• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım

Esiniz ne söyledi. O enistenin yuzune bakmayin halasida hala olcak bide
Esim inanamadi ya i
Bu arada çocuğunuz nasıl? Yavrucak travmatik birşey yaşadı ☹
Arada sırada yok yere o adamın adını söylüyor ve bu beni kızdırıyor unutsun istiyorum konuyu açınca mahrem yerler konusunda uyarımı yapip boyle bir sey olursa bana hemen soyle cok kotu insanlar bu hareketleri yapar deyip konuyu kapatiyorum.

Böyle konularda kadın nasıl kocisim yapmaz iftira der pes. Hala da tam bir gerizekalı. İğrenç lik dizboyu.
O kadar aptal gerizekalı bir kadın ki anlatamam ben birinden eşimle ilgili böyle bir laf duysam hesabını eşime çok ağır sorarım ve gözümden düşerdi elin çocuğuna nasıl ellersin derdim ya, adi kadin

Yemin ederim çok kötü oldum... Bana kalırsa çok sakinsiniz konu sahibi. Ben ortalığı ayağa kaldırırım. Benim çocuğum diyorsa bitmiştir. Pat pat da vursa rahatsız olmuş çocuk işte.
Haklisiniz yapmak istediklerim ve yaptiklarim çok farkli oldu , esimde istedigim tepkiyi gostermedi aslinda kizginim biraz ama elimden bir kaza çıkmasın da istedim sonuçta iki çocuğum var ve bir daha bu adam önümüzden bile geçemez.

Net yazık ki iyi niyetli olarak düşünmüyorum, gayette taciz etmiş.
Böyle düşünmemin nedeni sorgulanınca verdiği cevap.

Normalde şok olup affallaması niyetim yoktu sadece oynuyorduk falan demesi gerekirken, “istemeseydi yapmazdım” demiş.

Küçücük çocuğu kendini tahrik etmekle suçluyor farkında mısınız? Kurbanın üstüne suç atmak çok klasik bir taktik, “kot pantolon giymeseymiş” demenin farklı bir versiyonu.

Asla ama asla normal bir tepki değil.
0 anda bir çocuk böyle bir şey ister mi diye bagirmadığım için pismanim ama sanki bir an kanim dondu kaldim oyle

İstemezsen ellemem mi dedi gercekten! 4 yasinda cocuga! Bebege! İSTEMEZ İSEN ELLEMEM
Ay kusura bakmayin sinirimi bozdunuz ya, kocaniz olacak kişi evden sktr edemedi mi acaba? İstemezsen ne demek. Ellemem ne demek. Kiramadi mi ellerini? Rızası yoksa ellemem demek. Ay gercekten hic tanimadigim birisiniz, evladinizi da oyle, burda okuyunca gebertmek istiyorum. Bu sakinlik niye arkadas Allah mi peygamber mi haydi yallahh niye demiyorsunuz.
Iki cocugum var aklima her geleni yaoamiyorum malesef 15 gun sonra ulkeyi terk edecektim o anda bir çocuk bunu ister mi diye bagirmadığım için pişmanım ya anlamıyorum kanım döndü basiretim bağlandı diyebilirim bakın aradan 3 ay geçti buraya konu açıyorum çünkü aklıma geldikçe deli oluyorum ama bugünün yarını da var

Yanlislik var çocuğu yuzlestirmedim salonda bu konuşma olurken kıZim odasindaydi o pislik yan8na cagirdi kizim gelmedi israr etti bu sefer ne var diye geldi gel sarılayım dedi ben sana sarılmam dedi sonra istemessen ellemem lafini etti ve sarildi inanın bu konu çok ciddi sonucları hayatlarimiza maal olabilir zaten aklıma geldikçe deli oluyorum.
Siz konuşmayı anlatmıyorsunuz ki. İstemezsen ellemem dedi diyorsunuz ama mesela siz ne söylediniz o adamın savunması ne oldu ? Bunlardan hiç bahsetmemişsiniz. Ben kimsenin böyle söyleyeceğine inanmıyorum. Yani siz adamı tacizle suçladıysanız o kişi kalkıp istemezsen ellemem diyebilir mi ? Öncesinde mutlaka ona göre mantıklı bi açıklama yapmış olması lazım sizinde inanmış olmanız lazım. Ortalık karışmış olsa o kişi kızınızı çağırıp gel sarılayım filan diyemez. Ne münasebet yani. Hele istemezsen ELLEMEM asla diyemez korkusundan. Onu oraya gömerler yani. Ya siz çok sakindiniz bu konuşmalar olurken yada konuşmayı doğru anlatmıyorsunuz. Yanlış anlamayın iftira atıyorsunuz vs demiyorum. Çocuk ne söylerse doğrudur o kadar.

Bilmiyorum da adam sonra size kendini niye açıklamadı şaştım doğrusu ? Gorumceniz de akilli bir kadin olsa hali altina süpürmek yerine bir sorun var mi yok mu arastirirdi gizliden ? Kendi çocukları da var Allah korusin

Siz konuşmayı anlatmıyorsunuz ki. İstemezsen ellemem dedi diyorsunuz ama mesela siz ne söylediniz o adamın savunması ne oldu ? Bunlardan hiç bahsetmemişsiniz. Ben kimsenin böyle söyleyeceğine inanmıyorum. Yani siz adamı tacizle suçladıysanız o kişi kalkıp istemezsen ellemem diyebilir mi ? Öncesinde mutlaka ona göre mantıklı bi açıklama yapmış olması lazım sizinde inanmış olmanız lazım. Ortalık karışmış olsa o kişi kızınızı çağırıp gel sarılayım filan diyemez. Ne münasebet yani. Hele istemezsen ELLEMEM asla diyemez korkusundan. Onu oraya gömerler yani. Ya siz çok sakindiniz bu konuşmalar olurken yada konuşmayı doğru anlatmıyorsunuz. Yanlış anlamayın iftira atıyorsunuz vs demiyorum. Çocuk ne söylerse doğrudur o kadar.
Konuşma oldu denemez 10dk durdu evde kızımı çağırdı o da gelmem dedi kim dedi hatırlamıyorum belkide ben dedim poposuna ellemişsim dendi sonra kizimi tekrar çağırıp istemezsen ellemem dedi ve kalktı gitti ,eşime neden hesap sormadin diye hala sınır oluyorum inanmak istemiyorum diyor salak salak konuşuyor aman benim o an kanım dondu kaldım öyle zaten hemen gitti pislik bida da görmedim.

istemiyorsan ellemem nedir yaa gömerim onu oraya.kocam ne tepki verirse versin umrumda olmaz.

Bazen durduk yere onun adini soyluyor,bende neden simdi onu hatirladik unut onu diyorum,hiç diyor ,gerekli uyarıları yapıp bana mutlaka söylemesi gerektiğini tembihleyip konuyu kapatiyorum
Bu konu da uzman yardımı almanız gerekiyor.Sizin unut onu demeniz sürekli tembihlemeniz travmayı olduysa eğer daha çok pekiştirir.
Bu arada 7 yaşında ki başka bir çocuğun yaptığı mastürbasyonu bu sekilde anlatmanizi da doğru bulmadım.Bu yaş çocuklarda görülen cinsel hazdan uzak normal bir durumdur.Herkesin yanında yapmaması konusunda sadece uyarilabilir.

Çocugunuz çok akıllı öncelikle. Yani bunun kötü bir şey olduğunu biliyor ve size o gelmesin diyor. Biz çok saftık zamanında. Mesela ilk okul öğretmenim yanına çağırırdı ödevlere bakardı kendi masasında sonra biz giderken de popomuza şaplak atardı. Çocuktuk ama huzursuz oluyorduk yanlış bir şey olduğunu hissediyorduk ama dillendiremiyorduk nedense. Bir çocuk, dokunuşun iyi mi kötü mü olduğunu her zaman hisseder. Çocugunuz rahatsız olduysa bitmiştir ortalığı ayağa kaldırın

0 anda bir çocuk böyle bir şey ister mi diye bagirmadığım için pismanim ama sanki bir an kanim dondu kaldim oyle

Böyle bir kötülüğü görünce donup kalmanız çok normal. Günün sonunda akılları şeytanlıkla çalışmaya devam edecek, önemli olan sizin davranışlarınız.

Kızınızı dinlemiş, savunmuş ve tehditten uzaklaştırmışsınız. Bu koşullarda en iyisini yapmışsınız.
Net kanıt olmadığı için hukuki yollardan sonuç almanız zor görünüyor.

İnanın bir çok aile sırf aile ilişkileri bozulmasın diye çocukları susturuyor.
Siz susmamışsınız, sizleri tebrik ediyorum. 😊

Back
X