- Konu Sahibi Obsesifimsi
-
Kendine yazık ediyorsun seni sevmeyen değer vermeyen biri sana ancak acı verir.
Sekerim, sunlari yazan/soyleyen ben olmak istemezdim ama hayatin aci bir gercegi var.
Kadinlar hissesder, sevmedigini hissediyorsan, sevmiyordur. Bir gun gidecegini hissediyorsan, nasil olacagini da biliyorsundur, baska birine asik olacak ve gidecek.
Yani etrafimdaki bu sevmeyen taraf-seven taraf ciftlerinin cogu, sevmeyen tarafin baska birine gercekten asik olmasi ve onun pesine gitmesiyle sonuclandi.
Sevmeyen taraflarin cogu erkekti, vicdan yuzunden terk edememe, vakit gecirme , kendi kafalarinin icinde daha iyisini bulana kadar bu olsun mantigi vs vs sebeplerden dolayi iliskilerini surdurduler, sonra da terk etmek icin gecerli bir sebep olunca (yeni bir ask oluyor) terk ettiler.
Sevmeyen erkek + seven kiz ciftlerinden biri evlendi. Nisanliyken , cocuk benim bir arkadasimdan cok hoslaniyordu, asik oldu hatta ama terk edemedi ailesi yuzunden. Neyse evlendiler, simdi evlendigi kiz cok mutsuz, cunku sevilmediginin farkinda. Evleneli 8 ay oldu, kiz bosanmak istiyor. Sevmeyen birine yapisip, onu istemedigi bir seye mecbur etmenin hicbir anlami yok bence, sevilmedigini bile bile kendini kandiriyorsun. Bu nasil bir mantik anlamiyorum. Kendini bu duruma dusurme bence.
Ben sevmeyen taraf oldugum bir iliskide bulundum. Terk ettim, baska biri icin degildi kesinlikle. Kadinlar bence daha kolay terk ediyor, ya da kadinlar vicdan somurusunu daha iyi yaptiklari icin erkekler terk edemiyor.
Benim fikirlerim boyle sekerim, seni uzmek icin degil, tarafsiz bir sekilde uzulmemeni saglamak icin gercekleri yazmak istedim. Umarim yaniliyorsundur, adam seviyordur ama iliskiniz monotonlasmistir.
O kişini dışındada aşık olabileceğin sevebileceğin insanlar var emin ol karamsar olma
Ölmek kelimesini ben yakıştırmıyorum kimseye, yaşamak çok güzel ; yaşamasını bilirsen ...
Olmuyorsa olmuyordur bence bu kadar yıpratma kendini, evlendikten sonra ayrılsanız yada çocuk olmuş olsa işde o zaman hayat daha da zor olur. sonra keşkeleriniz olmasın yani iyi ki leriniz olsun bncee....
Üzülmeyin artıkk
Canım bu şekil devam edersen, onun seni sevmediğini düşünüyorsan bir süre sonra aldatılma ihtimalin bile olur ve cok kırılırsın.. Bir sekilde dayanmaya çalış, 3-4 gun tatile filan cık yapabilirsen, ama ayilip bayılma yanında. Erkekler boyle seylerin bile bir süre sonra lafını eder, acıyorum bırakamadım vs diye. Sen biraz soguk gibi davran belki sen geri adım atınca malum kaçan kovalanir.. Biraz kotu sözlerim ama burada hepimiz dostuz, sirdasiz. Dost acı soyler😞😞
Bir şey hissetmeyen adam çeker gider. Siz kaybetmekten korktuğunuz için bazı şeyleri çok daha fazla büyütüyorsunuz kafanızda.Hala sevgiliniz olduğuna göre durum o kadar umutsuz değil.O kadar çok örnek gördüm ki.Sevmeyen erkek gidiyor çok net.Hiç öyle saygı,hatır,gönül bilmem ne dinlemiyorlar.Madem sizinle sakinleşin önce.
Bence bir şeyleri biz büyütüyoruz gözümüzde ne demek onsuz ölmek istiyorum falan takıntı olmuş arkadaşım ayrıldığında kendini evlere kapatıp bir kutu peçete alıp ağlamaksa yaptığın evet olmaz biraz sosyalleşip belki bir kursa gidip kendine yeni uğraşlar armayı dene olmuyorsa zorlama 2 yıllık birliktelik insanlar yıllarca süren evliliğini bitirip hayatına devam edebiliyor ki çoluğu çocuğu varken hayatını bir adama göre endekslemek ne kadar yanlış o olmazsada sen gayet mutlu olursun önce buna inan sana değer vermeyen bir adamla nereye kadar gider değişeceğini düşünüyorsan değişmez değişmez değişmez...
O kadar güzel ilişkiler var ki birbirini üzmeye kırmaya kıyamayan insanlar
Sen neden kendine bunu reva görüyorsun senin neyin eksik ki bu kadar acı çekmek zorundasın ?
Aynılarını yaşadım çok sevdim sevildiğimi düşündüm
Karşımda ki insanın sevgisi bitti ama benim ki halen devam etti
Çok acılar çektim bence olmayacağını bile bile oldurmaya çalışmalar nice gurursuzluklar
Sonra insanın kendine saygısı kalmıyor o zaman daha bir kötü her şey
Şuan ayrıldım bıraktım ve nihayet unuttum
Geçenler de attığı mesaja cevap vermeyecek kadar umursamaz hale geldim
Onun için yaptıklarıma o kadar üzülüyorum ki haketmedi çünkü
Sana da tavsiyem yol yakınken kurtar kendini gururunu ne bilim özgüvenini kendine olan saygını tekrar kazanmaya bak
Bu ilişkinin sonu yok belli
İnsan özlüyor ilk zamanlar da ki gibi sevsin diyor ama bitmişse bitmiştir
Taşıma su ile değirmen dönmüyor buna emin olabilirsin
Güçlü olabilirsin inan her şey senin elinde hatta elinde demeyim kafanda kafanın içinde her şey
bir şey bitecekse eninde sonunda biter.
hatta böyle sürümceme de ve sorularla olmak insanı daha çok yorar ve yıpratır.
tavsiyem, önce onsuz yapamıyorumu kafanızdan silmeniz.
insan pek ala herkessiz hayatta yapıyor.
ilk zamanlar zor olur alışkanlıkda ve duygualarda vardır. ama istemen önemli.
önce bunu sor kendine, gerçekten bitirip, unutup önüne bakmak istiyor musun?
evet diye cevabı yürekten kendine söylediğinde bitirip önüne bakmak düşer.
ayrılıkda süreçtir; önce hazmedemesin, sonra kendini suçlarsın, sonra onu suçlarsın, sonra kabullenirsin, biraz sürünür sonrada eskisindne çok daha güçlü ayağa kalkarsın.
emin ol erkek arkadaşının karşısında ne kadar güçlü isen, erkek aslında içten içe o kadar dikkat ediyor sana davranışlarına.
İlişkinizin bu hale gelmesinde kim daha suclu bunu düşündünüz mü? NASIL sogudu sizden? Sizin tavırlarınızdan dolayı mı yani?
Sizi cok iyi anlıyorum cünkü ben de aynı seyleri yasadım ilişkimde.. Biz 3 senedir beraberiz.1 sene öncesine kadar her sey cok güzeldi..sonra ben değişmeye basladım öfkem arttı,her seye sinirlenmeye her dediğinden bi anlam cıkarmaya kısıtlamaya sürekli yalan söylediğini ima etmeye basladım vs vs.. Askerdeyken ilgide azalma oldu doğal olarak ben bunu bile dert ettim ve üstüne gittim..Yakın arkadaşlarım yapma etme yazık günah cocuga sana deli gibi asık bak ilerde sabrı tükenir ozaman cok üzülürsün dediler ben devam ettim.Sonucta sevgilim de bi " insan " ! Ki brnim sevgilim cok nettir öyle yalan dolan lafı dolandırayım kandırayım derdi olmaz direkt söyler ve ben hariç doğru düzgün kimseyle konusmuyodu düşünün.Gerçi hala öyle ama..Ben artık anladımki ben her seyi ondan beklemişim.Bu ilişkiyi de o değil ben yıpratmışım! Su anda değişiyorum..Sizin ilişkinizde cok mu soğukluk var bilmiyorum ama ben aradıgımda kavga etmişsek bile sevgilim hemen yumusar güzel güzel konusur unutur her seyi...Eğer sizde de böyleyse cabalayın.üstüne gidin demiyorum.Ben sevgilimin yerinde olsaydım beni çekmezdim cok net. Eğer siz de böyle düşünüyosanız ve sevginizden eminseniz ilişkiden umudunuzu kesmeyin...ben sevgilime de söykedim kendine de iyice empoze ettim beklenti yok artık,zorla yaptırmaya calıstıgım seylerden vazgectim evlilik bile beklemiyorum ben bi liste hazırlamıstım sevgilimle yapmak istediklerimi anlatan dedimki ben senle bunları bitirmeden yollarımızı ayırmak istemiyorum...çünkü ben onları onla yaşamak yapmak istiyorum..anlatabildim mi bilemiyorum ama... Umarım her sey cok güzel olur sizin içinEvet benim tavırlarımdan dolayı soğudu çünkü ben ona aşkımı sevgimi çok belli ettim, ne dese yaptım üstüne düştüm kıskandım her hareketinden anlam çıkardım. Erkek arkadaşım ise çok rahat bi insandır, daha yüzelsel bakar herşeye.. Tartışmalar başlayınca hareketlerimden rahatsız oldu ve benden uzaklaşmaya başladı ister istemez.. Ben ise kendimi durdurup geri çekiceğime ilişkinin kötüleşmesinde onu suçlayıp üstüne gitmeye devam ettim ve sonunda ipler koptu ayrıldık. Aslında onun da çok suçu var, bna biraz ilgi gösterse, tamam deyip uzaklaşacağına biraz çabalasa düzeltirdik ama o olduğu gibi kalıp değişmeme konusunda, onu öyle kabul etmem konusunda ısrarcı. Ben onun üstüne gittikçe damarıma daha çok bastı, ben daha çok alınmaya başladıkça o beni daha kolay kırmaya, daha doğrusu beni kırmaktan korkmamaya başladı.
Empati yapıyorum da; sürekli beklentilerimi ona söylemekte yanlış yapmışım. Biri benim üstüme o kadar düşse o insanı kaybetmekten ben de korkmazdım. Konuşmak yerine davranışlarımı değiştirmeliymişim, ama malesef bunu çok geç farkettim.. Şimdi barıştık ama sonuçta hala ona deli divane aşık olduğumu biliyor, ve ben onun bena eskisi kadar değer vermesi, beni kaybetmekten korkması için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Sizi cok iyi anlıyorum cünkü ben de aynı seyleri yasadım ilişkimde.. Biz 3 senedir beraberiz.1 sene öncesine kadar her sey cok güzeldi..sonra ben değişmeye basladım öfkem arttı,her seye sinirlenmeye her dediğinden bi anlam cıkarmaya kısıtlamaya sürekli yalan söylediğini ima etmeye basladım vs vs.. Askerdeyken ilgide azalma oldu doğal olarak ben bunu bile dert ettim ve üstüne gittim..Yakın arkadaşlarım yapma etme yazık günah cocuga sana deli gibi asık bak ilerde sabrı tükenir ozaman cok üzülürsün dediler ben devam ettim.Sonucta sevgilim de bi " insan " ! Ki brnim sevgilim cok nettir öyle yalan dolan lafı dolandırayım kandırayım derdi olmaz direkt söyler ve ben hariç doğru düzgün kimseyle konusmuyodu düşünün.Gerçi hala öyle ama..Ben artık anladımki ben her seyi ondan beklemişim.Bu ilişkiyi de o değil ben yıpratmışım! Su anda değişiyorum..Sizin ilişkinizde cok mu soğukluk var bilmiyorum ama ben aradıgımda kavga etmişsek bile sevgilim hemen yumusar güzel güzel konusur unutur her seyi...Eğer sizde de böyleyse cabalayın.üstüne gidin demiyorum.Ben sevgilimin yerinde olsaydım beni çekmezdim cok net. Eğer siz de böyle düşünüyosanız ve sevginizden eminseniz ilişkiden umudunuzu kesmeyin...ben sevgilime de söykedim kendine de iyice empoze ettim beklenti yok artık,zorla yaptırmaya calıstıgım seylerden vazgectim evlilik bile beklemiyorum ben bi liste hazırlamıstım sevgilimle yapmak istediklerimi anlatan dedimki ben senle bunları bitirmeden yollarımızı ayırmak istemiyorum...çünkü ben onları onla yaşamak yapmak istiyorum..anlatabildim mi bilemiyorum ama... Umarım her sey cok güzel olur sizin için
Evet ben de cok sasırdım ve diğer arkadasların sizi anlamadıgını düşündüm :) dedğim gibi sevgiliniz size cok da soğuk davranmıyosa sevginizden eminseniz devam edin.bazen biz okadar beklenti içinde oluyoruzki karşımızdaki sanki dünyanın en kötü sevgilisi gibi geliyor ama dısardan öyle değil.En azından bizde böyle ben hariç herkes sevgilimin karakterini de bana olan sevgisini de cok beğeniyor.Biz hiç ayrılık yaşamadık yalnız o duyguyu bilemiyorum su an için..Biz uzakta oldugumuz için o yanıma geldiğinde uyguluyoruz çoğunu hatta sevgilim de bi derdi bulmus orda önerilen pastaneleri yiyecekleri falan arastırmıs onları da yaptık cocuk gibi mutlu oluyordu :)) en son bana resim çizip getirmiş 3 tane çocuk gibi yine maddi durumu bozuk diye :)Olayı bu kadar birebir yaşamamıza çok şaşırdımmve hala da yaşıyor oluşumuza.. aynen ben de beklentilerimi tamamen azalttım artık, evlilik dahil.. bugünümüzü yaşayalım mutsuz olmayalım derdindeyim. Bunu direk ona söylemedim ama hareketlerimle belli etmeye çalışıyorum artık bişeyi yapsın diye üstüne gitmiyorum yani. Çabalamaktan kasıt kendimi üzmediğim yere kadar evet, şuan hala bi kopukluk hissediyorum ilişkimizde ama bizim ayrılığımız daha çok yeniydi.. Düzelirse ne ala.. Liste işi de gerçekten çok iyi fikirmiş, belki düzelirsek ben de bi liste yapıp veririm ona "bunları başkasıyla yaşamak istemiyorum" diye siz listedekileri gerçekleştiriyormusunuz sırasıyla? :)
canım çok gaddarlık edicem ama boşuna yıpratıyosun ben de yıllar önce ilk kez birine aşık olmuştum ama o eski sevgilisini unutamamıştı, beni yara bandı gibi kullandı, üstüne üstlük eski sevgilisiyle isimlerimiz aynıydı. ben çok saftım ne derse inanırdım hiç yalan söyleyeceğini ummadım hep inandım. senin gibi çok ağladım çok üzüldüm ama ona hiç anlatamadım kendimi isyan edemedim. ama sonra karşıma birisi çıktı ilk başta ondan da adam olmayacağını düşündüm cok süründürdüm onuda.. ama Ondan adam olmaz dediğim kişiyle evliyim şu anHer şey güzel olabilecekken kendi ellerimle mahvettim, ve şimdi toparlayamıyorum.
Evet, sevgilim(!) beni sevmiyor(!).. Bense ona deliler gibi(!) aşığım..
Bu ilişkiyi devam ettirdiğim için "Kızım sen napıyosun?" diyorum kendi kendime..
Her gece içimde muhasebeler yapıyorum, duygusala bağlıyorum, ağlıyorum.. ağlıyorum..
Yapılması gereken belli, bu ilişkinin sonu belli.. Ne kadar yıpranacağım belli..
Ama yapamıyorum, gidemiyorum.
Gidince pişman oluyorum, kendimi öldürmek istiyorum.
Böyle de sadece avunuyorum.
Ne zaman geçecek bu acı ya?
Keşke sen de beni, benim seni sevdiğim kadar sevebilseydin....
Dostum dediklerim bile anlamıyor artık benikendimi çook yalnız hissediyorum
Evet ben de cok sasırdım ve diğer arkadasların sizi anlamadıgını düşündüm :) dedğim gibi sevgiliniz size cok da soğuk davranmıyosa sevginizden eminseniz devam edin.bazen biz okadar beklenti içinde oluyoruzki karşımızdaki sanki dünyanın en kötü sevgilisi gibi geliyor ama dısardan öyle değil.En azından bizde böyle ben hariç herkes sevgilimin karakterini de bana olan sevgisini de cok beğeniyor.Biz hiç ayrılık yaşamadık yalnız o duyguyu bilemiyorum su an için..Biz uzakta oldugumuz için o yanıma geldiğinde uyguluyoruz çoğunu hatta sevgilim de bi derdi bulmus orda önerilen pastaneleri yiyecekleri falan arastırmıs onları da yaptık cocuk gibi mutlu oluyordu :)) en son bana resim çizip getirmiş 3 tane çocuk gibi yine maddi durumu bozuk diye :)
canım çok gaddarlık edicem ama boşuna yıpratıyosun ben de yıllar önce ilk kez birine aşık olmuştum ama o eski sevgilisini unutamamıştı, beni yara bandı gibi kullandı, üstüne üstlük eski sevgilisiyle isimlerimiz aynıydı. ben çok saftım ne derse inanırdım hiç yalan söyleyeceğini ummadım hep inandım. senin gibi çok ağladım çok üzüldüm ama ona hiç anlatamadım kendimi isyan edemedim. ama sonra karşıma birisi çıktı ilk başta ondan da adam olmayacağını düşündüm cok süründürdüm onuda.. ama Ondan adam olmaz dediğim kişiyle evliyim şu an. sen sen ol asla yıpratma kendini biraz acı çekersin sonra umurunda bile olmaz lütfen inan bana..
Teşekkürler canımm, inşallah sizin de ilişkiniz düzelir ve mutlu olursunuz içinden nasıl geliyosa öyle davrannyaaa ne kadar guzel, sırf bu verdıgın ornekler bıle bırbırınıze deger verdıgınızın gostergesı, sakın benı sevmıyo gııbı yanlıs dusuncele kapılma tatlımbiz suan o kadar iyi degiliz, ama basaracagımı umuyorum.. eger benı cıdden sevıyorsa suan yaptıkları ınattandır.. umarım, ööyledir.
Sanırım benim asla olamayacağım kadın tipisin :26:
Bende sen ne kadar halinden memnun olmasan da senin gibilere hayranlık duyuyorum.
Elinden geleni yapıp, ayakta tutmaya çalışıyorsun ne güzel.
Umarım bunun karşılığını alırsın.
Ben nemrut oldum, hemen vazgeçtim de noldu
Hiçbirşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?