5 yaşında bir kedim var. Sokak kedisi, bakıma muhtaçtı aldım. 1 yıldır evliyim, hamileyim. Üstelik bağısıklık testlerim toksoplazma negatif. Doktor kediyi gönderin dediği için doktoru değiştirdim. 9 aydır beraber uyuyorum bebeğim de ben de sağlıklıyız. Yani bağışıklık olmasa dahi kumdan uzak durarak sadece başarılıyor. Durumunuzu anlayışla karşılayamıyorum çünkü sizi çok seven ve size bağımlı olan bir can var ortada. Siz hamilesiniz bir bebek dünyaya getireceksiniz. Ama bence annelik nedir kedinizle biliyor olmalısınız. Evlattan farkı nedir kedinizin? Dirayetli davranın ve kesin bir şekilde kedinizden ayrılmayacağınızı eşinize söyleyin. Deseniz ki ben evlendikten sonra kedi sahiplendim hadi bir derece. E evde kedi var, bu belli. Alışacak başka da yolu yok. Siz ne konuda destek bekliyorsunuz, verin diyemez ki hayvanı kimse. Eşinizi boşayın da diyemez. Burada tek çözüm var, ki bence siz de biliyorsunuz eşiniz bu kediyle yaşamayı öğrenecek. Yemeğe veya misafirliğe gelmiyorlarsa da gelmesinler. Neden umursuyorsunuz siz de onlara gitmezsiniz olur biter.