Kızım

Gördüğünüz gün sorduysanız bu konuyu hiç konuşmamış olmuyorsunuz. Yani konuşmuşsunuz. Ben de 35 yaşındayım ama hiç denk gelmediğim için tuhafıma gitti demek.
Benim de çok tuhafima gitti neden yaptıgını merak ettim..Doktora sormak lazim tabi,konuşmadık çunkü bana cevap vermedi..

7 yaşındaki çocuk mu yapıyor bunu?

Benbsanirim hala ile de eniste ile de gorusmezdim. Kizimi da yanimdan ayirmaz gerkirse cay bile koymazdim. Bir daha kizinizi kimseye birakmayin. Bu olayi esiniz biliyor mu? Bence bilmesi gerekir. Gorusmeyin bir daha uzak durun.

Allahım ben ne okudum ya. Keşke tıklamasaydım hiç bu başlığa, gece gece psikolojim bozuldu. Tövbe Estağfurullah. Kapınıza bacanıza sokmayın o insanları. Selam bile almamak lazım.

Hala ile de eşi ile de görüşmezdim ve sülaleye rezil ederdim. Millet bilsin ki başkasının çocuğuna dokunmasın diye. Bazen salak saçma mıncırma hareketleri olurdu, eskiden millet daha rahat rahat yapardı ama bilmezdik, iyice sapık olmadan bir şey diyemezdik. Çocuğunuzu iyi yetiştirmişsiniz.

Hepimiz evdeyken oluyor bu mutfaga kadar çay doldurmaya gittigim de kendi kızının 7 yaşinda poposunu sıkarken gözumle görmüştüm b
Böyle adamların çocukları da tacize uğrayabilir, bazen anneden korkup yapmazlar ama bahsettiğiniz karakterde daha doğrusu karaktersizlikte olan biri sesini çıkarmaz. İnkar eder, kendisini suçlu hissetmemek için inkar yoluna geçebilir. Kv ve Kp ne diyor bu duruma? Çocuklarına yazık.

Ne yaptınız mesela? O iğrenc herifi kızınınzın yakınına yaklaştırmayın bir daha. Eşinizle konuşup ortak bir karara varın ortada iğrenc bi durum var. Hala ile bu konuyu eşinizle birlikte detaylı görüşün...

Ben cocugun masturbasyonuna degil de insan icinde yapmasina sasirdim. Annesi konuşmaliydi cocukla sanki biraz 7 yaş anlayacak bir yaş.
7 yaşa kadar sürmesi anneden ziyade sanki bir uzman desteğine ihtiyaca işaret ediyor gibi.

En doğrusunu yapmışsınız. Eşiniz kardeşiyle başka zamanlar tek görüşebilir sizin hiçbirşeyiniz değil onun kocası. Uzak dursunlar yavrunuzdan. Görümcenin tavrı da tavır değil. İnsan bi sorgular eşini. Boşver aynı zihniyet var kadında da. Görüşme yavrunu da görüştürme bundan sonra. Çocuk sevmeyi elleme sanan insanlarsa bundan sonra çocuk sevmenin öyle olmadığını anlarlar. Adamın bilinçli yaptığını düşünüyorum gırtlağını sıkasım geldi iyi dayanmışsın.
(Bak yine sizler senler birbirine karışmış çok sinirlenince böyle oluyor hitap şekillerim kusura bakma lütfen )

Son düzenleme:
Sizin daha önceki konulara bir göz gezdirdim. Çocuklarda mastürbasyondan bahsetmişsiniz. 7 yaş biraz tuhaf geldi. 6 aylık çocuk zaten oturamıyor bile ne mastürbasyonu? Bir psikiyatristten yardım alsanız. Çünkü daha önceki konularınıza baktım ve hassasiyetinizi, çocuğa eğitimi vs anlıyorum ama sizin terapiye ihtiyacınız var gibi.

Bunlar zor şeyler. Atamamışsınız. Çocuğunuzu kimseye teslim etmeyin. Başka birilerinin çocuğunu da getirmeyin. En kısa sürede destek alın. Yurtdışı vs demişsiniz? Taşındınız mı?

Öfkem dinmiş deģil olay aralık ayında oldu ve ben hala kabullenemiyorum,üstelik görümceden bir sürü hakaret yedim ,tabi ki asla gorüşmeyeceğim ama elime geçen ilk fırsatta o hakaretlerinde hesabıni soracağim sabırla uygun zamanı bekliyorum.

6 aylık çocuk tv de bir kadın programinda izledigim canlı telefon baglantısıyla annenin anlattiklariydı,bana gelince annem be yaşadıklarimla ilgili tabi ki terapi almalıyim haklısınız,kızım ile ilgili konu bunlarin dışında bence en ufak bir konuda kimseye taviz verilmemeli tavır her zaman bu şekilde olur.

Yavruna yaklaştırma bunları yeterli Allah'a havale et. Ve şükret gelip söylemiş kurtarmışsın. Annelik görevini yapmışsın ❤

Evet tasindım hiç biriyle görüşmem artık mümkün degil

Sizi işkillendırmek istemem ama bana kucukken uvey halamın kocası tacizde bulundu kimseye diyemedim sız bu ısın pesınde dusun

Nasıl pislik insanlar var ya 1.5 yas ya 1.5

Yapmaması ge
Çocuklarda masturbasyon var , ben de duydum bunu daha önce. Ne olduğunu, neden yaptığını bilmiyorlar tabi ki ama bir şekilde farkediyorlar yada içgüdüsel olarak yapıyorlar ve o his hoşlarına gidiyor.

Biliyorum ama 6 aylık çocukta olması mümkün değil. Kız çocuklarda olur ama 7 yaş bir çocuk milletin ortasında yapması normal değil. 2-4 arası daha sık olur.

İşte bu yüzden kizlarimi bir dakika bile gözümün önünden ayirmiyorum devir kimseye guvenmeme devri evlattan önemli ne var ki Allah kolaylık versin inşallah aileyede gram güven kalmadı zaten erkekler kendi evladı değilse bi uzak dursunlar dokunmasinlar kimsenin çocuğuna artık okudum sinirlerim tavan yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…