"Kızım sen napıyosun?" diyorum kendi kendime..

Doğru söylüyosun ama bittiğinde acı çekmemek için, en azından en az acıyla kurtarmak için ne yapabilirim? Nasıl soğutabilirim ben kendimi bundan...

Her şey kafanda sen ben acı cekeceğim dersen çekersin canım he uzulmez misim elbette uzulursun hatırlamaz mısın hatırlarsın ama tüm hayatın boyunca üzülmekten daha iyidir.bir askı düşün ve o askı boş sen giydiyorsun montunu asıyorsun şemsiye şapka senin varlığınla giyiniyor oda aynı şey o bi askı ve sen giyindiriyorsun sen büyütüyorsun gözünde onu sen değerli kılıyorsun sen onu yüceltiyorsun sen onu imkansız kılıyorsun. Onu o duruma sokan sensin ve en az hasarla ayrılmak senin elinde

Çokk teşekkür ediyorum canım
Ben ayrılık dönemimizde dualarla dayandım, biliyorum o rahatlatıcı gücü.
Hala da her gece ediyorum. Rabbim hepimizin için en hayırlısı neyse onu yaşatsın bizlere

Çok doğru söylüyorsun canım, ama işte o askıya onları asıp, sonra da indirmek.. nereye koyacağını bilmemek.. dağılmak, dağıtmak..
Çok zor şeyler, elbette ki her şey elimizde. Her şey kafamızda bitiyor, mantığımızda.. Bazen mantığımız kalbimize söz geçirebilse keşke
Bi süre daha çabalamayı düşünüyorum, olmuyorsa zorlamanın alemi yok tabiki. En az hasala atlatmak için elimden geleni yapacağım.
Aslında kendi değerini bilen biriyimdir, bu adam naaptı bana anlayamadım

İlk zamanlarda o eşyaların yerini bilmeyeceksin belki ama sonra sonra alışacaksın senden daha kıymetli kimse yok canım olmuyorsa zorlama bbenim insanların değişebileceiğine benim inancım yok belkide benim çevremdekiler öyle senin hayatın senin kararın kendini üzme yeter ki :)

Son düzenleme:

Çok yakın bir arkadaşım var, tıpkı onun gibi davranışların.
O da sürekli sabreder, sever, direnir.
Sonunda üzülse de, mutlu olsa da elinde yaşadığı aşk ve hayat deneyimi kalır
Ben tam tersiyim.
Vazgeçtiğim için pişman değilim aslında, yine geri gelse yine vazgeçerim.
Ama seviyor muyum? çok.
Ona belkide doğru düzgün belli bile edemedim bu kadar sevdiğimi.
Böyleyim bende napayım. Gurur galiba bende bilmiyorum ki.
Yada kendimi çok seviyorum sanırım. Anlayamıyorum bende

çok teşekkür ederim canım benim desteğin için :)

Benim daha önce, ergenlik dönemimde bi ilişki olmuştu. Çok uzun bişey değildi ama ilk aşkımdı. Gurur yüzünden kaybetmiştim. Şimdi belki de o yüzden direniyorum böyle, zorluyorum.. Pişman olduğum için..

Senin davranışın, başka insanların gözünden bakıldığında muhteşem görünüyor. Her şeyden önce güçlüsün bi kere, herkesin yapamadığımı yapabiliyorsun.
Ama önemli olan bunun seni yıpratmaması. Karakterin böyleyse, sabretmeye çalıştıkça canın daha çok yanar zaten.
Valla hangimiz şanslıyız bilemedim ama tek yapmamız gerekenin "kendimizi sevmek" olduğunu biliyorum..
Zaten sen de, ben de aslındakendimiz için yapıyoruz bunları.
Kim ne derse desin, bu halde olmamıza rağmen ben onun yanındayken mutluyum, o yüzden sabrediyorum.
Sen ise gururunla mutlusun. Kendimizi düşünüyoruzki aslında hep

Haklısın :)
Benim de konu açasım geldi.
Hatta açtım gitti

Nasıl mutlu oluyorsak öyle yaşamalıyız dediğin gibi.
Bence vazgeçme. En iyisini yapıyorsun çabalamakla.
Benim davranışım muhteşem görünüyor ama pekte öyle değil benim açımdan aslında.
Bir gün bende çabalalıcam senin gibi bir ilişki için.
Ah ettim :)

Konuna bir zıplayayım bakayım

Umarım çabalayacağın kişi buna değecek biri olur..

Her ilişkide böyle iniş çıkışlı dönemler olur hele ki uzun ilişkilerde canım.. hiçbir erkek ilk günkü gibi kalmaz erkekler sevildiğinden emin oldğu zaman orda durur. ne seni hayatından çıkarır ne de mutlu etmek için çabalar.Seninle eskisi kadar ilgilenmemesi seni sevmediği anlamına gelmez ki. sevmese neden dursun yanında çekip gitmek varken neden kıskançlık kapris vs çeksin. sizin tek sorununuz ilişkinizi yormuş olmanız bunu düzeltmek de ikinizin elinde. iki gündür aramadı benden bekliyo demişsin en son konuşmanız nasıldı mesela? seni sevip sevmediğini ancak sen anlayabilirsin ama telefonla mesajla değil, yanındayken anlarsın bunu.

Ne bileyim o kadar kötü günler geçiriyorum ki bırak onu, kendimden bile emin olamıyorum.. Daha doğrusu olamıyordum. Kendime kızmayı bırakıp toparlamaya çalışmaya karar verdim. Sevdiğini hissediyorum, ama sanırım benim sorunum benim istediğim kadar sevmemesi. Onun sevgisini gösteriş şekilleri farklı, ve bu da benim kırılmama sebep oluyor. Ama artık direk onu değiştirmek yerine kendimi, bakış açımı biraz değiştirerek ilişkimi düzeltmeyi düşünüyorum.. Ama zamana ihtiyacımız var biliyorum.. Umarım başaraiblirim :) konuşmalarımız şuan gayet iyi :)

oncekı gunlerde benzer bır konu acılmıştı..
şimdı oncekı konuyla senın konunu bırleştırdıgımde cıkan sonuc..
kendımızı kendımızden nefret ettırene kadar cabalıyoruz ne yazıkkı..
şöyle bır duşunsek ..
nereye kadar devam edecek....enı sonu aglamak gorunuyor..
bıtır kı kendıne kendımıze saygımız kalsın hıc olmazsa..
bunları sızde bılıyorsunuz ama amalarınız boşa sızde bılıyorsunuz..

mantığım her şeyin farkında olsa da duygularıma yenik düşüyorum, kabul.. ama yapıcak birşeyim yok.. hangi konu acaba o, okumak istiyorum da yorumları?

işte bu arkadaş:)

Buna çok sevindim canım :) biz hep daha fazlasnı ıstyrz galiba , hep yaptıklarına degil de yapmadıklarına odaklanıyoruz :) sevdigini hissediyosan sabret ve bekle iki yıldır kokusuna bile alıştgı bi kadını hiç kimse kolay kolay gözden çıkaramaz bence. Hadi bakalm güzel haberlerini bekkliorum canım :)

Malesef öyle yapıyoruz canım, artık yapmamız gereken ise farkettiğimiz yanlışlarımızı yapmamak :)) Bak yeni kararlarımın ardından yeni konu açtım bi uğra http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=699780&p=34395974#post34395974

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…