- 25 Nisan 2022
- 2.365
- 2.978
- 83
- Konu Sahibi Halleyyyyyyyyy
-
Neden uygun olmasın? Küçük çocuk değil 13 yaşında. Ben 12 13 yaşındayken çok konsere giderdim annemle kuzenimle çok da keyifli oluyorMerhabalar size danışmak istedim.
Kızım 13 yaşında çok sosyal biri değil daha doğrusu arkadaşı hiç yok bende sosyalleşmesi için ilgi duyduğu alanda kursa gönderiyorum ama yine pek arkadaşı yok, dışarı çıkmak istemiyor pek fazla, genelde evde oturup müzik dinliyor.
Konu ise şu, Teoman konseri varmış tutturdu gidelim diye, 7 yaş sınırı varmış yaşım tutuyor diyor ama onun için uygun olur mu bilmiyorum.
Siz ne dersiniz? Onu kırmak istemiyorum ama emin değilim. Olumsuz bir durum olur mu?
Yani yaşı küçük değil mi ne bileyim orada gençler yetişkin insanlar olur ws onu demek istedim.Konserde ne gibi bir olumsuz durum olmasını bekliyorsunuz?
Yaa çok teşekkür ediyorum yorumuz içinNeden uygun olmasın? Küçük çocuk değil 13 yaşında. Ben 12 13 yaşındayken çok konsere giderdim annemle kuzenimle çok da keyifli oluyor
EvetTabii ki gidin , kızınıza iyi gelir. Kültür merkezinde fln mi konser
Yetişkinler çocuk yemiyor ki. Onun yaşlarındayken biz yanımızda yetişkin olmadan gidiyorduk konserlere. Anne babalarımız kapıya bırakıyordu, kapıdan alıyordu sadece. 2-3 sene sonra onu da istemedik, kendimiz gidip geliyorduk.Yani yaşı küçük değil mi ne bileyim orada gençler yetişkin insanlar olur ws onu demek istedim.
Bunda ne sorun olabilir ki? Bende 11-12 yaslarinda konsere gitmisligim var iyi ki gittimMerhabalar size danışmak istedim.
Kızım 13 yaşında çok sosyal biri değil daha doğrusu arkadaşı hiç yok bende sosyalleşmesi için ilgi duyduğu alanda kursa gönderiyorum ama yine pek arkadaşı yok, dışarı çıkmak istemiyor pek fazla, genelde evde oturup müzik dinliyor.
Konu ise şu, Teoman konseri varmış tutturdu gidelim diye, 7 yaş sınırı varmış yaşım tutuyor diyor ama onun için uygun olur mu bilmiyorum.
Siz ne dersiniz? Onu kırmak istemiyorum ama emin değilim. Olumsuz bir durum olur mu?
Konser içkili bar tarzı bir mekanda değilse tabiki de sıkıntı olmaz. Kızım 8 yaşına girmek üzere onunla birçok konsere, sinemaya, kültürel etkinliğe katıldık siz geç bile kalmışsınız.Merhabalar size danışmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?