kizim:(

Iyi de bu böyle olmaz ki o cocugun artık kreş anaokulu yaşı gelmiş.
Sizin bi yerden sonra yetememeniz çok normal çünkü yaşıtlarıyla oynamaya ihtiyacı var artık.
Bence ne yapın edin bi yerlerden kisin o çocuğu yarım günde olsa krese gönderin.
Seneye zaten devlet okulunda anasifina gidebilir onlar da çok masraflı değil kırtasiye masrafı alıyorlar sadece.
Siz de evde ek is yapın çalışmayı düşünün bence .
Hem maddi sıkıntılar var hem evdesiniz oturarak para veremiyor işte kimse malesef bi iş bulun çocuğu da krese verin derim ben.

Insatagramda akademisyen anne diye bir kadın var.keske bütün anneler o kadın gibi olsa.bakamayan çocuk yapmasın arkadaş.bide ev hanımısınız o çocuğa vakit ayrilacak yani oluru yok

Lütfen güzelce korunun da, bir daha çocuk yapmayın, ben bayıldım konuyu okurken, el kadar çocuk ne yapsın, çok titizmiş, asabiymiş, mutfağı pisletir diye sokamazmış, parkta yarım saatten fazla oyalatamazmış, o çocuğun günahı ne? Zaten beton yığınlarının arasında büyüyorlar, üşengeçlik sizinki, başka bişey değil... çok üzüldüm yavrucağıza...

Ne sunulsa bir bahane üretmişsiniz.
Mutfak kirlenir diye mutfağa bile sokmuyorsunuz.

Koyun hamur tahtasını yere, verin unu suyu beraber hamur yapın, şekilli kurabiyelere çevirin.
Kağıttan gemiler yapın , küçük bir leğene su doldurun , kontrolünüzde yüzdürsün.

Parka götürün bisiklet sürsün , toprakla oynasın.

Yok eğer hiç uğraşamam diyorsanız işe girip çalışın , çocuğu kreşe yollayın.

En güzel zamanları , ne verirseniz alır. Kişiliği , karakteri , becerisi bu yıllarda yerleşiyor.

Tembelim, asabiyim demekle olmaz . Kan degerlerinize bakın. Dinç olmak için çaba harcayın. Annesiniz siz ötesi yok.

Arada elbette insan kapanır içine ama sizin ki hep böyleymiş , üzücü.

Sizi kutluyorum ne güzel anne olduğunun farkında bir annesiniz inşallah bu arkadaşa da örnek olursunuz .
Tüm anneler böyle olmalı aslında , bu hisleri Allah'ın verdiğine inanıyorum basit bir şey mi bi birey yetiştirmek , Çiçek sulamaya benzemiyor onunla resim yaparken telefonu elime alsam kızıyor, ilgisizliği hemen fark ediyor . Konu sahibinin çocuğu kendisini çok değersiz hissediyor olabilir daha nu yaşta psikolojisinde neler var kimbilir ...

Bir zahmet çocukla oynamaya çalışın. İnternetten çocuk oyunları öğrenim eyleyin. Beraber yemek hazırlayın size yardım etmesini sağlayın. Çocuğu parka götürmekte ne var anlamadım. Siz bir köşede oturup seyredeceksiniz. Aşırı halsizlik varsa vitamin takviyesi alın. Küçüçük çocuğun kalbini de kırmayın

hem çocuğa bakmak için çalışmıyorum diyorsunuz
hem çocukla vakit geçirmeyi sevmiyorsunuz
ee ne anlamı kaldı çalışmamanın
çalışın maaşınız krese gitse bile hiç olmazsa o çocuk azıcık mutlu olsun yaşıtlarıyla iletişim halinde olsun

Müstakil anaokullarini araştırın.
Kayıt zamanı su sira.
36 aydan itibaren alıyorlar.
Devlet anaokulu olduğu için çok masraflı da olmaz.

Yaz okullari acti canim devlet kuran kursu orda birsuru cocuk var hemde ucretsiz bi bak bakalim yasitini aliolarsa gonder orada cocuklarla bolbol oynar ortaokullarda yapiolar yakinnda varsa bi arastir

hanımefendi kedi gibi bir hayvanı da evde bakamazmış sorumluluğunu almak istemiyormuş
kendisi de severek bakarım çocuğuma da arkadaş olur deseydi alması çok mantıklı olurdu

hayatta bazı şeylerin zorunluluğu vardır ,malesef sıkılsanız da bunalsanız da çocuğunuzla oynamak ZORUNDASINIZ .. Ben arada sevdiği animasyon filmleri açıyorum , onun dışında her gün parkatayız ,yağmur yağsa çukur arıyoruz zıplamak için ,sırf onun için çıkıyoruz ,benim de 3 buçuk yaşında oğlum var , hotweels araba görmekten içim kalktı ama yapacak bir şey yok , basket futbol ki ben de 90 kiloluk yeryüzünde hatırı sayılır bir yer kaplayan bir insanim ,üstelik 1 aylık ta hamileyim ,yani onları dünyaya getirdiysek bazı şeylerden daha çok onların mutluluğu önemli ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…