Doğuma Hazırlık Kızıma Acil İsim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kızımın adı hangisi olsun? Soyadı Şirin olacak

• Ankete Katılan
    42

Selinsirin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
22
6
3
36
Kızlar 15 Eylülde sezeryan ile bebeğim dünyaya gelecek ama isim konusunda hala net değiliz malesef ki:confused: 4-5 isim üzerinde düşündük kız olduğunu öğrendiğimizden itibaren eşimle ama nerdeyse her hafta fikir değiştiriyoruz :KK47: En son burayı zaten okuyodum ama üye değildim burdan bi anket yapayım dedim bari çoğunluğun en sevdiği isim olsun diye ya da zevklerimiz doğru mu görelim diye.

ARYA, LARA, DURU, ADA, MAYA bunlar arasında kaldık bakalım siz en çok hangisinden yana olacaksınız? :oops:

Aslında benim ailem de en çok Lara olmasını istiyo fakat lara nın uzun okunuşunu seviyorum ben kısa okuyanlar da olur diye tereddütlüyüm

Canım benimde kızım olucak, bende senin yaptığın gibi isimleri yazdım sağolsun kızlarda yorum yaptı. Ama senin zamanın gerçekten çok az kalmış.

Bizde başlarda ARYA diye düşünmüşük, ama sonra vazgeçtik. ben yukarda oyumu DURU ya verdim. güzel bir isim eger çevremde çok var demezsen hoş bence.

En sevdiğimmi söyledim ya birde sevmediğimi söyliyeyim; MAYA yı hiç beğenmedim. Anlamı güzel olabilir ama arı maya aklıma geliyor. Şarkıcı pınar Aylinin kızının adıydı aklımda kalmış garip gelmişti o zamanda...

Açıkçası Ada ya da Maya'yı bende çok düşünmüyorum hoşuma gidiyo ama diğer üçü daha ağır basıyo. Lara su perisi demek bir de Antalya da oturduğumuz semtin adı o yüzden burda Lara bebekli isimler diğer şehirlerden daha fazladır ama hem sevdiğim bi isim hem de şimdiye kadar gördüğüm tüm Lara bebekler çocuğun güzeli çirkini olmaz ama çok sevimlilerdi :KK36:

Duru benim çevremde yok ama o isim artık çok klasik oldu diyenler oluyo :KK64: Eşimin annesi de Duru ismini çok seviyo bence de güzel ama işte tereddütlüyüm. Bugün konuştuk Arya Lara'dan birini seçelim dedik eşimle ama bakalım yarın ne olur:KK70:

Bence Arya daha tatli Lara artik cok eskidi Lara meryem uzerlinin aryada ozan dogulunun kizlarinin adi biliyorsundur :) arya kalsin ama havali yani

Seçeneklerde yok ama benim beğendiğim bir isim senin seçtiklerine de yakın açelya tam bir şirin kız ismi değil mi ya, ben çok istiyorum eşim hiç beğenmiyor :KK43:

Oyumu da Lara dan yana kullandım bu arada.

Kesinlikle Lara.
Arya denince aklıma nedense, Kardeş Payı'ndaki Metin'in " aryaa sevdamı dağlara yazarııım" şarkısı geliyor :KK48::KK53:

Meryem Uzerli'nin kızının adı olduğunu biliyorum ama Antalyada yaşayan varsa bilir burda Lara adı yaygın bebişlerde benim çok sevdiğim bi isim ama isim bulamamışta semt adı koymuş gibi olmasından korkuyorum :KK48: İkimizin ailesininde ortak isteği Lara yönünde eşimin annesi Duru'dan vazgeçti. Büyükler Lara olsun dedi en son ama eşimde Arya sanki daha güzel diyor ben ikisinin ortasındayım çıldırıcam :confused: İki isim arasında seçim yapamıyorum ikisi de çok güzel geliyo ama en azından adı hangisi olursa olsun ikisi de çok sevdiğim isim:KK68:

Arya'yı ilk Ozan Doğulu'nun kızında duymuştum diğer kızının adı da Lila aslında o da çok şeker ama çok farklı kaçar diye düşünmedik :D

Back
X