Doğuma Hazırlık Kızım isimsiz kaldı 😔

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ahsen
Ahsen isminin anlamı:
Daha güzel, çok güzel, en güzel. Ahsen-i takvim: En güzel şekil. Kur’an-ı Kerim’in Tin suresinin 3. ayetinde insanın ahsen-i takvim üzere yaratıldığı beyan buyurulmaktadır. Ahsen kelimesi, Kur’an’da 16 yerde zikredilmiştir

Ece, nil, ipek

Nazende tam da dediğin gibi kibar bir isim. Asil duruyor gerçekten. Cok kullanılmayan isimler bana daha hoş geliyor.

Leyla ismini de çok severim ama.

Aslı koyun efendim hem akıllı hem güzel oluyorlar şakası bir yana kullanışlı da, yurtdışında da Asli olarak söylüyorlar. Hatta Balkan ülkeleri direkt Aslı olarak da telaffuz edebiliyor.
Tanidigm tum aslilarda hep bi sknti vardi hic de akilli degiller ama çok guzel oluyolar
Tabi bnm tanidiklarm

Kizlar benimde 5 gun sonra kizim dogacak Allahin izniyle
Ama hala adi yok
Selin meva
Betül Neva
Elif Ada
dusundgm isimler arasinda
Elifler biraz dik oliyolar diye onu eledim
Selin de çok mu dünyalik bi isim zengin tiki ismi mi
Betul de artik klise mi oldu
Yani bi karar veremedim
Hem naif kibar olsun hem de anlami guzel olsun deyince bisey bulamiyorm
Betul neva koycm heeralde nasil sizce

Asya, vera, pera, milena.

Kizim olsa dusundugum isimlerdi.

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi.. benim Kızımın adı da Lina.. cinsiyetini öğrendikten sonra rüyamda gördüm.. telaffuzu hoşumuza gitti. Kuranda hurma fidesi olarak geçiyor. Yabancı dillerde de farklı ve güzel anlamları var.. başka Lina isminde tanıdığım yok o yüzden karakter olarak genelleme yapamam ama benimki çok uyumlu ve sakin bir bebek

Yoksa doğum günü 5 Ekim mi olacak? Benimle aynı valla ablacığım benim favori isimlerin arasında İpek, Sare, Gülce, Balım var ama sizin sunduğunuz seçenekler arasından ben en çok Elif Ada'yı beğendim

Nazende tam da dediğin gibi kibar bir isim. Asil duruyor gerçekten. Cok kullanılmayan isimler bana daha hoş geliyor.

Leyla ismini de çok severim ama.

Eşim de hem değişik hemde çok bilindik değil diye düşünüyor aynı şekilde ama emin olamıyorum ya kimi insan çok beğenirken kimisi çok kötü falan diyor modumu düşürüyorlar

s
Bebeginizi saglikla kucaginiza alin insallah..Benim de 1 ay sonra kizim olacak.Biz İpek ismine karar verdik.Tek isim dusunuyoruz.Selin ismini biz de dusunduk.Hatta son ikiye kaldi.Selin ve ipek arasinda kaldik.Selin i eşim cok istiyordu ama ben kizimin ismini kisiligine temenni olarak koydum.Selin ismi bana cok havali geldi.:))Koymak istemedim.Meva yi da dusundum ama bir soyleniste anlasilmaz diye dusundum.Betul ismini eşim cok istedi ama cevremde cok Betul var.Orta yaşta cok kullaniliyor ama bebekler de cok yaygin degil.Farkli bir isim olabilir yasitlarinin arasinda.Neva yi da dusundum ama eşim.Ne var der gibi dedi beni soguttu:)Ada da cok guzel ama yanina bir isim istiyor.Ben tek isimden yana oldugum icin eledim.Ben secgiginiz isimlerden Betul ve Ada yi begendim.Betul Ada veya Ada Betul nasil bir ikili olur bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…