- Konu Sahibi Komodo ejderi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet iste nesi ayip, kadin bunu yargilar gibi sormus ki anne rahatsiz olmus, niye rahatsiz olsun ki yoksa? No?katılmıyorum ya özellikle kız bebekleri cidden büyük erkeklere daha çok gülüyor , bunda da garip bir şey göremiyorum.Erkeklere daha çok gülmenin nesi ayıp ? bazıları kur filan da yapıyor hatta çok masum
erkek bebeklerde yapar ama kizlar daha akıllı bence.
bunu herkes konuşuyor biliyor sanıyordum
Bence gereksiz hassasiyet olmuşKızlar benim kızım 5 aylık ve çok güleç bi bebek dün akşam oturmaya gittik orda eşimin kuzeni bunla bayağı oynadı güldü kızım da tabii ordan bi akraba erkeklere dah çok gülüyor dedi. Ben de güleç bu bebek herkese gülüyor dedim . Yok onlara daha Farklı sanki dedi . İçten bi sinirlendim ama çokta üstelemedim aynı ortamda olduğumuzda kesin yine der ne yapmalıyım ne demeliyim fikir istiyorum yoksa ben mi alınganlık yapıyorum
Ayıp değil tabiiki de. Bunu soran kadinin tavrinda yanlis bisey olmali, abul subuk bisey ima eder gibi? Konu sahibi niye rahatsiz olsun ki yoksa?Abartmıyorsunuz? Kardeşim, yeğenim, kuzenlerimin çocukları büyük erkek çocuklarını gördüklerinde hemen seviyordu. Biz hiçbir zaman da yanlış anlamadık, fesat düşünecek bir durum da yok. Bebek sonuçta bunlar. Ayıp bir şey de degil.
Toplumda ne cahl ve mal insanlar var korkunçççççççççEvet benim kızım da babasına aşıktı resmen.gece uyanınca bile babasını çağırırdıErkekler daha komik ve daha rahat oldukları için bebekler onlarlayken daha çok eğleniyor. Kız çocuklarının babaya düşkünlüğü de bunun ispatı. Bunda bozulup sinirlenecek bir şey göremedim.
Abartıyor bence konu sahibi. Misafir olan kişinin ikinci kez demesi bence imadan değil, konu sahibinin kabullenmemesinden dolayı tekrar dile getirmesi. Ben de aynısını yapardım. Biri inkar etse ısrar ederdim. Zaten konu sahibinin ilk yazdığını tekrar okuyunca ima görmedim, ısrar gördüm.Ayıp değil tabiiki de. Bunu soran kadinin tavrinda yanlis bisey olmali, abul subuk bisey ima eder gibi? Konu sahibi niye rahatsiz olsun ki yoksa?
OlabilirAbartıyor bence konu sahibi. Misafir olan kişinin ikinci kez demesi bence imadan değil, konu sahibinin kabullenmemesinden dolayı tekrar dile getirmesi. Ben de aynısını yapardım. Biri inkar etse ısrar ederdim. Zaten konu sahibinin ilk yazdığını tekrar okuyunca ima görmedim, ısrar gördüm.
Cinsiyetçi düşünen akraba değil de daha çok sizmişsiniz gibi geldi bana. Bebeklerde olur bu, çok defa duydum şimdiye kadar. Erkeğe gülebilir, gözlüklülere gülebilir, başı kapalı olanları özellikle seçebilir, çok da dile getirilir bunlar. Ama akrabanızı siz daha iyi tanırsınız, bel altından vuran garip tiplerdense o zaman sizin düşündüğünüz gibi olma ihtimali varKızlar benim kızım 5 aylık ve çok güleç bi bebek dün akşam oturmaya gittik orda eşimin kuzeni bunla bayağı oynadı güldü kızım da tabii ordan bi akraba erkeklere dah çok gülüyor dedi. Ben de güleç bu bebek herkese gülüyor dedim . Yok onlara daha Farklı sanki dedi . İçten bi sinirlendim ama çokta üstelemedim aynı ortamda olduğumuzda kesin yine der ne yapmalıyım ne demeliyim fikir istiyorum yoksa ben mi alınganlık yapıyorum
Ben de böyle düşünmüştüm acikcasi, sonra yorumlara bakınca hepten corba oldum.Valla bana göre cümlede birşey yok.
Ama sonuçta o diyaloğu siz yaşadınız, söyleme biçimi, size geçirdiği hissiyat sebebiyle eğer takıntılı biri değilseniz haklı olabilirsiniz. Bir cümleyi ifade ediş biçimi çok değiştirir anlamını.
Konu zaten normal birşey demenize gerek yokacaba şöyle mi desem bebekler ve çocuklar hakkında bu tarz konuşmaları doğru bulmuyorum çünkü 3 yaşına kadar cinsiyet algıları olmuyor mu desem... yoksa sakal çok komiğine gidiyor bi de gözlüklüler gibi deyip konuyu normalleştirsem mi
Ben bir ima görmedim, erkek olan kişi daha cana yakın gelmiş olabilir bebeğe, kadının öyle saçma/aşağılık bir detay düşünmediği için 2. defa aynı şeyi söylediğini düşünüyorum.Kızlar benim kızım 5 aylık ve çok güleç bi bebek dün akşam oturmaya gittik orda eşimin kuzeni bunla bayağı oynadı güldü kızım da tabii ordan bi akraba erkeklere dah çok gülüyor dedi. Ben de güleç bu bebek herkese gülüyor dedim . Yok onlara daha Farklı sanki dedi . İçten bi sinirlendim ama çokta üstelemedim aynı ortamda olduğumuzda kesin yine der ne yapmalıyım ne demeliyim fikir istiyorum yoksa ben mi alınganlık yapıyorum