• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızıma bakmak için iş bulmak zorundayım

Hatırlat o zaman sende...sen bir babasın ve kız çocuklarının en çok babaya ihtiyacı olur de. Biraz dugusal yaklaş onu en zayıf noktasından vur.
Bi insana zorla içinden gelmiyorsa yaptırabilir misin bunları. Hele ki mevzu kendi evladıysa.insan can ata ata sahip çıkmalı arayip sormalı rica minnet ddegil

Canım ben de bankacılık mezunuyum bankada da çalıştım ama çağrı merkezleri düşündüğün gibi değil dayanmak gerçekten çok zor diğer bölümlere de talep çok olduğu için işin şansa kalıyo yıllarca iş aradım ben bilirim. Özel sektörde de burnu dik tutarsan iş yok ya da zor bulunuyo. Ben evlenmeye karar verdiğimizde kocam söyledi onun sözünü dinledim az bi şey ön muhasebe bilgim var ki bankacılık okuduysan o kadar bilgi sende de vardır sanayide çalışıyorum genelde bayan eleman zor bulunuyo bu sektörlerde o nedenle kolay iş buluyosun. Çalıştığım sanayi sitesini kocam duyduğunda demiş ki arkasına bakmadan kaçar bu diye 1,5 sene oldu sessiz sedasız çalışıyorumç Ek olarak rahat da edersin ben şahsen memnunum işimden yönetici kariyerimi bıraktım ön muhasebe yapıyorum daha rahat kafam. Yalnız böyle işlere girerken maaşlarınız düzenli yatıyo mu diye muhakkak sor bazı firmalar sıkıntılı olabiliyo.

T
Canım ben de bankacılık mezunuyum bankada da çalıştım ama çağrı merkezleri düşündüğün gibi değil dayanmak gerçekten çok zor diğer bölümlere de talep çok olduğu için işin şansa kalıyo yıllarca iş aradım ben bilirim. Özel sektörde de burnu dik tutarsan iş yok ya da zor bulunuyo. Ben evlenmeye karar verdiğimizde kocam söyledi onun sözünü dinledim az bi şey ön muhasebe bilgim var ki bankacılık okuduysan o kadar bilgi sende de vardır sanayide çalışıyorum genelde bayan eleman zor bulunuyo bu sektörlerde o nedenle kolay iş buluyosun. Çalıştığım sanayi sitesini kocam duyduğunda demiş ki arkasına bakmadan kaçar bu diye 1,5 sene oldu sessiz sedasız çalışıyorumç Ek olarak rahat da edersin ben şahsen memnunum işimden yönetici kariyerimi bıraktım ön muhasebe yapıyorum daha rahat kafam. Yalnız böyle işlere girerken maaşlarınız düzenli yatıyo mu diye muhakkak sor bazı firmalar sıkıntılı olabiliyo.
Teşekkürederim bilgi için. Şu an biraz daha çocuğu büyüteyim ve garanti is olsun diye bankaya ağırlık verdim. Özel sektöre yönleniceem tabiki dikış tutturamazsm egerr

T
Teşekkürederim bilgi için. Şu an biraz daha çocuğu büyüteyim ve garanti is olsun diye bankaya ağırlık verdim. Özel sektöre yönleniceem tabiki dikış tutturamazsm egerr
Başvurun olsun ama boşuna ümitlenme derim tecrübeyle sabittir.

Bi insana zorla içinden gelmiyorsa yaptırabilir misin bunları. Hele ki mevzu kendi evladıysa.insan can ata ata sahip çıkmalı arayip sormalı rica minnet ddegil

Gordugum kadariyla mantikli bir hanimsiniz.
Ben de cocugunu ara, demek icin bile muhatap olmamaniz gerektigini dusunuyorum.
Ki zaten esiniz okudugum kadariyla dengesiz bir adam.
Kizinizin boyle biriyle gorusmemesi cok da kayip sayilmaz.

Eger esinizle bagi koparsa yavrunuzun, belki biraz daha buyuyunce sorgulayacak ama sonra size minnettar kalacaktir, emin olun.
Sadece bu arada kendinizi heba etmeyin.
Belki esiniz zamanla kiziyla arasinda guzel bir bag kurabilir de.
Yoksa ona sunulmus mucizeyi, hediyeyi kendi eliyle iterek o kaybedecektir, sakin uzulmeyin.

Allah yardimciniz olsun.
Kuzunuzu operim :)

Gordugum kadariyla mantikli bir hanimsiniz.
Ben de cocugunu ara, demek icin bile muhatap olmamaniz gerektigini dusunuyorum.
Ki zaten esiniz okudugum kadariyla dengesiz bir adam.
Kizinizin boyle biriyle gorusmemesi cok da kayip sayilmaz.

Eger esinizle bagi koparsa yavrunuzun, belki biraz daha buyuyunce sorgulayacak ama sonra size minnettar kalacaktir, emin olun.
Sadece bu arada kendinizi heba etmeyin.
Belki esiniz zamanla kiziyla arasinda guzel bir bag kurabilir de.
Yoksa ona sunulmus mucizeyi, hediyeyi kendi eliyle iterek o kaybedecektir, sakin uzulmeyin.

Allah yardimciniz olsun.
Kuzunuzu operim :)
Çok teşekkür ederim mesajınız için.okuyunca içim huzur buldu diyebilirim. Tam anlamiyla anlamissiniz beni. İnşallah Rabbim bizim goremedıgimiz hayırlı yollara dogrru sürükler bizi.yavrum sağlıklı bir birey olarak buyusun başka istegim yok

O zaman bu kadar kendine dert edinmeyip bu sayfayi tamamen kapatacaksın çünkü onun gittiği tatilleri, izinleri kafana takıp hayatı kendine zehretmiyceksin. Çocuğunda babasız büyüyecek çoğu çocuk gibi hayatında hep büyük bir boşlukla yaşayacak.

Allah razı olsun kizlarr.çok şükür ailemin durumu iyi parayı sorun etmiyorlar.kendi içimi yiyen benim çünkü hakverirsiniz ki belli zaman sonra çocuğumun ihtiyaçları için ailemden yardım almak beni çok üzüyor. Bir de çok güzel hayallerim var.kutu gibi güzel bi evimiz olsun.kızımla kendi dünyamızı yaratalım. Benim ekonomik özgürlüğüm olsun vs.inşallah rabbim sesimi duyar darda olan herkesin yardımına koşar.dualarınızı eksik etmeyin lutfen.eski eşim çocuk için hiç arramaddi bir ay.daha sonra yana yakıla kızım da kızım demeye başladı. Her allahin gunu resim video istiyor.bu ay da parasını yatırmış. Elimden gelenin fazlasını yapıcam vs dedi.ondan bi beklentim yok hiç dee olmadı. Kızına iyi bir baba olsun benim için yeterrli

Boşanmak çok zor bir süreç öncelikle geçmiş olsun. Allah evladınıza bağışlasın sizi ve dilerim bu güzel dilekleriniz gerçek olur.

Kizlarr merhaba bosanalı nerdeyse 2 ay olacak.annemlerin yanındayız kızımla.bi an öncee kendim için ve kızım için ayrı bir ev düzen kurmam lazım ama henuz iş bulamadim:KK43:
Çok dardayım çıkmazdayim.allaha siginiyorum rabbimkendime vee çocuğuma yetebileçek guzrl bir iş versin diye.dualarinizi eksik etmeyin nolur. Bir anne için en zoru yetememek :KK43:,
Allah yardımcın olsun
şehrinde ilçende iş kurun kursları var mı
özellikle kuaförlük üstüne olanlar da iyi iş bulma imkanı var
hem kursa gider öğrenirsin hem az da olsa bir para kazanırsın hem seni sonra işe yerleştirirler araştır bir bu işi bence

T
pardon bankacılık mı okudunuz ?
o zaman muhasebe işleri almak çok mantıklı
bankacı arkadaşlarım var çekilir dert değil diyorlar parası az işi çok stresi fazla
hepsi şu an kpss çalışıyor veya başka bir iş bakıyor
eskiden bankacılar iyi para kazanırdı ama o kalmadı malesef

El beceriniz var mi?

Gecen gun arkadaşım instagramda birinin el.orgusu battaniye yaptigini ve ekip kurmak icin ilan verdigini soylemisti. Cocugunun basinda dururken yapabileceğin bir is. Akmasa da damlar...
Baska is bulana kadar yapabilirsin belki.

Dusunursen soracagim bilgileri

T
Merhaba, bankaların çağrı merkezlerinde satış değil tahsilat birimlerine başvurun bence. Satışların sıkıntısı stresi çok oluyor bireysel tahsilatlar satışa göre daha mantıklı. Bir kaç popüler iş arama-başvuru sitesi var malum orada ilanlar var hala açık olması lazım.

T

izmirde birçok muhasebe bürosu var bence mantıklı bir tercih olur

El beceriniz var mi?

Gecen gun arkadaşım instagramda birinin el.orgusu battaniye yaptigini ve ekip kurmak icin ilan verdigini soylemisti. Cocugunun basinda dururken yapabileceğin bir is. Akmasa da damlar...
Baska is bulana kadar yapabilirsin belki.

Dusunursen soracagim bilgileri
Teşekkür edeerim keşke örgü de felan becerim olsa ama hiç ilgim olmadı eel emeği hiç bi üretimim de :(
Bi ara bebek süsleri felan yapmayı düşünmüştüm iş bulana kdar saddeecee o

Muhasebe departmanlarri benim de aklımda.eğer 2017ye kadar bankalardan birinde dikiş tutturamazsam özelde mecbur ordan yurucem

Back
X