• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızıma bakmak için iş bulmak zorundayım

Eşin yanlızlığa tahammül edemiyor sanırım direk o kadına dönüş yaptığına göre,ona da aynısını yapacak ya ne diyelim.Siz sıkmayın canınızı evladınız sizinle aileniz, destekçiniz hiç umursamayın.

İnsan ister istemez kırılıyor. Çocuğu için değişmeyen addam hemen yuva kurma peşinde yazık nasıl parçalandım dağıldım yavruma yaxik günahımız neydi bizim

İnsan ister istemez kırılıyor. Çocuğu için değişmeyen addam hemen yuva kurma peşinde yazık nasıl parçalandım dağıldım yavruma yaxik günahımız neydi bizim
Günahınız yok kuzucuk :) şansın varmış ki kurtuldun hemde dünyalar tatlısı evladınla.

Bugünler de geçicek. Suan acınız çok taze. İşinizi bir bulun evinize bir yerleşin çok rahatlayacaksınız. Kurtulmussunuz şükredin. Özlediğinizi hissettiğiniz anda size yaptıklarını aklınıza getirin.

Allahım benim değil evladımın acısını çıkarsın ondddan başka birrseyy istemiyorum

Kızlar uzun olacak ama okuyun lütfen. Dun cok kotu tartıştık telefonda.ben üstü kapalı konuşmaları eski esime yolladım bu kadar mis düştün. Ben senin çocuğunun annesiyim onun için bile saygı duyman lazım bu insanlar beni nerden niye buluyo felan deddim.işte kim bu isim ver.seni benden soğutmaya çalışıyorlar yok öyle birşey. Kimsee şöyle ağzının payını vereyim ffelan deddi.neyse ben içimde kalan herseyi söyledim.çocuğu da unut defol hayatımızdan dedim.çıkmam bırakmam sizi vs dedi gece yarısına kadar tartıştık yok öyle birşey diye diye.neyse dün evkenemeyee çalıştığı kızla konuşmuş kardeşinin beni aradığını ogrenmislerr sabah hakaret mesajlari sen nasıl konuşursun o kızla nasıl beni anlatırsın felan lar. Oysa ben kıza hicbirsey demeddim.size yardım edemem ablanız yaşayarak öğrenecek belki mutlu olurlar dedim hepsi o.bire on katmislarr eski eşimi üstüme salmis.neyse bende kimin dpgru söyleyip söylemediğini mukayese edemiyorsan konuşmaya Grek yok lütfen işine bak ve çık hayatimizdan dedim.çocuğunu arayıp sormayan adam sana meraklı değilim ama çocuk içi benimle mecbur goruseeceeksin felan dedi.velayet davası da açıyorum hemen evlenip dedi

e canım adamla boşanmışın kurtulmuşsun gitmiş.ne demeye duran arıyı bizziklemişsin bizim orda öyle derler.bırak adam kiminle ne yapıyorsa yapsın bu kıskançlık neden.çok matah bir şey olsa sen bırakmazdın. şimdi adam diyecek beni kıskanıyor hala seviyor yeniden barışalım mı ?en doğrusu sessiz kalmak iş bulmak kendine hayat kurmak.bırak kim kiminle ne zaman evleniyor ne zaman boşanıyor seni artık ilgilendirmeyen bir adam o.sana yapılan bir haksızlık olarak görme bu bir aldatma değil eski eşinin yeni sevgilisi .

Kıskandığımdan felan değil kızın kardeşi beni buldu.böyle böyle dedi yaptığım şey sadece onu dinlemek.ve benden ne istediğini sormak oldu.ve bizim mahrremimizi o kızın diline düşürüp kardeşi de bana bunları anlatınca öfkeden deliye döndüm. Bu insanlar beni bulmasın sen ne b.k yiyosn kimle gezip tozuyosan umrumda değil. Huzurumu kaçırmayın ben senden bosandim kimse bana gelmesin dedim bu kaddar

Kıskandığımdan felan değil kızın kardeşi beni buldu.böyle böyle dedi yaptığım şey sadece onu dinlemek.ve benden ne istediğini sormak oldu.ve bizim mahrremimizi o kızın diline düşürüp kardeşi de bana bunları anlatınca öfkeden deliye döndüm. Bu insanlar beni bulmasın sen ne b.k yiyosn kimle gezip tozuyosan umrumda değil. Huzurumu kaçırmayın ben senden bosandim kimse bana gelmesin dedim bu kaddar
Umrunda olmasa o kızın kim olduğu,ona senin için ne dediği,ne Zaman görüşmeye başladıkları, onu nasıl kandırdığı bu kadar canını yakmazdı.Bu ne ayrıntı böyle.Kendine odaklan o adamla muhatap olmak sinirlerini bozar doğal olarak.Daha yeni boşanmışsın, hayal kırıklığı var, yorgunluk var.İş aramak düzen kurmaya çalışmak zaten yeterince yıpratıcı bir süreç.Sen ulaşma sana ulaşmaya çalışırsa da tınlama.
Senin için çocuğun için en hayırlı kapıları açsın Rabbim.

Amin teşekkür edeerim iletişimi kopardim zaten cocuk icin benimle gorusmeek zorundasın diyip duruyo.bi kaç yıla onu da unutur vee komple çıkar hayatımızdan inaniyoRum. Yazsa da cevap vermiyorum dediğiniz gibi tın artik

canım benim,
yaşın benden küçük.
bebeğin de benim bebeğimden küçük
ben de boşandım.

aldatılmış olabilirsin. haksızlığa uğramış olabilirsin.
neticede,
boşandın canım.

oturup önce buna şükret.
bu adam koca olmazmış.

şu var.
sana koca olmaz, ama çocuğuna baba olabilir.
bi süre sormaz, bi süre sonra merak eder. ilgilenir. o onun bileceği iş.
ha şu var, çocuğun psikolojisini bozuyorsa müdehale edersin.
fakat çocuğu göstermemenin kimseye faydası olmaz.

gelelim iş meselesine.
tüm sanal ortamdaki kariyer sayfalarına cv'ni bırak.
her gittiğin mağazaya sor,
etrafa, arkadaşlarına.
ve bol bol dua et.!

Allah bir kapıyı kaparsa, mutlaka on kapı açar.!

canını sıkma, kendi hayatına odaklan.!

ve sana hayat mottomu söyliyeyim:

öldürmeyen şey, güçlendirir.!

Amin teşekkür edeerim iletişimi kopardim zaten cocuk icin benimle gorusmeek zorundasın diyip duruyo.bi kaç yıla onu da unutur vee komple çıkar hayatımızdan inaniyoRum. Yazsa da cevap vermiyorum dediğiniz gibi tın artik
Neden bilmiyorum ama konularını okurken senin için güzel şeyler olacakmış gibi hissettim ben :) içime doğmuştur inşallah

Banka mezunuyum bankaların ilanlarına başvuru yaptım. Çağrı merkezlerine bile başvurdum. Biliyorum bankaların geri dönüşleri biraz uzun oluyor inşallah diyorum çabuk dönüş olur. Benim için en garanti is şu an o gözüküyor
bankalardan cevap beklerken,mağazalar genelde satış danışmanı arıyorlar.çalışabilrisiniz bence.maaşları da gayet iyidir.
yorucudur evet,çalışma saatleri de değişik ama iş mi iş,maaş da güzel..deneyin bence.

Doğru söylüyorsunuz çok şükür maddi manevi güçlü bi insanım. Boşanmayi zaten ben istedim esim kabul etmemişti.nitekim ben onun bu kadar kız delisi olduğunu da bilmiyordum.çocuk için münakaşaya girmeem elbet gorecektir ama belli bi süre sonra kendiliğinden bagini koparacagina eminim.hele ki evlenirse şu an koparır. Derdim o değil huzurumu bozan herşeye karşıyım ve birdaha bu tür şeyler yaşanmasın diye önlem almaktayım. İnşallah rabbim duamı kabul edip bana bir iş verir. Çok şükürr başka sıkıntım yok

bankalardan cevap beklerken,mağazalar genelde satış danışmanı arıyorlar.çalışabilrisiniz bence.maaşları da gayet iyidir.
yorucudur evet,çalışma saatleri de değişik ama iş mi iş,maaş da güzel..deneyin bence.
Teşekkür ederim 1 Ayy kadarr daha kendime müsade edip o süreçte banka dönüşü olmazsa dediğiniz gibi o şekilde ilerelemeyi düşünüyorum

Kızlar bi tek burda paylaşınca içim rahatlıyor. Tanımadığınıza anlatmak gerçekten daha kolaymış. Dun eşim olanlar için benden özür diledi.şu kiz mevzusunda suçum olmadığını anlamış. Ailesine felan da yalan yanlış şeyler anlatıp onların ağzıyla yine yalan yanlis şeyler yaymislar.eşim sende haklıymışsın günahını aldım vallahi billahi kimseyle görüşmüyorum felan dedi.bizi birbirimizden soğutmaya çalışıyorlar tekrar birlesmeyelim diye felan dedi.bende kâti bir dille zaten bir daha asla birlesmeyecegimizi ateş olmayan yerden de duman cikmicani söyledim. Bi kızımız var nee olacağı hiç beelli olmaz onun için en iyi kararları biz vericez vs dedi.dunden bu yana kızını sorup resim video isteyip duruyor.ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum cidden.adam olmaya niyeti olsa zateen bunları yasatmazdi

Kızlar bi tek burda paylaşınca içim rahatlıyor. Tanımadığınıza anlatmak gerçekten daha kolaymış. Dun eşim olanlar için benden özür diledi.şu kiz mevzusunda suçum olmadığını anlamış. Ailesine felan da yalan yanlış şeyler anlatıp onların ağzıyla yine yalan yanlis şeyler yaymislar.eşim sende haklıymışsın günahını aldım vallahi billahi kimseyle görüşmüyorum felan dedi.bizi birbirimizden soğutmaya çalışıyorlar tekrar birlesmeyelim diye felan dedi.bende kâti bir dille zaten bir daha asla birlesmeyecegimizi ateş olmayan yerden de duman cikmicani söyledim. Bi kızımız var nee olacağı hiç beelli olmaz onun için en iyi kararları biz vericez vs dedi.dunden bu yana kızını sorup resim video isteyip duruyor.ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum cidden.adam olmaya niyeti olsa zateen bunları yasatmazdi
Bana özelden bi mesaj atabilir misiniz? ben sizin gizlilik ayarlarınızdan ötürü atamıyorum.

Allahtan cocuguna bakacak birileri var ya oda olmasa..

Kızlar birşey danisacaktim hangisi dogru karar veremiyorum. Eşim ailesinin kızımızı çok ozlediginı soyledi.iki gün de olsa çıkıp şehrimize geelebilir misin doyasıya vakit geçirelim hem alışverişlerini yaparız hem daha küçük anlamıyo ama kızımız için de iyi olur dedi.annemler işten güçten gelemiyor lütfen vs diye sıraladı işte. Sizccee ne yapmalıyım çocuğum için iyi olur mu babasıyla bi kaç gün vakit geçirmesi. Gitmeli miyim bilemiyorum of

Back
X