- 19 Haziran 2019
- 473
- 274
- 18
- Konu Sahibi invictus34
-
Neden iki isim koyuyorsunuz hem çocuğa ağırlık hem de ileride evlenince iki soyad kullanırsa çok zorluk yaşarKizlar benimde 5 gun sonra kizim dogacak Allahin izniyle
Ama hala adi yok
Selin meva
Betül Neva
Elif Ada
dusundgm isimler arasinda
Elifler biraz dik oliyolar diye onu eledim
Selin de çok mu dünyalik bi isim zengin tiki ismi mi
Betul de artik klise mi oldu
Yani bi karar veremedim
Hem naif kibar olsun hem de anlami guzel olsun deyince bisey bulamiyorm
Betul neva koycm heeralde nasil sizce
Ona benzer olan nil ismini çok beğeniyorum fakat eşim çok kısa olduğu için izin vermiyor eğer nil olursa ikinci bir isim koyalım diyor onu da ben kabul etmiyorum
Arya ile karışır diye düşünmedim
Ona benzer olan nil ismini çok beğeniyorum fakat eşim çok kısa olduğu için izin vermiyor eğer nil olursa ikinci bir isim koyalım diyor onu da ben kabul etmiyorum
s
Bebeginizi saglikla kucaginiza alin insallah..Benim de 1 ay sonra kizim olacak.Biz İpek ismine karar verdik.Tek isim dusunuyoruz.Selin ismini biz de dusunduk.Hatta son ikiye kaldi.Selin ve ipek arasinda kaldik.Selin i eşim cok istiyordu ama ben kizimin ismini kisiligine temenni olarak koydum.Selin ismi bana cok havali geldi.:))Koymak istemedim.Meva yi da dusundum ama bir soyleniste anlasilmaz diye dusundum.Betul ismini eşim cok istedi ama cevremde cok Betul var.Orta yaşta cok kullaniliyor ama bebekler de cok yaygin degil.Farkli bir isim olabilir yasitlarinin arasinda.Neva yi da dusundum ama eşim.Ne var der gibi dedi beni soguttu:)Ada da cok guzel ama yanina bir isim istiyor.Ben tek isimden yana oldugum icin eledim.Ben secgiginiz isimlerden Betul ve Ada yi begendim.Betul Ada veya Ada Betul nasil bir ikili olur bilemedim.
Bu isimde gözümün önüne çok asil kibar naif bir kız çocuğu geliyor o nedenle çok içimde kaldı bu isim başkaları koydukça üzülüyorum hatta o derecebu sene inanılmaz çok duydum nil ismini, hatta gecen hafta bi arkadaşım koydu.
Tavsiye için çok teşekkür ederim değerlendereceğimAyla,Aylin,Leyla,Levla,İdil,Lina
Açıkcası içinde L olan isimler hep bana bi hoş ahenkli geliyor
Kizlar benimde 5 gun sonra kizim dogacak Allahin izniyle
Ama hala adi yok
Selin meva
Betül Neva
Elif Ada
dusundgm isimler arasinda
Elifler biraz dik oliyolar diye onu eledim
Selin de çok mu dünyalik bi isim zengin tiki ismi mi
Betul de artik klise mi oldu
Yani bi karar veremedim
Hem naif kibar olsun hem de anlami guzel olsun deyince bisey bulamiyorm
Betul neva koycm heeralde nasil sizce
Çok mantiklisin begumu de seviyorum hanimefendi demk esimle bi konusayimBenim tanıdığim Elif'ler de çok dikbaşli, ters insanlar.
Isim olarak da sevmem Elif'i zaten. Sadece bir harf, Araplarda isim bile değil.
Selin tiki ismi değil bence, hoş, kibar, her zaman modern duran bir isim.
Neva ismini çok beğenirim.
Betül Neva da gayet güzel olmuş.
Begüm Neva' ya ne dersin canım? Begüm ismi de hoş ve anlamlı
Cnm ben ismimi hic sevmedim hayatim boyunca .iki ismim olsaydi en azindan birini kullanirdm diye hep dusundum ve diger cocuklarimda iki isimli olunca buna da tek isim haksizlk olur gibi geliyoNeden iki isim koyuyorsunuz hem çocuğa ağırlık hem de ileride evlenince iki soyad kullanırsa çok zorluk yaşar
7 ekim olacak cnmYoksa doğum günü 5 Ekim mi olacak?Benimle aynı ❣ valla ablacığım benim favori isimlerin arasında İpek, Sare, Gülce, Balım var ama sizin sunduğunuz seçenekler arasından ben en çok Elif Ada'yı beğendim
Bu erkekler oglum ve esim de ne var deyip guluyolar ama beni sogutamadilars
Bebeginizi saglikla kucaginiza alin insallah..Benim de 1 ay sonra kizim olacak.Biz İpek ismine karar verdik.Tek isim dusunuyoruz.Selin ismini biz de dusunduk.Hatta son ikiye kaldi.Selin ve ipek arasinda kaldik.Selin i eşim cok istiyordu ama ben kizimin ismini kisiligine temenni olarak koydum.Selin ismi bana cok havali geldi.:))Koymak istemedim.Meva yi da dusundum ama bir soyleniste anlasilmaz diye dusundum.Betul ismini eşim cok istedi ama cevremde cok Betul var.Orta yaşta cok kullaniliyor ama bebekler de cok yaygin degil.Farkli bir isim olabilir yasitlarinin arasinda.Neva yi da dusundum ama eşim.Ne var der gibi dedi beni soguttu:)Ada da cok guzel ama yanina bir isim istiyor.Ben tek isimden yana oldugum icin eledim.Ben secgiginiz isimlerden Betul ve Ada yi begendim.Betul Ada veya Ada Betul nasil bir ikili olur bilemedim.
Nilay olabilir aslında yine Nil diye hitap edebilirim kızıma ve iki isim koymak zorunda kalmamNilay nasıl olur canım?
Bana çok hoş geliyor Nilay ismi. Hatta Nil'den daha dolu dolu geliyor.
* Yade * ismi de güzel olur bence.
Anlamı: hatıra.
Yabancılardaki Jade ismini çağrıştırıyor hem.
Hazel, Derya, Filiz, Yeliz isimleri de kullanılışlı.
İsmin ne ki neden sevmedin canımCnm ben ismimi hic sevmedim hayatim boyunca .iki ismim olsaydi en azindan birini kullanirdm diye hep dusundum ve diger cocuklarimda iki isimli olunca buna da tek isim haksizlk olur gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?