"Kızım sen napıyosun?" diyorum kendi kendime..

İşte yeni birine değil de bana aşık olsa? Çok zor bişey istiyorum belki ama birçok şey paylaştığı, bişiler yaşadığı, hatta belki de az da olsa alıştığı kadına aşık olamaz mı bi adam? Kendimi düşürmek istemiyorum ama ben gerçekten onsuz çok zorlanıyorum. Terk etmeyi düşünüyorum ama dediğim gibi daha önce de denedim olmuyor, en azından şu aşamada yapamam bunu. Ben de umuyorum ki ilişkimiz monotonlaşmış olsun, ama hareketlendirmeyi de tek başıma nasıl yapacağım

O kelimeden ben de nefret ediyorum ama ayrıldığımızda hissettiğim şey tam olarak o
Haklısınız, kendimi üzmemeye çalışıyorum artık akışına bıraktım ama bu süreç beni daha bayaa bi zorlayacak gibi..

Soğuk davranmaya, daha doğrusu eskisi kadar umursamadığımı hissettirmeye çalışıyorum.. Tek korkum bundan dolayı benden soğuması ama napyım yani üstüne düştüğümde de soğuyor.. Galiba adamın soğuyacağı varsa soğuyor.. Bide bu şekil deniyim bakalım belki işe yarar

Çok teşekkür ederim. Zaten bunları düşünerek sakin kalabiliyorum, bazen ben de "acaba ben mi büyütüyorum" diyorum.. Ama şöyle bi durum da var mesela dün sabahtan beri konuşmuyoruz ve hala merak edip aramadı.. Aklında olduğumu biliyorum ama benden bekliyor işte, kırıldığımı tahmin edemiyor, pis egoist Napıcagımı sasırıyorum böyle ya, sonra gelip bana çatıcak hiç merak etmedin mi diye.... empati sıfır !

Doğru söylüyosun ama bittiğinde acı çekmemek için, en azından en az acıyla kurtarmak için ne yapabilirim? Nasıl soğutabilirim ben kendimi bundan...

Ben ayrılalım diyemem bu saatten sonra, ama bitmemesi için uğraşmamaya karar verdim sanırım..
En azından gerçekten bitmemesini istiyorsa az da olsa adım atmalı, ve ben bunu görmek istiyorum..
Ha bu tavırlarımı bitirmek istemeye yönelik algılarsa da, ayrılığın bahanesi der geçeriim..
Gerçekten yoruldum, umarım güçlü olabilirim. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Kesinlikle artık karşısında güçlü olmaya, gururlu olmaya karar verdim bu gün. O bana nasıl tüm kişiliğiyle karşımda durup benim için kendinden ödün vermiyorsa, ben de vermeyeceğim. Sırf beni bırakmasın diye tepkisiz kalmayacağım. Tabiki devam etsin istiyorum, ama artık ben de kendim olacağım.. Onun mantığına göre yaşamak zorunda değili..

Gerçekten bitirip önüme bakmak istemiyorum, ama artık bitmemesi için tek taraflı birşeyler yapmak istemediğime eminim.
Ondan adım görürsem ne ala, göremezsem zaten ayrılık çok yakın...

İlişkinizin bu hale gelmesinde kim daha suclu bunu düşündünüz mü? NASIL sogudu sizden? Sizin tavırlarınızdan dolayı mı yani?

İlişkinizin bu hale gelmesinde kim daha suclu bunu düşündünüz mü? NASIL sogudu sizden? Sizin tavırlarınızdan dolayı mı yani?

Evet benim tavırlarımdan dolayı soğudu çünkü ben ona aşkımı sevgimi çok belli ettim, ne dese yaptım üstüne düştüm kıskandım her hareketinden anlam çıkardım. Erkek arkadaşım ise çok rahat bi insandır, daha yüzelsel bakar herşeye.. Tartışmalar başlayınca hareketlerimden rahatsız oldu ve benden uzaklaşmaya başladı ister istemez.. Ben ise kendimi durdurup geri çekiceğime ilişkinin kötüleşmesinde onu suçlayıp üstüne gitmeye devam ettim ve sonunda ipler koptu ayrıldık. Aslında onun da çok suçu var, bna biraz ilgi gösterse, tamam deyip uzaklaşacağına biraz çabalasa düzeltirdik ama o olduğu gibi kalıp değişmeme konusunda, onu öyle kabul etmem konusunda ısrarcı. Ben onun üstüne gittikçe damarıma daha çok bastı, ben daha çok alınmaya başladıkça o beni daha kolay kırmaya, daha doğrusu beni kırmaktan korkmamaya başladı.

Empati yapıyorum da; sürekli beklentilerimi ona söylemekte yanlış yapmışım. Biri benim üstüme o kadar düşse o insanı kaybetmekten ben de korkmazdım. Konuşmak yerine davranışlarımı değiştirmeliymişim, ama malesef bunu çok geç farkettim.. Şimdi barıştık ama sonuçta hala ona deli divane aşık olduğumu biliyor, ve ben onun bena eskisi kadar değer vermesi, beni kaybetmekten korkması için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

Sizi cok iyi anlıyorum cünkü ben de aynı seyleri yasadım ilişkimde.. Biz 3 senedir beraberiz.1 sene öncesine kadar her sey cok güzeldi..sonra ben değişmeye basladım öfkem arttı,her seye sinirlenmeye her dediğinden bi anlam cıkarmaya kısıtlamaya sürekli yalan söylediğini ima etmeye basladım vs vs.. Askerdeyken ilgide azalma oldu doğal olarak ben bunu bile dert ettim ve üstüne gittim..Yakın arkadaşlarım yapma etme yazık günah cocuga sana deli gibi asık bak ilerde sabrı tükenir ozaman cok üzülürsün dediler ben devam ettim.Sonucta sevgilim de bi " insan " ! Ki brnim sevgilim cok nettir öyle yalan dolan lafı dolandırayım kandırayım derdi olmaz direkt söyler ve ben hariç doğru düzgün kimseyle konusmuyodu düşünün.Gerçi hala öyle ama..Ben artık anladımki ben her seyi ondan beklemişim.Bu ilişkiyi de o değil ben yıpratmışım! Su anda değişiyorum..Sizin ilişkinizde cok mu soğukluk var bilmiyorum ama ben aradıgımda kavga etmişsek bile sevgilim hemen yumusar güzel güzel konusur unutur her seyi...Eğer sizde de böyleyse cabalayın.üstüne gidin demiyorum.Ben sevgilimin yerinde olsaydım beni çekmezdim cok net. Eğer siz de böyle düşünüyosanız ve sevginizden eminseniz ilişkiden umudunuzu kesmeyin...ben sevgilime de söykedim kendine de iyice empoze ettim beklenti yok artık,zorla yaptırmaya calıstıgım seylerden vazgectim evlilik bile beklemiyorum ben bi liste hazırlamıstım sevgilimle yapmak istediklerimi anlatan dedimki ben senle bunları bitirmeden yollarımızı ayırmak istemiyorum...çünkü ben onları onla yaşamak yapmak istiyorum..anlatabildim mi bilemiyorum ama... Umarım her sey cok güzel olur sizin için

Olayı bu kadar birebir yaşamamıza çok şaşırdımm ve hala da yaşıyor oluşumuza.. aynen ben de beklentilerimi tamamen azalttım artık, evlilik dahil.. bugünümüzü yaşayalım mutsuz olmayalım derdindeyim. Bunu direk ona söylemedim ama hareketlerimle belli etmeye çalışıyorum artık bişeyi yapsın diye üstüne gitmiyorum yani. Çabalamaktan kasıt kendimi üzmediğim yere kadar evet, şuan hala bi kopukluk hissediyorum ilişkimizde ama bizim ayrılığımız daha çok yeniydi.. Düzelirse ne ala.. Liste işi de gerçekten çok iyi fikirmiş, belki düzelirsek ben de bi liste yapıp veririm ona "bunları başkasıyla yaşamak istemiyorum" diye siz listedekileri gerçekleştiriyormusunuz sırasıyla? :)

Evet ben de cok sasırdım ve diğer arkadasların sizi anlamadıgını düşündüm :) dedğim gibi sevgiliniz size cok da soğuk davranmıyosa sevginizden eminseniz devam edin.bazen biz okadar beklenti içinde oluyoruzki karşımızdaki sanki dünyanın en kötü sevgilisi gibi geliyor ama dısardan öyle değil.En azından bizde böyle ben hariç herkes sevgilimin karakterini de bana olan sevgisini de cok beğeniyor.Biz hiç ayrılık yaşamadık yalnız o duyguyu bilemiyorum su an için..Biz uzakta oldugumuz için o yanıma geldiğinde uyguluyoruz çoğunu hatta sevgilim de bi derdi bulmus orda önerilen pastaneleri yiyecekleri falan arastırmıs onları da yaptık cocuk gibi mutlu oluyordu :)) en son bana resim çizip getirmiş 3 tane çocuk gibi yine maddi durumu bozuk diye :)

canım çok gaddarlık edicem ama boşuna yıpratıyosun ben de yıllar önce ilk kez birine aşık olmuştum ama o eski sevgilisini unutamamıştı, beni yara bandı gibi kullandı, üstüne üstlük eski sevgilisiyle isimlerimiz aynıydı. ben çok saftım ne derse inanırdım hiç yalan söyleyeceğini ummadım hep inandım. senin gibi çok ağladım çok üzüldüm ama ona hiç anlatamadım kendimi isyan edemedim. ama sonra karşıma birisi çıktı ilk başta ondan da adam olmayacağını düşündüm cok süründürdüm onuda.. ama Ondan adam olmaz dediğim kişiyle evliyim şu an. sen sen ol asla yıpratma kendini biraz acı çekersin sonra umurunda bile olmaz lütfen inan bana..

yaaa ne kadar guzel, sırf bu verdıgın ornekler bıle bırbırınıze deger verdıgınızın gostergesı, sakın benı sevmıyo gııbı yanlıs dusuncele kapılma tatlım biz suan o kadar iyi degiliz, ama basaracagımı umuyorum.. eger benı cıdden sevıyorsa suan yaptıkları ınattandır.. umarım, ööyledir.

çok teşekkür ederim canım yorumun için. gaddarlık değil kesinlikle gerçekleri bilmek insanı üzse de güçlendiriyor. ben kendimi yine de en kötüsüne hazırlamaya çalışıyorum, ama benim durum seninki kadar vahim değil galiba.. en azından şuan ben o saf kız değilim.. barıstıgımızdan beri bambaska bırı oldum ve o bu durumu umursamaya başladı gibi zaman göstericek yani.. tek bidiğim şuan ayrılmayacağım. ve tek ihtiyacım şans, dua

Teşekkürler canımm, inşallah sizin de ilişkiniz düzelir ve mutlu olursunuz içinden nasıl geliyosa öyle davrann

Sanırım benim asla olamayacağım kadın tipisin :26:
Bende sen ne kadar halinden memnun olmasan da senin gibilere hayranlık duyuyorum.
Elinden geleni yapıp, ayakta tutmaya çalışıyorsun ne güzel.
Umarım bunun karşılığını alırsın.
Ben nemrut oldum, hemen vazgeçtim de noldu
Hiçbirşey

Son düzenleme:
Seni çok iyi anlayabiliyorum,çok zor bir durum.
Bana göre şu hayatta her sorunun çözümü "dua etmek"..
tabi duadan önce biraz da gayret göstermen gerekiyor.
inanıyorum ki Rabbim bütün derde deva.. sana önerebileceğim tek şey bu.
Allah yardımcın ols
un. çok isterim ilişkinizin düzelip,çok mutlu olmanı.. :105:

Ben aşk denen şeye hayran olan biriyim..
Çevremdeki herkes şoklara giriyor beni bu halde görünce.
Kimse sorsan beni, ve anlatsan bu durumu.. "dakika durmaz, gider.." der, ama olmuyor işte.
İnanılmaz zor seviyorum insanları, ve inanılmaz bağlanıyorum.
Vazgeçmemek gerektiğini de düşünüyorum son haddine kadar.
En güzel aşk zor olandır derler.. Senin hikayeni bilmiyorum ama vazgeçtiğin için pişmansın galiba :44::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…