- 17 Ağustos 2011
- 25.860
- 164.649
- 798
- Konu Sahibi Halleyyyyyyyyy
-
Tabii ki gençler yetişkin insanlar olur..kızınız da gitsin ne olacak ki?Yani yaşı küçük değil mi ne bileyim orada gençler yetişkin insanlar olur ws onu demek istedim.
Ben ne demek istediğinizi anladım. Konser alanı gayet uygun bir yer ama içiniz rahat etmezse beraber de gidebilirsiniz.Yani yaşı küçük değil mi ne bileyim orada gençler yetişkin insanlar olur ws onu demek istedim.
Ne anladınız bize de anlatsanıza. Ben cidden ne konuda endişelendiğini anlamadım.Ben ne demek istediğinizi anladım. Konser alanı gayet uygun bir yer ama içiniz rahat etmezse beraber de gidebilirsiniz.
Yazın bir yakınım teomanin konserine gitmişti eşiyle birlikte. Gençlerden içki içip olay çıkartan ve kusan bir grubu güvenlik görevlileri dışarı çıkarmışlar. Ama dediğim gibi kültür merkezinde öyle bi sorun olmaz. Konu sahibinin endişesi o diye tahmin ediyorumNe anladınız bize de anlatsanıza. Ben cidden ne konuda endişelendiğini anlamadım.
Beni lisede manganın konserine gondermemisti babam hic unutmamBen 9 yaşımda emre aydın konserine gittim olumsuz durum falan olmadı ne olabilir ki zaten11 yaşımda ismail yk ve ibrahim tatlıses konserine gitmiştim, o çok olumsuzdu travmalarını atlatamadım hala Teoman iyi adamdır gidin
Evet benimde gittiğim 18 yaş sınırı olandı. Malesef gençler bazen eğlenmeyi bilmiyor, açık havaydi ve sarhoş bir grup top oynamisti yapmayın diyince küfür vs ettiler güvenlikler çıkardı ama keyif alamadıkYazın bir yakınım teomanin konserine gitmişti eşiyle birlikte. Gençlerden içki içip olay çıkartan ve kusan bir grubu güvenlik görevlileri dışarı çıkarmışlar. Ama dediğim gibi kültür merkezinde öyle bi sorun olmaz. Konu sahibinin endişesi o diye tahmin ediyorum
İşte bizde okula kendimiz gider gelirdik mesela ama malesef eskisi gibi değil ortamlar, ben de tedirgin oluyorum haliyle.Yetişkinler çocuk yemiyor ki. Onun yaşlarındayken biz yanımızda yetişkin olmadan gidiyorduk konserlere. Anne babalarımız kapıya bırakıyordu, kapıdan alıyordu sadece. 2-3 sene sonra onu da istemedik, kendimiz gidip geliyorduk.
Çocuklara çok korumacı davranıyor sonra asosyal oldu diye üzülüyorsunuz.
Alkollü konserlerde yaş sınırı var zaten. 7 yaş üstü bir konserde alkol olmaz.Yazın bir yakınım teomanin konserine gitmişti eşiyle birlikte. Gençlerden içki içip olay çıkartan ve kusan bir grubu güvenlik görevlileri dışarı çıkarmışlar. Ama dediğim gibi kültür merkezinde öyle bi sorun olmaz. Konu sahibinin endişesi o diye tahmin ediyorum
Valla ya çocuğun rafine zevkleri varmışBu yaşta Teoman konseri isteyen bi çocuğu lütfen götürünSaçma salak şarkıcıları da dinleyebilirdi Allah korusun.
Bu söylediklerinizi dikkate alacağım, teşekkür ediyorumOndan sonra "Bu çocuk niye odasından çıkmıyor," "Niye çocuğumun arkadaşı yok"
Yani istediği şey ona zarar vermeyecekse yapsın, ne olacak ki? Alkollü ortam olsa tamam da alakası yokmuş, zaten beraber olacakmışsınız. Neden ki? Yukarıda bir arkadaş demiş bu yaşta Teoman dinliyorsa güzel.
Benim ailem de çok şeye izin vermezdi, didik didik karışırlardı. Kursa falan giderdim ama arkadaş buluşmalarında iş değişirdi. Ben ise zaten dışarı çıkmama izin vermeyeceklerini, verseler de kırk tane laf edeceklerini bildiğim için lisede hiç arkadaş edinemedim. Bir de kızarlardı, arkadaşım yokmuş diye.
Şimdi çok pişmanlar ama bana o 16 seneyi geri veremezler :))
Fazla tedirgin oluyorsunuz. Bu da kızınıza yansıyor muhtemelen. Bizim zamanımızla alakası yok. 18 yaşında yeğenim var 10 yaşından beri yetişkin olmadan arkadaşlarıyla sosyalleşeceği ortamlar yaratıyoruz. Hatta oyun alanlarını sayarsak 5 yaşından beri diyebiliriz.İşte bizde okula kendimiz gider gelirdik mesela ama malesef eskisi gibi değil ortamlar, ben de tedirgin oluyorum haliyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?