Ewet düşme sonucu olmuştu ama kafasını çarpmadı bir yere.
Inanılmaz doktor fobimiz var.bizi takip eden doktorumuz biraz daha bekleyin.2 ay daha düzelmezse eğer götürün dedi.zaten çok korkuyor,doktorlardan iyice korkutmayın.zaten pedogog 2 yaşındaki çocuğa bişi yapamaz,sizinle konuşur dedi.bekliyoruz ama moralim sıfır.
Bende , yakınımda böyle bişey yaşadı ama geçti kelimesini duymayı o kadar çok istiyorumki sizden.
[sıze="3"]öncelikle çok geçmiş olsun aynı durum ben küçükken benim başıma da gelmişti çok erken zamanda yürümemden ve konuşmamdan dolayı nazara çok inanırım ve sanırım akabinde ters bişeyler görmemden endişelenip korkmamdan bende yaşamıştım annemlerin söylediklerine göre 2, 2,5 yaşıma kadar da sürmüş hemen bir doktora gidin.dr sizi yönlendirecektir ve yavrunuzun yanında yüksek sesle konuşmayın sesinizin volümünü hep iyi ayarlayın ani hareketlerden kaçının ve yanında ona olumsuz olarak korkutacak oyuncak materyal vb.. Herşeyi kaldırın ve o yanınızdayken izlediğiniz tv programlarına dikkat edin onu yormadan herşey normal gidiyormuş gibi konuşturmaya devam edin söyledikçe konuştukça zamanla sevginiz ilginizle yerine oturacak ve düzelecektir ama dr kontrolü şartbirde yalnış yada kekleyerek konuştukça onu düzeltmeyin...[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?