Doğuma Hazırlık Kızım isimsiz kaldı 😔

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Neden iki isim koyuyorsunuz hem çocuğa ağırlık hem de ileride evlenince iki soyad kullanırsa çok zorluk yaşar

Ayla,Aylin,Leyla,Levla,İdil,Lina

Açıkcası içinde L olan isimler hep bana bi hoş ahenkli geliyor

İpek isminin enerjisi çok iyi kendi adım olmasa ben çocuğuma koyacaktım valla, hatta hala bazen acaba mı diyorum sonra şimdi herkes görgüsüz der bi de onlarla uğraşmayayım diyorum. İki isim koyacak olsam biri kesin ipek olurdu ama o da saçma geliyor

Benim tanıdığim Elif'ler de çok dikbaşli, ters insanlar.
Isim olarak da sevmem Elif'i zaten. Sadece bir harf, Araplarda isim bile değil.

Selin tiki ismi değil bence, hoş, kibar, her zaman modern duran bir isim.

Neva ismini çok beğenirim.
Betül Neva da gayet güzel olmuş.

Begüm Neva' ya ne dersin canım? Begüm ismi de hoş ve anlamlı

Ona benzer olan nil ismini çok beğeniyorum fakat eşim çok kısa olduğu için izin vermiyor eğer nil olursa ikinci bir isim koyalım diyor onu da ben kabul etmiyorum

Nilay nasıl olur canım?
Bana çok hoş geliyor Nilay ismi. Hatta Nil'den daha dolu dolu geliyor.

* Yade * ismi de güzel olur bence.
Anlamı: hatıra.
Yabancılardaki Jade ismini çağrıştırıyor hem.

Hazel, Derya, Filiz, Yeliz isimleri de kullanılışlı.

Çok mantiklisin begumu de seviyorum hanimefendi demk esimle bi konusayim

Neden iki isim koyuyorsunuz hem çocuğa ağırlık hem de ileride evlenince iki soyad kullanırsa çok zorluk yaşar
Cnm ben ismimi hic sevmedim hayatim boyunca .iki ismim olsaydi en azindan birini kullanirdm diye hep dusundum ve diger cocuklarimda iki isimli olunca buna da tek isim haksizlk olur gibi geliyo

Bu erkekler oglum ve esim de ne var deyip guluyolar ama beni sogutamadilar
Tespitlerinde cok haklisin bilemedim ki

Nilay olabilir aslında yine Nil diye hitap edebilirim kızıma ve iki isim koymak zorunda kalmam Teşekkür ederim tavsiye için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…