• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım konusunda çok mu hassasım

Kızlar benim kızım 5 aylık ve çok güleç bi bebek dün akşam oturmaya gittik orda eşimin kuzeni bunla bayağı oynadı güldü kızım da tabii ordan bi akraba erkeklere dah çok gülüyor dedi. Ben de güleç bu bebek herkese gülüyor dedim . Yok onlara daha Farklı sanki dedi . İçten bi sinirlendim ama çokta üstelemedim aynı ortamda olduğumuzda kesin yine der ne yapmalıyım ne demeliyim fikir istiyorum yoksa ben mi alınganlık yapıyorum
İyi de söylediği doğru birçok bebek için ve bu çok normal bir şey. Benim kızlarım da öyleydi, erkekleri daha çok seviyor derdik kendi ağzımızla. Bunu yanlış anlayacak kadar sapık olmayalım

Kızlar benim kızım 5 aylık ve çok güleç bi bebek dün akşam oturmaya gittik orda eşimin kuzeni bunla bayağı oynadı güldü kızım da tabii ordan bi akraba erkeklere dah çok gülüyor dedi. Ben de güleç bu bebek herkese gülüyor dedim . Yok onlara daha Farklı sanki dedi . İçten bi sinirlendim ama çokta üstelemedim aynı ortamda olduğumuzda kesin yine der ne yapmalıyım ne demeliyim fikir istiyorum yoksa ben mi alınganlık yapıyorum
Bebek o ya. Ne saçmalıyorlar Allah aşkına. Oynayıp gülecek tabi. Sağlıkla büyütün inşallah.

İyi de söylediği doğru birçok bebek için ve bu çok normal bir şey. Benim kızlarım da öyleydi, erkekleri daha çok seviyor derdik kendi ağzımızla. Bunu yanlış anlayacak kadar sapık olmayalım
Bizde de durum aynıydı, kızım için erkekleri daha çok seviyor derdik. Ne var bunda anlamadım.

Bizde de durum aynıydı, kızım için erkekleri daha çok seviyor derdik. Ne var bunda anlamadım.
Yani seviyor demek farklı buluyor, daha çok tepki veriyor demek sadece. Konu sahibi farklı yöne çekmiş alakasız şekilde. Yorumlar da şaşırttı beni açıkçası

Erkek delisi diyin.
Hayır sizin onu ciddiye almanız da garip bebek bu hiç tanımadığı kişiyi görünce ağlaması kadar doğal yaptığı şey.siz neden kadının boş sözlerini bir daha duyarsam ne cevap versem diye kendinizi yoruyorsunuz onu düşünün

Patavatsızlık yapmış. Yine derse tepki gösterin. Tepki göstermezseniz çocuk büyüdükçe devam eder bu haline. Sık görüştüğünüz, sizin de iyi niyetli olduğundan emin olduğunuz biri deseydi büyük ihtimal rahatsız olmazdınız. Ama yakın olunmayan bir akrabanın, tanıdığın bunu demesi hoş değil.

Ne var böyle demesinde? Ne rahatsız etti hiç anlamadım

5 aylikken herkese guluyorlar. Birkac ay sonra da insan gormeye tahammul edemiyirlar. Ama siz neye alindiniz anlayamadim acıkcası

5 aylık bebek erkeklere çok tepki verse ne olacak, vermese ne olacak. Neyine alındınız anlamadım.
Bana da garip geldi. Kizim sakalli erkek gorunce agliyor mesela. Yegenim kadinları sevmezdi hiç. Erkeklere guluyor dese ne demese ne. O kadar sapik degildir herhalde kimse

Nasi farkli, 5 aylik bebegin kadin erkek algisi bile ne kadar ayirt edici olabilir ki, gerizekali kadin.
katılmıyorum ya özellikle kız bebekleri cidden büyük erkeklere daha çok gülüyor , bunda da garip bir şey göremiyorum.Erkeklere daha çok gülmenin nesi ayıp ? bazıları kur filan da yapıyor hatta çok masum
erkek bebeklerde yapar ama kizlar daha akıllı bence.

bunu herkes konuşuyor biliyor sanıyordum

katılmıyorum ya özellikle kız bebekleri cidden büyük erkeklere daha çok gülüyor , bunda da garip bir şey göremiyorum.Erkeklere daha çok gülmenin nesi ayıp ? bazıları kur filan da yapıyor hatta çok masum
erkek bebeklerde yapar ama kizlar daha akıllı bence.

bunu herkes konuşuyor biliyor sanıyordum
Kucük bebege cinsellik rolu bicmiş konusahibi kendince. Hani mesela isyerinde derler ya su kadin erkeklere cok guluyor falan. Onunla ayni sey diye dusunuyor konusahibi bence yoksa niye alinsın. Garip cidden bu nasil bir sapik dusünce anlamadım konu sahibini. Bebek bu yahu gulse ne gulmese ne

Valla bana göre cümlede birşey yok.
Ama sonuçta o diyaloğu siz yaşadınız, söyleme biçimi, size geçirdiği hissiyat sebebiyle eğer takıntılı biri değilseniz haklı olabilirsiniz. Bir cümleyi ifade ediş biçimi çok değiştirir anlamını.

Bana da garip geldi. Kizim sakalli erkek gorunce agliyor mesela. Yegenim kadinları sevmezdi hiç. Erkeklere guluyor dese ne demese ne. O kadar sapik degildir herhalde kimse

Bence çok normal. Sevimli geliyor belki erkek yüz hatları.

Bende küçükken öyleydim belki bana ondan normal geliyor. Halam bana hep der kucukkken erkekleri çok severdin diye 😄

Hadsiz bı yorum.. kadın kadının düşmanıdır sözünü kızım simdiden anlamış o yüzden yüz vermiyodur ne güzel deyin peşine de bı kahkaha atın

Kucük bebege cinsellik rolu bicmiş konusahibi kendince. Hani mesela isyerinde derler ya su kadin erkeklere cok guluyor falan. Onunla ayni sey diye dusunuyor konusahibi bence yoksa niye alinsın. Garip cidden bu nasil bir sapik dusünce anlamadım konu sahibini. Bebek bu yahu gulse ne gulmese ne
vala ne bileyim bizdeki dişi kedilerde erkekleri daha çok sever genelde bunu da konuşuruz :KK53:
bu da onun bir benzeri bence

Back
X