Kızım/ Konser hk

Bir kac konsere gittim (mor ve ötesi, mabel matiz, sıla vs) olumsuz birsey söyleyemem. Yaş siniri 7 olduguna göre alkolu veya itis kakis olucak bir yer degil. Bence gidin ve beraber zaman gecirin. Cocukken bizimle beraber cok nadir birseyler yaptilar. Bizim sectiklerimiz de degildi. Rahmetli babamla nerdeyse hic güzel beraber animiz yok. Bence anilar biriktirin beraber

Bence ilk konseri ise anne kız gidin. Anne kız günü yapabilirsiniz. İlk önce bir yemek yiyin başbaşa sonra konser, çıkışta kahve. Daha sonrasında kendisi tek, yada arkadaşıyla gider. tek başına sıkılabilir hemde yanında bir arkadaş olursanız daha güzel olur.

Ne anladınız bize de anlatsanıza. Ben cidden ne konuda endişelendiğini anlamadım.
Yazın bir yakınım teomanin konserine gitmişti eşiyle birlikte. Gençlerden içki içip olay çıkartan ve kusan bir grubu güvenlik görevlileri dışarı çıkarmışlar. Ama dediğim gibi kültür merkezinde öyle bi sorun olmaz. Konu sahibinin endişesi o diye tahmin ediyorum

Beni lisede manganın konserine gondermemisti babam hic unutmam . Mangayi hala dinlerim ve kızım istese muhakkak lise çağında izin de verirdim ya

Evet benimde gittiğim 18 yaş sınırı olandı. Malesef gençler bazen eğlenmeyi bilmiyor, açık havaydi ve sarhoş bir grup top oynamisti yapmayın diyince küfür vs ettiler güvenlikler çıkardı ama keyif alamadık tabi burası kültür merkezi muhtemelen koltuklarda oturmalı olur. Sorunsuz geçer.

Merhaba elbette konsere gidin ama kızınızı yalnız bırakmayın. Alkol satılmasa bile gizlice alkol sokup sapıtanlar olabiliyor. Sarhoş birisi ile karşılaşsa ne yapacağını bilemeyebilir

İşte bizde okula kendimiz gider gelirdik mesela ama malesef eskisi gibi değil ortamlar, ben de tedirgin oluyorum haliyle.

Çok fazla konsere gitmediğiniz için kızıma uygun olur mu gibi bir düşünce içine girmişsiniz diye düşündüm. Konser kültür merkezindeymis zaten gayet rahatlıkla götürebilirsiniz.

Alkollü konserlerde yaş sınırı var zaten. 7 yaş üstü bir konserde alkol olmaz.

Çocuğun sosyalleşememesi çok farklı bir konu ama 7 yaş sınırı olan bir konserde de 13 yaşındaki biri hayli hayli gidebilir hatta birlikte gitseniz daha iyi…
Ben o yaşlardayken Ceza konserine gidiyordum ah ergenlik

Bu söylediklerinizi dikkate alacağım, teşekkür ediyorum

teoman konserine gitmek istiyorsa az biraz iyi müzikten anlayan bi evladınız var demektir
ya şimdiki ergenlerin dinlediği abuk sabuğun da ötesi uzi , çakal falan gibi salak salak tiplere gitmek isteseydi ?
teoman dinleyen bi kitle ne kadar kötü olabilir?
ama öbür saydıklarımı dinleyenler her konserde birbirini bıçaklıyor olay çıkarıyor

İşte bizde okula kendimiz gider gelirdik mesela ama malesef eskisi gibi değil ortamlar, ben de tedirgin oluyorum haliyle.
Fazla tedirgin oluyorsunuz. Bu da kızınıza yansıyor muhtemelen. Bizim zamanımızla alakası yok. 18 yaşında yeğenim var 10 yaşından beri yetişkin olmadan arkadaşlarıyla sosyalleşeceği ortamlar yaratıyoruz. Hatta oyun alanlarını sayarsak 5 yaşından beri diyebiliriz.

Siz yanında olacağınız halde konserde ne olacağından endişe ediyorsunuz ben hala çok anlamadım. Alkollü gençler mi olur? Hayatın her alanında olacak alkollü insanlar. Nasıl davranacağını sizin yanınızda öğrenmesi daha mantıklı değil mi? Ya da sarılan öpüşen sevgililer mi görür? E zaten görmüştür, internet çocuğu bunlar, her şeyden haberleri var. Yine nerde nasıl davranması gerektiğini sizinle birlikteyken öğrenmesi çok daha iyi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…