Kızım,kreş ve vicdan azabım

Avutmak değil aslında olması gereken diye söylüyorsunuz yüreğinize başka yol yok değil mi o yüzden üzmeyin kendinizi anneniz,kayınvalideniz bakamayacak şekildeyse herkes kreşe veriyor

Annemin durumunu yazdım kayınvalidem 1000 km uzakta.Mecburum ama umarım bu mecburiyet duygum memnuniyete dönüşür.

En dogrusunu yaptigini baslayinca gorucen. Cocuk cok daha mutlu olucak inan buna. Anane babane bebeklik doneminde tamam. Ama artik buyumus..

Annemin durumunu yazdım kayınvalidem 1000 km uzakta.Mecburum ama umarım bu mecburiyet duygum memnuniyete dönüşür.

İnşallah dönüşecektir üzmeyin kendinizi böyle daha iyi olacaktır belkide vardır herşeyde bir hayır sizde onun için para kazanıyorsunuz değil mi bundan güzel ne olabilir ki

En dogrusunu yaptigini baslayinca gorucen. Cocuk cok daha mutlu olucak inan buna. Anane babane bebeklik doneminde tamam. Ama artik buyumus..

Anneme yanındayken bile ben giderken görürse anneciğiimmmm diye ağlaması beni mahfediyor.Anlatıyorum ona Ben işe gideceğim sana iyi birşeyler sağlamak için diye ama ne mümkün susmuyor.tüm gün aklımda ağlaması kalıyor sadece.

İnşallah dönüşecektir üzmeyin kendinizi böyle daha iyi olacaktır belkide vardır herşeyde bir hayır sizde onun için para kazanıyorsunuz değil mi bundan güzel ne olabilir ki

Tabiki kızım için aliem için çabalıyorum.Eşimin burda kimsesi yok benim için burada.Hem ona destek oluyorum hemde kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum çok şükür.

Rica ederim. Cocugunuz huzurlu ve mutlu geldiği sürece siz daha çok mutlu olacaksınız.)

Cok guclu bi cocuk olucak merak etme. Daha kucucuk yasta herkesin bir sorumlulugu oldugunu ogreniyor bak. Kendi de okula gidicek. Arkadas ortaminda kendini daha cok gelistirecek. Kucukken aglamasi cok normal. Ama krese giderken daha az aglar. Benim cok yakin bir arkadasim 6 ayliktan krese baslamis ablasi da oyleymis. O cok fena ama 18 aylik seninki sosyallesme zamanlari..

16 ay kreş için biraz erken olsa da belki daha hayırlı olacaktır. Kaldı ki ne zamana kadar annenle bu şekilde idare edeceksin. Deneme yanılma yönetmiyle doğruyu bulmak zorundasın. Bir dene bakalım memnun kalmazsan başka alternatif düşünürsün.
Ama ben olsam kızımı gece anneme bırakmam.

6 aylık baya erkenmiş ama yapacak bişey olmayınca elden ne gelir.Evet enazından belirli kelimeleri söylüyor.Kendini ifade edebiliyor.İnşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olur.

Öncelikle yakınınıza başsağlığı kardeşinize de hayırlı olsun diliyorum.

Daha çok küçükmüş evladınız,kreş için 2 yaşında bari olsaydı...

Çalışan annelerin sorunu bu maalesef,çocuklarına zaman ayıramamak.

İyi bir kreş olduğundan emin olun bari,ne de olsa çok küçük,bir şey olsa hakkını arayabilecek yaşta değil çünkü
:18:

Gece bırakmam derken anlamadım kusuruma bakmayın.Kızım nerde ben orda.Hergün 2-3 saat trafik çekiyorum yanına gitmek için.Gece benimle yani.Hatta kuzum yanımda uyur.

kısa bir şey anlatacağım sana. çalışan anne psikolojisi çok beter.
son zamanlarda babamın sağlık sorunlarından dolayı annem babamın yanında olması gerekiyor. benim kızım da 8,30-14,30 arası kreşe gidiyor. sonrasında annem alıyor. cuma günü annemle babamın işi var. bana dediler ki kızını da götürelim akşam eve giderken al git. okula gitmesin o gün.
ben de olmaz dedim bir iki gün aksayınca bazen gitmek istemiyor istikrar bozuluyor. artı öğrendikleri şeyler var..
cuma ben izin aldım dolayısıyla şu an içim içimi yiyor ben evde tek başıma kızım olmadan ne yapacağım. o gün okula göndermesem mi acaba diyor bir iç ses. yani vijdan azabı çekiyorum kısmen. evdeyim ve çocuğuma zaman ayırmıyor gibiyim. eşime söyledim de saçmalama dedi. neyse sabah okula götüreceğim 2,30 dan sonra bakacağız hayatın tadına. anne olmak zor gerçekten.

Öncelikle teşekkür ederim.Çok naziksiniz.
Evet bende 2 yaşında olmasını istiyordum ama olmadı.Hakkını arama konusunda kızım biraz eli maşalıdır.

Gece bırakmam derken anlamadım kusuruma bakmayın.Kızım nerde ben orda.Hergün 2-3 saat trafik çekiyorum yanına gitmek için.Gece benimle yani.Hatta kuzum yanımda uyur.

Ben de buna benzer bir durumdayım. O yüzden uzak olduğu zamanlarda ben de annemlerde onunla kalıyorum. Bir kere bırakmıştım da sabahı zor ettim. Uyandım uyandım yerine baktım boştu. Pazar sabah erkenden gittim aldım.

Öncelikle teşekkür ederim.Çok naziksiniz.
Evet bende 2 yaşında olmasını istiyordum ama olmadı.Hakkını arama konusunda kızım biraz eli maşalıdır.

bunu da böyle düşünme. herkesin annesi aynı şehirde değil.
ben 8 aylık çocuğunu kreşe götüren tanıyorum.
şartlar..

Gerçekten çok değişik bir psikoljisi var çalışan annlerin.Umarım kızım çabuk adepte olur.

Bırakmam bırakamam mümkün mü?Ne kadar bakan annem olsada onu görmeden duramam.Kaldıki babası çok düşkün görmezse ağlar o derece bağlı.

arkadaşım hiç üzülme bende kızımı 16 aylık gönderdim kreşe bende mecbur kaldım bakıcımız işi bıraktı çok ta iyi olmuş çok düzene girdi herşeyi uykusu yemesi içmesi yemedi bir sürü şeyi orda arkadaşlarım yiyor diye yemeye başladı uyku su da gündüzleri çok uyuduğu için gece uyumuyordu orda öğlen en fazla 1,5 saat uyutuyorlar ve akşamda 22,30 gibi uyuyor şuan 4 yaşında görğu kurallarını falan o kadar güzel öğrendiki 18-19 aylık ken kendi yemeğini yemeyi öğrendi çişini arkadaşlarından gördüğü için tuvaleti 26 aylıkken hemen öğrendi daha bir sürü olumlu şey en önemli çok tv seyrediyordu artık sadece haftasonları 1-2 saat seyrediyor bir de hafta için yarım saat pepee yi izliyor kreşte izletmiyorlar... tek olumsuzluğu çok hastalık bulaşıyor ilk iki kış çok hasta oldu ondada antibiyotik kullanmadan atlatmayı öğrendim ve bu kış üçüncü kışıydı hiç hasta olmadı sayılır siz 7 yaşındada gönderseniz o hastalıkları mecbur gecirecek zaten bağışıklık kazanması için hiç dert etmeyin yani

Son düzenleme:

Zten uykusu ve yemesi çok düznli bir çocuk çok şükür.Tv hayatta izlemez 2-3 sevdiği reklam var ancak ona bakar.benim kızın işi gücü dışarıya çıkmak koşmak kaydırağa binmek.Lego hastasıdır.Umarımçok hasta olmaz.Birde şu antibiyotiksiz atlatmayı söylerseniz çok makbule geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…