- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 35
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
İyi geceler herkese hanımlar.
3 yıldır evliyim 18 aylık bir kızım var. Ama o kadar huyu suyu değişik bir çocuk ki anlatamam size. Örnekleyim,
1: aşırı anneci resmen bana bğımlı babasıyla bile çok nadir duruyor
2:sürekli meme istiyo 7/24 yakamda
3:bir istediği olmadığı zaman çığlıklar atıyo ( en ufak şey de bile)
4: mesela bugün parka gitttik çocuklar var kızımdan büyük top oynuyorlar bu da gitti yanlarına çocuklar gel oyna dedi ama yok topu kucağına alıyo vermiyor ağlıyor salıncakta sıra var güzel güzel anlatıyorm yok ağlıo
Ne bilim kızlar nasıl yapsam bilmiyorum memedekin ayırıcım zaten ama nasıl yapıcam bilmiyorum çok Korkuyorum bu süreçten. Bana bi akıl verin işe başlamayı da düşünüyorum ama bu şekilde çok zor.
Bu arada gelişimi falan iyi göz kontağı adını bilmesi işaret parmağını kullanması gibi her şeyi araştırdım ama yok çok zor bir çocuk
Tecrübeli anneler lütfen bana bi akıl verin
Uyku düzenim sıfır çok zayıfladım dünyayla hiç bi bağlantım Yk gbi
Yavrumu çok ama çok seviyorum ama bu ne zamana kadar devam edecek bilmiyorum.
Yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin iyi geceler
3 yıldır evliyim 18 aylık bir kızım var. Ama o kadar huyu suyu değişik bir çocuk ki anlatamam size. Örnekleyim,
1: aşırı anneci resmen bana bğımlı babasıyla bile çok nadir duruyor
2:sürekli meme istiyo 7/24 yakamda
3:bir istediği olmadığı zaman çığlıklar atıyo ( en ufak şey de bile)
4: mesela bugün parka gitttik çocuklar var kızımdan büyük top oynuyorlar bu da gitti yanlarına çocuklar gel oyna dedi ama yok topu kucağına alıyo vermiyor ağlıyor salıncakta sıra var güzel güzel anlatıyorm yok ağlıo
Ne bilim kızlar nasıl yapsam bilmiyorum memedekin ayırıcım zaten ama nasıl yapıcam bilmiyorum çok Korkuyorum bu süreçten. Bana bi akıl verin işe başlamayı da düşünüyorum ama bu şekilde çok zor.
Bu arada gelişimi falan iyi göz kontağı adını bilmesi işaret parmağını kullanması gibi her şeyi araştırdım ama yok çok zor bir çocuk
Tecrübeli anneler lütfen bana bi akıl verin
Uyku düzenim sıfır çok zayıfladım dünyayla hiç bi bağlantım Yk gbi
Yavrumu çok ama çok seviyorum ama bu ne zamana kadar devam edecek bilmiyorum.
Yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin iyi geceler