,Alisa,Alara,Misra,Inci ,Ipek hepsini biz de dusunduk,degerlendirmeye aldik ve ipek ismine karar verdik..:))
Bebeginizi saglikla kucaginiza alin insallah..Benim de 1 ay sonra kizim olacak.Biz İpek ismine karar verdik.Tek isim dusunuyoruz.Selin ismini biz de dusunduk.Hatta son ikiye kaldi.Selin ve ipek arasinda kaldik.Selin i eşim cok istiyordu ama ben kizimin ismini kisiligine temenni olarak koydum.Selin ismi bana cok havali geldi.:))Koymak istemedim.Meva yi da dusundum ama bir soyleniste anlasilmaz diye dusundum.Betul ismini eşim cok istedi ama cevremde cok Betul var.Orta yaşta cok kullaniliyor ama bebekler de cok yaygin degil.Farkli bir isim olabilir yasitlarinin arasinda.Neva yi da dusundum ama eşim.Ne var der gibi dedi beni soguttu:)Ada da cok guzel ama yanina bir isim istiyor.Ben tek isimden yana oldugum icin eledim.Ben secgiginiz isimlerden Betul ve Ada yi begendim.Betul Ada veya Ada Betul nasil bir ikili olur bilemedim.Kizlar benimde 5 gun sonra kizim dogacak Allahin izniyle
Ama hala adi yok
Selin meva
Betül Neva
Elif Ada
dusundgm isimler arasinda
Elifler biraz dik oliyolar diye onu eledim
Selin de çok mu dünyalik bi isim zengin tiki ismi mi
Betul de artik klise mi oldu
Yani bi karar veremedim
Hem naif kibar olsun hem de anlami guzel olsun deyince bisey bulamiyorm
Betul neva koycm heeralde nasil sizce
Cok sagolun.Tesekkur ederim.Amin insallah:))Cok sevindim canim:)) insallah sag salim kucagina alirsin, güzel yavrum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?