• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım

karma23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2017
105
56
98
Benim 4 yaşında akıllı bir kızım var,halasının kocası yani eniştesi severken poposuna ellemiş ben bu konularda onu hep uyardıgım için bunu hemen gelip bana söyledi,bir müddet sessiz kaldım sonra halası ile telefonda konuşurken akşam bize geleceksiniz ama eniştem gelmesin o benim popoma elliyor demiş bunu da bana kızım anlattı,haladan ses yok bense yaptım tabi bir şeyler ama önce sizin fikirlerinizi duymak istiyorum elin adamı 4 yaşinda ki bir çocugun poposuna sariliyorum ayana neden

İğrenç midem bulandı çocuğunuz bunu maalesef unutmayacak. Hala ne tepki verdi??? 😳 Bir arkadaşım (erkek) 1,5 yaşındayken üvey amcası tarafından tecavüze uğramış ama yıllar sonra bunu ortaya çıkaran psikoloğu çünkü nedenini bilmediği bir travmam var demiş.... Adam şimdi 35 yaşında hala acı çekiyor. velhasıl Allah korusun kaşla göz arasında neler neler oluyor. Adamı eve almayın.

Halası hala sessiz mı kalıyor bu konuya!!!
Ay Allah ım içim kalktı yeminle.
Ben ortalığı ayağa kaldırırdım galiba.
13 aylık oglum var bugün öperken kafasını çevirdi.
Büyük insan gibi anlattım.
Annecim ben senin annenim anneler dudaktan öpmez, kafanı anı çevirdin oysaki ben yanağından öpecektim, bak bu yanaklarim diye... Bizler bu kadar hassas davranırken elin adamı gelip popo ellesin.
Allah ıslah etsin.

Benim 4 yaşında akıllı bir kızım var,halasının kocası yani eniştesi severken poposuna ellemiş ben bu konularda onu hep uyardıgım için bunu hemen gelip bana söyledi,bir müddet sessiz kaldım sonra halası ile telefonda konuşurken akşam bize geleceksiniz ama eniştem gelmesin o benim popoma elliyor demiş bunu da bana kızım anlattı,haladan ses yok bense yaptım tabi bir şeyler ama önce sizin fikirlerinizi duymak istiyorum elin adamı 4 yaşinda ki bir çocugun poposuna sariliyorum ayana neden
Kocana söyleseydin direkt. Hala dediğin bu kocanın kardeşi damat diye aldıkları da kendi ailelerine aldıkları biri. Eşinle konuşup bunlara hesap sormalı ve alakayı kesmeliydiniz. Allah korusun daha kötüsünden.

Şöyle yaptım:eşim,ben ,hala ve eniste bizim evdeyken enisteyi uyardım kızımı cagirdı yanına sarıldı isyemessen ellemem dedi (sanki bunu çocuk istemiş gibi) sonra karısını bizde bıraktı çıkıp gitti ama benim öfkem dinmedi eşimse böyle olduguna inanmak istiyorum yoksa başka şeyler olur dedi,ben zaten aylardır onlara gitmiyordum kızımida uyardım bitti görüşülmeyecek dedim sonra gorümcem çıkarı gereğı üzerime çok düştü biara aslında beni sevmez taşınma aşamasındayken çocuklarını bana gònderdi ben de mesaj attım evde bu kadar çocuk taşınıyorum çocuklarını bana gönderme dedim kavga çıktı öfkem taze oldugu için kocasının yaptıgınin hesabını sordum dedi ki sen allahsız kitapsız suratina tükürülmeyecek insansın kocamada ćocuklarıma da iftira atıyorsun(çocuklar ne alaka anlamadım) ve mutlu son görüşmüyoruz.sonra da beni engelledi.aksam eşim arayıp gerekeni söyledi.

Ne zaman eniştesi ile yalnız kaldı bebeğiniz?
Siz neredeydiniz?
Bir daha benim olmadığım ortamda akraba dahil hiç kimse ile başbaşa kalacak fırsat vermezdim sizin yerinizde olsam.
Kötü dokunuş ve iyi dokunuşu anlar çocuklar.

Minik kızınıza linkteki videoyu izletmenizi tavsiye ederim.

Allah korusun tüm yavrularımızı.

Şöyle yaptım:eşim,ben ,hala ve eniste bizim evdeyken enisteyi uyardım kızımı cagirdı yanına sarıldı isyemessen ellemem dedi (sanki bunu çocuk istemiş gibi) sonra karısını bizde bıraktı çıkıp gitti ama benim öfkem dinmedi eşimse böyle olduguna inanmak istiyorum yoksa başka şeyler olur dedi,ben zaten aylardır onlara gitmiyordum kızımida uyardım bitti görüşülmeyecek dedim sonra gorümcem çıkarı gereğı üzerime çok düştü biara aslında beni sevmez taşınma aşamasındayken çocuklarını bana gònderdi ben de mesaj attım evde bu kadar çocuk taşınıyorum çocuklarını bana gönderme dedim kavga çıktı öfkem taze oldugu için kocasının yaptıgınin hesabını sordum dedi ki sen allahsız kitapsız suratina tükürülmeyecek insansın kocamada ćocuklarıma da iftira atıyorsun(çocuklar ne alaka anlamadım) ve mutlu son görüşmüyoruz.sonra da beni engelledi.aksam eşim arayıp gerekeni söyledi.
Haladan ses cıkmaması normal ozaman, konusulan konusulmus engeller basılmış.
Bundan sonra gorusmeyın.
Bı de mevzu konusulmus bıtmıs, kızı cagırıp istemezsen ellemem demek nedir? duyduğum en sacma sey.

Görcem aşırı derecede inkar yolunu seçti ve bu bana ćol tujaf geldi.Bir kere çok önceden kızımı onlara bırakmıştım hala içim içimi yiyor acaba bir şey oldu mu diye kızım bir şey anlatmadı ama geldigimdede adam evde yoktu ,tuhaflıkta yoktu ama bırakmamalıydım ben de çocukken tacize ugradıgım için çok pimpirikliyim ama paranoyak olmaktanda korkuyorum ama oluyorum galiba

Ne zaman eniştesi ile yalnız kaldı bebeğiniz?
Siz neredeydiniz?
Bir daha benim olmadığım ortamda akraba dahil hiç kimse ile başbaşa kalacak fırsat vermezdim sizin yerinizde olsam.
Kötü dokunuş ve iyi dokunuşu anlar çocuklar.

Minik kızınıza linkteki videoyu izletmenizi tavsiye ederim.

Allah korusun tüm yavrularımızı.

Hepimiz evdeyken oluyor bu mutfaga kadar çay doldurmaya gittigim de kendi kızının 7 yaşinda poposunu sıkarken gözumle görmüştüm b

Back
X