kızım.

Bagiramaz cocuga , gidip tepkinizi gosterin , ben olsam o okula da devam ettirmezdim
Benim kizim 23 aylik , 3 haftadir krese gidiyor , aksam almaya gittigimizde eve gelmek istemiyor , sabah ogretmenini gordugunde kahkaha atarak kucagina atliyor
Oglum da 3 sene krese gitti , bi kere bile agzindan ogretmen bagiriyor diye birsey duymadim , simdi ortaokulda hala soyler gittigim en guzel okul kresti , keske hep orda kalabilseydim diye

çok yanlış. ben bir kere kaşımı çattım diye ağlamıştı minnoşun biri, o kadar kızmıştım ki kendime sonra, Allah’tan gönlünü alabildim. yani demem o ki bağırmak bir yana kaş çatılınca bile ağlayabiliyorlar. kreş öğretmeniyse sabretmeyi bilip bir zahmet ufacık çocuklara bağırmadan konuşmayı öğrenecek.

3 yaş durusttur yani cocuk dogru soylemis..sevgi bagi 2 haftada olusmazsa alın ordan lutfen daha cocuksu tip bir ogretmen secin..

Bahsettigi cocuk 3 yasinda 3 yas plan yapip yalan soylemez abartmaz 5 veya 6 yas olsa anlarim bagirdi der ki annesi onu alsin ordan..

Bahsettigi cocuk 3 yasinda 3 yas plan yapip yalan soylemez abartmaz 5 veya 6 yas olsa anlarim bagirdi der ki annesi onu alsin ordan..

Yapar

Zira konu sahibi ile giysi hakkında tartışmış

Kendince onu gitmezsem gitmem demiş

Gitmemek için de kendince taktik geliştirmiş olabilir

Zira annesi ile tartışıp bu konuya geçmesi bana bnu düşündürdü

Bu arada oğlumun 3 yaşındaki anaokulu arkadaşı yanında öğretmen ya da biz varken aaa X ne güzel oyuncağın var vs vs diye konuşurken yanında kimse yokken elinden çekip alıyormuş kameradan bakmışlardı

Neden öyle yapıyorsun deyince de o bana zorla verdi demiş

Yani maalesef çocuklar düşündüğümüz kadar masum olamıyabiliyorlar

değil mi ama zaten öğretmen başına 4 öğrenci düşüyor.sabretmek bu kadar zor olmamalı.öğrencileriniz çok şanslı.
ne desem direkt savunmaya geçiyorlar.dün ona bağırmanın yanlış olduğunu söyledim öğretmenim bağırırsa ona yanlış diyeceğim diyor bakalım bugün durum ne takipteyim şimdilik

her şeyi geçtim çocuk artık altına kaçırmış hala ne bekliyorsunuz ortalığı ayağa kaldırmak için?

Sivril canim niye sivrilmiyorsun kiii....
Gecen sene benimde kizim kreste ogrermenlerinden birinin bagirdigini soyledi .... bana değil anne erkeklere bağırıyor dedi ...
Sabah soluğu kreşte aldım....benim cocugumda ogretmen fobisi yaratmayin dedim...
Bunlar bir suru şey eveledi gevelediler
.. erkek annelerine ulastim onlari yönlendirdim kreşe ust uste şikayetler gidince ogretmende sesine bi ayar verdi mecbur...

Bağırmamış ki
Ses tonu değişmiş ve tam o yaşa uygun soru sormuş
Ayşe misin?
Değilim.
Bitti.
Bu kadar da yüklenmeyin öğretmenlere ya, vallahi üzücü.
Evde sol kolda ütülü bezle bekleyen sebastian değil ki onlar. Sizin doğurduklarınızı eğitmeye gönüllü yürekli insanlar.
Bi Doğum günü partisi verin 8 çocuklu
Ya da 8 çocuğu toplayıp kulaktan kulağa oynatın sadece 10 dk.
O zaman anlarsınız ses tonu neden değişti.
Onların gürültüsü düğün salonuna bedel, zaten kreş çocukları da bi süre sonra yüksek sesle konuşur
Duyuramıyor kimse o ortamda kendini masalsı tonuyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…