• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım konusunda çok mu hassasım

Kızlar benim kızım 5 aylık ve çok güleç bi bebek dün akşam oturmaya gittik orda eşimin kuzeni bunla bayağı oynadı güldü kızım da tabii ordan bi akraba erkeklere dah çok gülüyor dedi. Ben de güleç bu bebek herkese gülüyor dedim . Yok onlara daha Farklı sanki dedi . İçten bi sinirlendim ama çokta üstelemedim aynı ortamda olduğumuzda kesin yine der ne yapmalıyım ne demeliyim fikir istiyorum yoksa ben mi alınganlık yapıyorum
Bizde böyle seylere çok kızarız çocuk neden erkeğe daha çok gülsün ya ben çok saçma buluyorum böyle yorumlari
Benimde kızım var komşumuzun da kızımla yaşıt erkek torunu var bir kaç kere lafını yaptılar sizi kızı bizim oğlana alicaz büyüyünce die kayınvalidem bir tersledi onları bir daha ağızlarını acamadilar küçücük çocuklara böyle yakıştırmalar yapan insanlara çok kiziyorum

acaba şöyle mi desem bebekler ve çocuklar hakkında bu tarz konuşmaları doğru bulmuyorum çünkü 3 yaşına kadar cinsiyet algıları olmuyor mu desem... yoksa sakal çok komiğine gidiyor bi de gözlüklüler gibi deyip konuyu normalleştirsem mi

Niye namusunuza dil uzatmışlar gibi algıladığınızı anlamadı kimse. Hala öyle mi desem böyle mi desem diyorsunız. Kimseye birşey demeyin bence çünkü komik ve çirkin kastettiğiniz şey. O kadının dediği çok normal. Gözlemlediğini söylemiş. ama siz konuyu çok farklı yere çekmekte ısrar ediyorsunuz.
Bazı bebekler kadınlara güzel tepki verir. Bazı bebekler çocuklara. Bazıları da erkeklere. Dediğiniz gibi cinsiyet gözetmez bebeler. Ama sizin düşünceniz bana hiç normal gelmedi. Tepki verilecek bir durum yok ki. Ne kadar dar pencereden bakıyorsunuz hayata. Bebek daha 5 aylık. Koca bir ömür var. Bu zihniyet ile çok üzer ve üzülürsünüz.

Fazla alınganlık yapıyorsunuz. Bir daha soylerlerse öyle deyip gülün geçin. Kimse el kadar bebeğin namusuna o şekilde laf etmez merak etmeyin.

Yanlış anlamışsın bence. Benim yeğenim de ailenin erkeklerini görünce ağlardı Bi süre şimdi geçti. ( erkek bebek) baxı bebeklerde erkekleri daha çok sever. Bunlar da farkedince söylenir erkekleri daha çok sever kadınları daha çok sever vs diye. Bunda alınacak yanlış anlayacak birşey yok. Size göre öyle değilse bile bilmem farketmedim diyin geçin ya da gülün geçin ya hu dert aramayın.

Sizin anladiginiz gibi fesat bir ima olduğunu sanmıyorum. Bazı bebekler böyle cidden, bir cinsi daha yakın bulup daha çok gulebiliyorlar. Oğlum da kizlara güler erkeklere daha mesafeli dururdu. He deyin gecin.
Vayyy çapkın. 😂😂 Şaka şaka. 😂
O değil de bebek daha 5 aylıkken namusuna laf gelmesin mantığı başlamış. Allah bebeğin büyüdüğünde yardımcısı olsun.

Kızlar benim kızım 5 aylık ve çok güleç bi bebek dün akşam oturmaya gittik orda eşimin kuzeni bunla bayağı oynadı güldü kızım da tabii ordan bi akraba erkeklere dah çok gülüyor dedi. Ben de güleç bu bebek herkese gülüyor dedim . Yok onlara daha Farklı sanki dedi . İçten bi sinirlendim ama çokta üstelemedim aynı ortamda olduğumuzda kesin yine der ne yapmalıyım ne demeliyim fikir istiyorum yoksa ben mi alınganlık yapıyorum
Bence alinganlik yapiyorsunuz haaa tabi karsi tarafin niyetinide siz bileceksiniz. Bizde misal deriz bazen bu cocuk kizlarla daha ii anlasiyor veya bu cocuk erkeklerle daha cok oynuyor diye cevremde gordugum kimi kiz cocuklri erkeklerle daha guzel oynuyor onu kasdetmistir bizde soleriz yani bu niyete cekilir diye suan burda okuyana kadr hic aklima gelmemisti

Bu bilinen birşey benim kızım kadinlara daha çok gülüyor erkeklere biraz daha mesafeli mesela.
Yani biri bana o çocuk işte böyle imalarda bulunma dese cidden annenin ya takıntılı olduğunu dusunur bir daha iletişim kurmam elimden geldiğince ya da çok tututucu bir aile bu fikre bile katlanamiyor büyüyünce çocuğun yandığını düşünürüm . Bir insanın bir bebeğe afedersiniz ama erkeklerle flört ediyor gibi bir ima yaptıgindan emin olursam o insanın zaten hasta olması lazım söylediğiniz şey çok absürt

5 aylık bebek için de kötü anlamda söylediğini düşünmüyorum. Erkekleri daha çok seviyor yada kadınları daha çok seviyor deniliyor çocuklar için.
benim küçük kızım da öyleydi neredeyse 1 yaşındaydı ama
erkeklere daha çok güler daha da severdi bizde diyorduk erkek seviyor diye ama o niyetle değil

konu sahibi bence o kişi de kötü niyetle dememiştir
sevmez misiniz o kişiyi?

Back
X