Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cabuk bozulduğu içinmi yada çocuk içinmiSallama tavsiye edilmiyor
ne kadar estetik olmasada doğrusu bu. Bende park yatak kullanıyorum. Koy katla götür istedigin yere.cocugun düzeni bozulmuyorİki çocuğuma da park yatak aldım. Çok memnun kaldım. İstendiği zaman sallanabilir duruma geçiyor. İlk aylar üst kademede, sonra ki aylar alt kademede yatırdım. Yatılı bi yere gideceğim zaman katlar,çantasına koyar, gittiğim yerde kolayca açardım. Yeri gelince oyun alanı gibi de kullanırdık. Hem pratik, hem rahat, hem de iyisini alırsanız uzun ömürlü..
Dediğim gibi beşik alacağım karyola mobilya beşikler ama sallananlarmi yoksa digerimi olur. Bilemedim yardımcı olur musunuz anneler
Aldığınız park yatağın markası ve modelini öğrenebilir miyimİki çocuğuma da park yatak aldım. Çok memnun kaldım. İstendiği zaman sallanabilir duruma geçiyor. İlk aylar üst kademede, sonra ki aylar alt kademede yatırdım. Yatılı bi yere gideceğim zaman katlar,çantasına koyar, gittiğim yerde kolayca açardım. Yeri gelince oyun alanı gibi de kullanırdık. Hem pratik, hem rahat, hem de iyisini alırsanız uzun ömürlü..
Yan tarafı çıkar mı acaba anne yanı gibi kullanılır mı?http://www.tahterevalli.com.tr/urunler/1001/urunler/1017/krippe_130.aspx
Bizimki bundan,çok memnunuz,3 kademesi var,ahşap park beşik aslında.Tekerlekler çıktığında hafif hafif sallanıyor.ama ben hiç gerek duymadım sallamaya.sağlığa zararlı boyalarda kullanılmamış.Ben o naylon kumaşlı park yatakları bu yüzden tercih etmedim.Şu an 9,5 aylık,doğduğundan beri yatıyor,ve daha rahat 3 yıl kullanırız,ölçüleri büyük çünkü.
Cnm inan hiç hatırlamıyorum. Çocuklar büyüyünce ihtiyacı olan bi aileye vermiştim. Ankara,ulustan aldım. Öle bilindik bi marka değildi. Ama kalite kendini belli ediyor. Satıcının tavsiyesi etkili olmuştu.Aldığınız park yatağın markası ve modelini öğrenebilir miyim