Kızım ve imtihanım

Oncelikli coook gecmis olsun...ayni durumu bende kizimda yasadim aşısi olmasina ragmen 2 gun hastanede yattik....biraz zayifliyorlar ama hemen toparliyorlar canim

Amiiin çok teşekkürler. Kusma, ishal ve ateş sayıları çok düştüğü için evde devam edilebilir dedi doktor. Bu baygınlığında hiç azalma yoktu. İçten içe eriyor gibi hissettim açıkçası. Ama şuan daha canlı. Mızırdamak içinde olsa uyanık, bir şeyler yemek istiyor. Bu geceyide atlatırsak düzelecek inşallah. Öyle umut ediyorum.

Benim oglumda 18 aylikken yakalandi rota virusune cok cektik hastanede yatti ve suan 24 aylik binlerce sukur biz atlattik sizde atlaticaksiniz bol bol emzirin ve sivi seyler verin meyve suyu sut vs korkmayin kiziniz iyilesicek bol bol dua edin bu evreden gecmis bi anne olarak sizi cok iyi anliyorum hergunum gozyasiyla geciyodu bende kaybetmekten cok korkmustum ama toparlanicak siz kendinizi birakmayin guclu durun sabirli olun

İlaçlara ek maflor dışında bir şey eklemedi. Eğer düzelme olmazsa bunu da soracağım, teşekkürler.

Öncelikle geçmiş olsun canım imtihanım yazmışsın başlığa Allah başka hastalık vermesin rota virüsü ishal ve kusma ile vücuttan atılıyor hasta olunca bizde hiç bir sey yemek istemiyoruz halsiz oluyoruz onunda böyle olması normal olaylara iyi yönünden bakmayı dene bir kaç güne düzelir inşallah

Hastalığın büyük kısmını atlatmış artık. İştahı, neşesi zamanla geri gelir. Güzel düşünün dua edin güzel şeyler olacaktır inşallah.
Allah acil şifalar versin.

Amiiin. Ay çok şükür 2-3 saattir pek bi canlı hareketli. Sabah o hareketsiz, cansız yatan çocuk gitti. Sağa sola bayılıp duruyordu. Gerçekten de uykusu iyi geldi sanırım.

Canım benim geçmiş olsun halsizlikten uyuyordur muhtemelen sen Azda olsa yedir ve ilaçlarını aksatma bolda su icir vücudu susuz kalmasın üzülme en kısa zamanda iyileşir inşallah
Çok sağolun. Bugün akşama kadar uyudu. Uyanınca direk yemek istedi. Sürekli buzdolabına götürdü. Canlanmaya başladı sanırım. Şu geceyi de rahat atlatırsak çok ferahlayacağım.

Çok teşekkürler moraliniz için. Kendisi gece bile kalkıp su istiyor zaten. Kusmaması için çok fazla vermiyordum fakat bugün kısıtlamadım. Daha iyi, daha toparlanmış durumda. Birkaç saat içinde epey yol katetti. 5 gün sonunda tek başına yürüdü mesela. Nerdeyse 2 yaşında bir çocuk bugün bana bunun için şükrettirdi işte.

Bende daha ağır hasta çocukları düşünüyorum hep. Anneleri bu duruma nasıl ayak uydurdular, neler yaşadılar Allah bilir.

Çok çok geçmiş olsun. Çocukların hastalığı anne ve babayı yıpratıyor. Şimdilik dinlensin yavrucak. Zor bir durum ama en güçlü sen olacaksın. Allah yardımcın olsun.
Allah razı olsun. Eşim sağolsun epey yükümü hafifletti zaten. Sabırla bekliyoruz.

İnşallah düzelecek tez tez en tez zamanda düzelsin inşallah... meleğim benim.. çiçek gibiler zaten hemen soluveriyorlar hasta olunca.. kuzum benim cennet kokulum hemen iyileşsin de anneciğiyle koşturup oynasın...
Amiiin. Ne güzel dualar ettiniz. Allah güzel günler, huzurlu yıllar versin size ve sevdiklerinize.

Oncelikli coook gecmis olsun...ayni durumu bende kizimda yasadim aşısi olmasina ragmen 2 gun hastanede yattik....biraz zayifliyorlar ama hemen toparliyorlar canim
Çok sağolun. Sizede geçmiş olsun. Aşısı olduğu için daha hafif atlatmış sanırım.

Çok teşekkürler. Bu yorumlar çok önemli benim için. Bende birkaç hafta sonra bugünü hatırlayıp “çok zordu ama geçti” diyip daha sıkı sarılacağım kuzuma inşallah.

Hastalığın büyük kısmını atlatmış artık. İştahı, neşesi zamanla geri gelir. Güzel düşünün dua edin güzel şeyler olacaktır inşallah.
Allah acil şifalar versin.
Amiin. İnşallah öyle olur. Dualrım hep onunla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…