- 26 Mayıs 2016
- 1.733
- 2.967
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günahınız yok kuzucuk :) şansın varmış ki kurtuldun hemde dünyalar tatlısı evladınla.İnsan ister istemez kırılıyor. Çocuğu için değişmeyen addam hemen yuva kurma peşinde yazık nasıl parçalandım dağıldım yavruma yaxik günahımız neydi bizim
Umrunda olmasa o kızın kim olduğu,ona senin için ne dediği,ne Zaman görüşmeye başladıkları, onu nasıl kandırdığı bu kadar canını yakmazdı.Bu ne ayrıntı böyle.Kendine odaklan o adamla muhatap olmak sinirlerini bozar doğal olarak.Daha yeni boşanmışsın, hayal kırıklığı var, yorgunluk var.İş aramak düzen kurmaya çalışmak zaten yeterince yıpratıcı bir süreç.Sen ulaşma sana ulaşmaya çalışırsa da tınlama.Kıskandığımdan felan değil kızın kardeşi beni buldu.böyle böyle dedi yaptığım şey sadece onu dinlemek.ve benden ne istediğini sormak oldu.ve bizim mahrremimizi o kızın diline düşürüp kardeşi de bana bunları anlatınca öfkeden deliye döndüm. Bu insanlar beni bulmasın sen ne b.k yiyosn kimle gezip tozuyosan umrumda değil. Huzurumu kaçırmayın ben senden bosandim kimse bana gelmesin dedim bu kaddar
Neden bilmiyorum ama konularını okurken senin için güzel şeyler olacakmış gibi hissettim ben :) içime doğmuştur inşallahAmin teşekkür edeerim iletişimi kopardim zaten cocuk icin benimle gorusmeek zorundasın diyip duruyo.bi kaç yıla onu da unutur vee komple çıkar hayatımızdan inaniyoRum. Yazsa da cevap vermiyorum dediğiniz gibi tın artik
bankalardan cevap beklerken,mağazalar genelde satış danışmanı arıyorlar.çalışabilrisiniz bence.maaşları da gayet iyidir.Banka mezunuyum bankaların ilanlarına başvuru yaptım. Çağrı merkezlerine bile başvurdum. Biliyorum bankaların geri dönüşleri biraz uzun oluyor inşallah diyorum çabuk dönüş olur. Benim için en garanti is şu an o gözüküyor
İnşallah içinize doğmuştur çok sevindim :)Neden bilmiyorum ama konularını okurken senin için güzel şeyler olacakmış gibi hissettim ben :) içime doğmuştur inşallah
Teşekkür ederim 1 Ayy kadarr daha kendime müsade edip o süreçte banka dönüşü olmazsa dediğiniz gibi o şekilde ilerelemeyi düşünüyorumbankalardan cevap beklerken,mağazalar genelde satış danışmanı arıyorlar.çalışabilrisiniz bence.maaşları da gayet iyidir.
yorucudur evet,çalışma saatleri de değişik ama iş mi iş,maaş da güzel..deneyin bence.
Bana özelden bi mesaj atabilir misiniz? ben sizin gizlilik ayarlarınızdan ötürü atamıyorum.Kızlar bi tek burda paylaşınca içim rahatlıyor. Tanımadığınıza anlatmak gerçekten daha kolaymış. Dun eşim olanlar için benden özür diledi.şu kiz mevzusunda suçum olmadığını anlamış. Ailesine felan da yalan yanlış şeyler anlatıp onların ağzıyla yine yalan yanlis şeyler yaymislar.eşim sende haklıymışsın günahını aldım vallahi billahi kimseyle görüşmüyorum felan dedi.bizi birbirimizden soğutmaya çalışıyorlar tekrar birlesmeyelim diye felan dedi.bende kâti bir dille zaten bir daha asla birlesmeyecegimizi ateş olmayan yerden de duman cikmicani söyledim. Bi kızımız var nee olacağı hiç beelli olmaz onun için en iyi kararları biz vericez vs dedi.dunden bu yana kızını sorup resim video isteyip duruyor.ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum cidden.adam olmaya niyeti olsa zateen bunları yasatmazdi