Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genetik yatkınlık var. Belki siz yada eşiniz yada kardeşleriniz geç konuşmuş olabilir. Genel olarak kızlar erken konulur ama hep böyle olacak diye birşry yok. Ama özel eğitim öğretmeni olarak bir doktora gitmenizi öneririm.bir uğrayın ille Problem var diye değilde gelişim süresince sizinde daha az stresli olmanız için faydalı bencekızlar mrb kızım 17 aylık ve hala çok az şeyler sölüyor baba mama sıcak gel başkada bişey sölemiyor ne kadar öğretmek istesekte red ediyor öğrenmek istemiyor bişey öğretmek istediğim zaman sinirleniyor sizce normal mi bu ayda bu kadar az konuşması ne yapabilirim
evetUstune gitmeyin. Isteklerini nasil anlatıyor size hareketlerle mi?
tabiki. zaten çok akıllı ama öğrenmek istemiyor işteKomutlarınızı yerine getiriyor mu? Daha önemli olan şey bu.
????Şaka mı?
canım benim bende bilmediğim için sizden fikir alıyorum.17 aylık bebegin ne kadar konuşmasını bekliyorsunuz ?
Sağol canım rahatlattın beniYegenim 3 yasinda konustu.hepsi ayni olmuyir sonucta bir kelime konusabiliyormus.endiselenmeyin o birden baslar konusmaya sonra sus diye yalvaririsiniz![]()
Benim ilk çocuğum 18 aydan sonra iki kelimeli cümle kurmaya başlamıştı. 2 yaşından sonra birden 3 zamanı da doğru kullandı ve cumle ıçindeki kelime sayısı 4-5 e cıktı. Ikıncı çocuğunuz 1 yaşını geçince konuşur muhtemelen. En iyi abla- abiden öğreniliyor.tabiki. zaten çok akıllı ama öğrenmek istemiyor işte