Kızım samsung f480 telefonumun ekranını çizdi bir çözüm :(

kikirikli

Canım kızım
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.748
183
363
İstanbul
Varmı bir çözümü arkadaşlar.Dokunmatiğin ekranı çizildi 3 4 yerden.Değiştirilse ki değişiliyormu onu da bilmiyorum ücreti falan ne kadar? Hadi bir el atın :)

Dokunmatiğinde sorun yoksa servisi kabını değiştirebilir.
Ama kullanıcı hatası olduğu için garanti kapsamına giremeyebilir.
Eğer garanti süresi bittiyse normal bir teknik serviste halleder.

dokunmatik telefonunda ekran koruyucu jelatini yokmuydu o olmuş olsaydı cizilmezdi telefonunun garantisi bittimi servise gönder diyecem ama kullanıcı hatasına giriyor diyecekler muhtelemen ücretli yaparlar ama çevrende iyi bir telefoncu varsa onada gösterbilirsin ekran koruyucu kullan mutlaka

dokunmatik telefonunda ekran koruyucu jelatini yokmuydu o olmuş olsaydı cizilmezdi telefonunun garantisi bittimi servise gönder diyecem ama kullanıcı hatasına giriyor diyecekler muhtelemen ücretli yaparlar ama çevrende iyi bir telefoncu varsa onada gösterbilirsin ekran koruyucu kullan mutlaka

Aman ya kaçkere alalım dedim almadım ...Garantisi var netten almıştım,garanti kapsamına girmesede yapılsın ya.Çok kötü gözüküyor ufff...bir telefoncuya danışayım bakalım...Ah kızım ya...Salaklık bende eline kalem vermiştim bir anda ne ara çizdi anlamadım ki...ders olsun işte...

Son düzenleme:
Back
X