- Konu Sahibi Halleyyyyyyyyy
-
kızın poposuna elleneceğini falan düşündü herhaldeNe anladınız bize de anlatsanıza. Ben cidden ne konuda endişelendiğini anlamadım.
Ay çok güldüm yorumunuza . Bu açıdan da çok doğru gerçekten.teoman konserine gitmek istiyorsa az biraz iyi müzikten anlayan bi evladınız var demektir
ya şimdiki ergenlerin dinlediği abuk sabuğun da ötesi uzi , çakal falan gibi salak salak tiplere gitmek isteseydi ?
teoman dinleyen bi kitle ne kadar kötü olabilir?
ama öbür saydıklarımı dinleyenler her konserde birbirini bıçaklıyor olay çıkarıyor
Gitsin yaa ne olacak kiii. Siz kendisini korumayı- iyiyi- kötüyü öğrettiyseniz sıkıntı yok.Merhabalar size danışmak istedim.
Kızım 13 yaşında çok sosyal biri değil daha doğrusu arkadaşı hiç yok bende sosyalleşmesi için ilgi duyduğu alanda kursa gönderiyorum ama yine pek arkadaşı yok, dışarı çıkmak istemiyor pek fazla, genelde evde oturup müzik dinliyor.
Konu ise şu, Teoman konseri varmış tutturdu gidelim diye, 7 yaş sınırı varmış yaşım tutuyor diyor ama onun için uygun olur mu bilmiyorum.
Siz ne dersiniz? Onu kırmak istemiyorum ama emin değilim. Olumsuz bir durum olur mu?
Ondan sonra "Bu çocuk niye odasından çıkmıyor," "Niye çocuğumun arkadaşı yok"
Yani istediği şey ona zarar vermeyecekse yapsın, ne olacak ki? Alkollü ortam olsa tamam da alakası yokmuş, zaten beraber olacakmışsınız. Neden ki? Yukarıda bir arkadaş demiş bu yaşta Teoman dinliyorsa güzel.
Benim ailem de çok şeye izin vermezdi, didik didik karışırlardı. Kursa falan giderdim ama arkadaş buluşmalarında iş değişirdi. Ben ise zaten dışarı çıkmama izin vermeyeceklerini, verseler de kırk tane laf edeceklerini bildiğim için lisede hiç arkadaş edinemedim. Bir de kızarlardı, arkadaşım yokmuş diye.
Şimdi çok pişmanlar ama bana o 16 seneyi geri veremezler :))
bence sosyalleşmesi için çok iyi olur kız kardeşimnde pek arkadaş yok 10 yaşında sevdiği yerlere istediği yerlere beraber gidiyoruz ve keyif alıyor size de tavsiye ederim birlikte katılın güzel bir an yaşanırMerhabalar size danışmak istedim.
Kızım 13 yaşında çok sosyal biri değil daha doğrusu arkadaşı hiç yok bende sosyalleşmesi için ilgi duyduğu alanda kursa gönderiyorum ama yine pek arkadaşı yok, dışarı çıkmak istemiyor pek fazla, genelde evde oturup müzik dinliyor.
Konu ise şu, Teoman konseri varmış tutturdu gidelim diye, 7 yaş sınırı varmış yaşım tutuyor diyor ama onun için uygun olur mu bilmiyorum.
Siz ne dersiniz? Onu kırmak istemiyorum ama emin değilim. Olumsuz bir durum olur mu?
Ya daha garibi, ben çıkardım ok ama ya öncesinde ya da sonrasında illa bir kavga çıkartırlardı. Anneannemle yaşıyorduk, annem bir şeye izin verse bile anneannem susmazdı başımı yerdi. Haydi herkes izin verdi diyelim illa bir kavgada bana karşı kullanılırdı o şey.Annem okul arkadaslarimizla dondurma yememize bile karsiydi. Okuldan eve. En fazla kütüphane ve alisverise izin vardi. Tamam tamamen salmasin, ama spor yapmamiz bile engellendi.bence annesine gelip bunu istemesi bile güzel birsey. Ben sormaya bile cesaret edemezdim sanirim
Evet çok haklısınız. Aldım biletleri.Bu yaşta Teoman konseri isteyen bi çocuğu lütfen götürünSaçma salak şarkıcıları da dinleyebilirdi Allah korusun.
Öyle gerçekten, okulda müzik dersinde şarkı söyleme sırası benim kıza gelince Kayahan Sarı saçlım şarkısını söyleyince hoca demiş "sen bu şarkıyı nereden biliyorsun?” DiyeValla ya çocuğun rafine zevkleri varmış
Uzi muzi ezhel mi ne bi değişik tipler var ya onları dinlese daha kötü değil mi
Ayyy keşke burda olsa , 6 aylık kızımla giderimMerhabalar size danışmak istedim.
Bir de eklemek istiyorum o yaşlarda teomana aşıktım resmen ayrı bir hayranlığım vardı, ne anılar ne anılar , zamanında benim annem izin vermemişti Teoman konserine gitmemeKızınızla beraber sosyalleşmek aranızdaki iletişimi kuvvetlendirmek için mükemmel bir fırsat bence. 7 yaş sınırı çoğu konserde var zaten kültür merkezindeymiş , çoğu insanın oturup dinleyeceği şarkılara eşlik edeceği bir konser olacaktır muhtemelen bence endişe etmemelisiniz
Merhabalar size danışmak istedim.
Olmaz neden olsun.Merhabalar size danışmak istedim.
Çok güldüm bu yorumaBen 9 yaşımda emre aydın konserine gittim olumsuz durum falan olmadı ne olabilir ki zaten11 yaşımda ismail yk ve ibrahim tatlıses konserine gitmiştim, o çok olumsuzdu travmalarını atlatamadım hala Teoman iyi adamdır gidin
Hem sosyal olmasini istiyor hem de çok küçük değil mi diyorsunuz. Tek göndermek için evet küçük ama sizinle gitmek için değil.Yani yaşı küçük değil mi ne bileyim orada gençler yetişkin insanlar olur ws onu demek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?