Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Duru benim kizimin adi olacak insallah benim aklima 8 ay once bir anda geldi ama suan heryerde var cokda alistim degistirmek istemiyorum yaygin olmasida korkutuyor fakat dusunuyorumda bundan bikac yil sonra bu isimlerin modasida gececek koymamaya basliycaklar sadece bizim kizlar var :) lara ve aryada bana cok hos geliyor ama esimin aile yapisina uyum saglamaz diye dusunuyorum
Duru benim kizimin adi olacak insallah benim aklima 8 ay once bir anda geldi ama suan heryerde var cokda alistim degistirmek istemiyorum yaygin olmasida korkutuyor fakat dusunuyorumda bundan bikac yil sonra bu isimlerin modasida gececek koymamaya basliycaklar sadece bizim kizlar var :) lara ve aryada bana cok hos geliyor ama esimin aile yapisina uyum saglamaz diye dusunuyorum
Durudan daha güzel anlamı olan isim çok azdır ya da yoktur diye düşünüyorum. Tam bir kız ismi İsim konusunda çevre zaten önemli sonuçta o bebek birilerinin torunu, birilerinin yeğeni oluyor o yüzden diğer aile üyelerinin fikirleri de önemli, tabi bu benim şahsi düşüncem. Biz böyle yaptık tabi baya yorucu oldu ve isim konusu son günlere kadar sarktı bu yüzden Son olarak Arya'ya karar verdik hepinize teşekkürler