- 24 Ocak 2019
- 213
- 192
- 23
- 32
7 yasındaki cocuk ne bilir masturbasyonu aile cok degısık bir yansıma daha girdim tepkiniz ne olduBu hareketi bir teyze babaanne yapmış olsa anlarım böyle bir zamanda elin adamı yaparsa işler değişir bu hareketin tek bir anlamı olabilir eşek kadar adam bunu bilmeyecek degil herhalde..Bir de 7 yasında yaşında ki kızı salonda benim çocuklarim abisi ve ben varlen yastıgı bacaklarının arasına sokup kan ter içinde kalana kadar defalara masturbasyon yaptı,şasırdım kaldim.
Böyle bir aile ile ne olursa olsun görüşmeyin. Bence çıldırmışlarSoy
Söyledim cevap vermedi..Bir daha da sormadım
7 yaşinda bir çocuk görmezden geldim ve annesine sordum cevap vermedi.Ama defalarca yaptı artik dayanamayıp bir kere yastıgi alıp yapma dedim o kadar çok terlemişti.7 yasındaki cocuk ne bilir masturbasyonu aile cok degısık bir yansıma daha girdim tepkiniz ne oldu
Erken yaşta mastürbasyon çocuklarda görülen bir şey. Birisinden görmesi gerekmiyor içgüdüsel olarak yapabilir koltuklara sandalyeye sürtünürken farkeder bir oyuncağı bir yastığı kullanır kendine dokunurken farkeder vs.7 yasındaki cocuk ne bilir masturbasyonu aile cok degısık bir yansıma daha girdim tepkiniz ne oldu
Benim arkadaşımın 4 yaş kızı da masturbaayon yapıyor bu yaşlarda oluyo sanırım tabi tam bilgim yok7 yaşinda bir çocuk görmezden geldim ve annesine sordum cevap vermedi.Ama defalarca yaptı artik dayanamayıp bir kere yastıgi alıp yapma dedim o kadar çok terlemişti.
Allah Allah yani beynım error veriyor. Okadar insanın icınde ve bu yasta ogrrenmıs.7 yaşinda bir çocuk görmezden geldim ve annesine sordum cevap vermedi.Ama defalarca yaptı artik dayanamayıp bir kere yastıgi alıp yapma dedim o kadar çok terlemişti.
Bu davranış 1 yaşından sonra bebeklik döneminde bile görülebiliyor.7 yaşinda bir çocuk görmezden geldim ve annesine sordum cevap vermedi.Ama defalarca yaptı artik dayanamayıp bir kere yastıgi alıp yapma dedim o kadar çok terlemişti.
HayErken yaşta mastürbasyon çocuklarda görülen bir şey. Birisinden görmesi gerekmiyor içgüdüsel olarak yapabilir koltuklara sandalyeye sürtünürken farkeder bir oyuncağı bir yastığı kullanır kendine dokunurken farkeder vs.
Çok anormal bir durum değil.
Görmezden gelip utandırmamak gerekir ama milletin içinde yapmaması gerektiğini de bir şekilde usturupluca söylemek lazım.
bilemedim yani hıc sarslamadıgım ıcın bıde insanların icınde yapıyor. Hos deıl yani cocuk ne oldugunuda bilmiyordurErken yaşta mastürbasyon çocuklarda görülen bir şey. Birisinden görmesi gerekmiyor içgüdüsel olarak yapabilir koltuklara sandalyeye sürtünürken farkeder bir oyuncağı bir yastığı kullanır kendine dokunurken farkeder vs.
Çok anormal bir durum değil.
Görmezden gelip utandırmamak gerekir ama milletin içinde yapmaması gerektiğini de bir şekilde usturupluca söylemek lazım.
7 yaşinda bir çocuk görmezden geldim ve annesine sordum cevap vermedi.Ama defalarca yaptı artik dayanamayıp bir kere yastıgi alıp yapma dedim o kadar çok terlemişti.
Kusura bakmayın enişteyi bilmem de bu çocuğa iftira bence. Çocukça bir oyun Belli ki. Bunu masturbasyona nasıl bağladınız. Görümcenizin çocuklarıma iftira atma dediği konu bu bence.7 yaşinda bir çocuk görmezden geldim ve annesine sordum cevap vermedi.Ama defalarca yaptı artik dayanamayıp bir kere yastıgi alıp yapma dedim o kadar çok terlemişti.
Olabilir tabi tv 'de 6 aylık bir bebegin bunu yaptiginı annesi doktora anlatmiştı ilgisini baska yone cekin kıskançlıktan yapar demişti doktor.Bu davranış 1 yaşından sonra bebeklik döneminde bile görülebiliyor.
Stres altındaki bir çocuğun kendisini (tesadüfen hissettiği bir duyguyla) bir nevi sakinleştirmek çabası. Tıpkı parmak emme gibi.
Kimi (çoğu) çocukta hiç olmuyor, kimi çocukta çok erken dönemde sönebiliyor, kiminde de uzun sürebiliyor. Tıpkı parmak emme gibi... Cinsel haz ile bir ilgisi yok.
İsterseniz bir araştırın.
Benim 4 yaşında akıllı bir kızım var,halasının kocası yani eniştesi severken poposuna ellemiş ben bu konularda onu hep uyardıgım için bunu hemen gelip bana söyledi,bir müddet sessiz kaldım sonra halası ile telefonda konuşurken akşam bize geleceksiniz ama eniştem gelmesin o benim popoma elliyor demiş bunu da bana kızım anlattı,haladan ses yok bense yaptım tabi bir şeyler ama önce sizin fikirlerinizi duymak istiyorum elin adamı 4 yaşinda ki bir çocugun poposuna sariliyorum ayana neden/QUOTE]
Çok net olarak konuşun ve kesinlikle görüşmeyin. Çocuğunuzu asla ama asla o pislikle bir araya getirmeyin. Çocuğunuza inanın eğer ki severken olan bir şey olsaydı çocukta bu kadar üstünde durmazdı demek ki işin içinde bir pislik var. Çocuk bunu unutmuyor ve tekrar tekrar gündeme getiriyor. Ben yaptım birşeyler deyip geçiştirmeyin aksi halde yaşı ne kadar küçük olursa olsun hayatı boyunca unutmayacağı bir yarası olur kızınızın
Ben bu konuyu görumcemle hic konusmadım sadece bu gordugum gun sordum utandı ,bu bilmemden hoslanmadı,masturbasyonla oyunu ayirt edebilirim 40 yaşindayım kendi cocuklarimdan başka çocuklara baktım,Allah iftiradan saklasın o benim yapabilecegim bir sey değil ama çok dogrucuyumdur o da bazılarina agır gelebiliyor.Kusura bakmayın enişteyi bilmem de bu çocuğa iftira bence. Çocukça bir oyun Belli ki. Bunu masturbasyona nasıl bağladınız. Görümcenizin çocuklarıma iftira atma dediği konu bu bence.
İftira yok ortada olan bir şeyi soyluyoruz kendiside istemezsen bi daha yapmam diyerek kabul ediyor eşide inkar ediyor benim eşim de kardeşine sana bilmedigin bir sey mi söyledik dedi.
Bu davranış 1 yaşından sonra bebeklik döneminde bile görülebiliyor.
Stres altındaki bir çocuğun kendisini (tesadüfen hissettiği bir duyguyla) bir nevi sakinleştirmek çabası. Tıpkı parmak emme gibi.
Kimi (çoğu) çocukta hiç olmuyor, kimi çocukta çok erken dönemde sönebiliyor, kiminde de uzun sürebiliyor. Tıpkı parmak emme gibi... Cinsel haz ile bir ilgisi yok.
İsterseniz bir araştırın.
Gördüğünüz gün sorduysanız bu konuyu hiç konuşmamış olmuyorsunuz. Yani konuşmuşsunuz. Ben de 35 yaşındayım ama hiç denk gelmediğim için tuhafıma gitti demek.Ben bu konuyu görumcemle hic konusmadım sadece bu gordugum gun sordum utandı ,bu bilmemden hoslanmadı,masturbasyonla oyunu ayirt edebilirim 40 yaşindayım kendi cocuklarimdan başka çocuklara baktım,Allah iftiradan saklasın o benim yapabilecegim bir sey değil ama çok dogrucuyumdur o da bazılarina agır gelebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?