Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Kızıma besik alacağım ama karar veremedim?

Bhreken

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2016
287
138
103
29
Dediğim gibi beşik alacağım karyola mobilya beşikler ama sallananlarmi yoksa digerimi olur. Bilemedim yardımcı olur musunuz anneler

Ben hem karyola hem de ne olur ne olmaz diye saklanan beşik aldım

Sallama fonksiyonunu bir kere bile kullanmadım

Arkadaşım da hep sallananı kullandı

En pratiğinin park yatak olduğu hususunda çoğu kişi hemfikir ama eşim alçak yerde sahadaki esintiler diye onu sevmemişti

Çok maddi külfetli bir şey alma kullandıkça ihtiyaç daha belirginleşiyor

Örneğin 7-8 aylıkken küçük beşikte durmuyor bizim hem odasında büyük beşiği hem sakında küçük beşiği vardı sonra da park yatağı nerede ise hepsini denedik

Önemli olan çocuğun rahatı ki o da doğmadan bilinemiyor maalesef

Ben anne yanı besik aldım sallanmıyor ama istedgmde yanımda birlikte yatma falan güzel.hos suan 4aylık artık sıgmıyo yavas yavas dönmeye basladı :)

İki çocuğuma da park yatak aldım. Çok memnun kaldım. İstendiği zaman sallanabilir duruma geçiyor. İlk aylar üst kademede, sonra ki aylar alt kademede yatırdım. Yatılı bi yere gideceğim zaman katlar,çantasına koyar, gittiğim yerde kolayca açardım. Yeri gelince oyun alanı gibi de kullanırdık. Hem pratik, hem rahat, hem de iyisini alırsanız uzun ömürlü..

Hem ona oda kurdum hemde bizim odaya sallanan beşik aldım ama büyük aldım bi kaç sene yatabilir. Bence sallanması iyi yani uyanır gibi oluyor bazen hafif hafif salliyorum tık uyuyor ;)

Kesinlikle ahşap alma benim beşik gacır gucur dedemin köy evindeki kapı gibi gıcırdıyor. Pişman oldum aldığıma birsürü para verdim. En güzeli sepet beşik kızıma aldım ama 3 aya kadar yatabildi sonra ahşap aldım. Park yatak iyi diyorlar hiç kullanmadım.

İki çocuğuma da park yatak aldım. Çok memnun kaldım. İstendiği zaman sallanabilir duruma geçiyor. İlk aylar üst kademede, sonra ki aylar alt kademede yatırdım. Yatılı bi yere gideceğim zaman katlar,çantasına koyar, gittiğim yerde kolayca açardım. Yeri gelince oyun alanı gibi de kullanırdık. Hem pratik, hem rahat, hem de iyisini alırsanız uzun ömürlü..
ne kadar estetik olmasada doğrusu bu. Bende park yatak kullanıyorum. Koy katla götür istedigin yere.cocugun düzeni bozulmuyor

ilk gebeliğim bu, daha önce kullanmadım ama park yatak alıcam. kullananlardan duyduğum kadarıyla çok pratik

Ben park yatak aldim,sallanmayan versiyon
Dogdugundan beri onda yatiyor cok memnun halinden. 21 ay bitti:nazar:
Size ve bebeginize de uzun omurler dilerim

Dediğim gibi beşik alacağım karyola mobilya beşikler ama sallananlarmi yoksa digerimi olur. Bilemedim yardımcı olur musunuz anneler

http://www.tahterevalli.com.tr/urunler/1001/urunler/1017/krippe_130.aspx

Bizimki bundan,çok memnunuz,3 kademesi var,ahşap park beşik aslında.Tekerlekler çıktığında hafif hafif sallanıyor.ama ben hiç gerek duymadım sallamaya.sağlığa zararlı boyalarda kullanılmamış.Ben o naylon kumaşlı park yatakları bu yüzden tercih etmedim.Şu an 9,5 aylık,doğduğundan beri yatıyor,ve daha rahat 3 yıl kullanırız,ölçüleri büyük çünkü.

Mobilya beşik sakin alma annem aldi cok para verdi ama ordan burdan kirildi. Simdi park beşik alacagim 6 yaşina kadar yatabiliyor icinde

hem mobilya hem park yatak aldim. mobilyayiviki cocugumda da toplasan 15 kere kullanmadim. ivir zivir dolu ici . ama park yatak super. heryere goturuyorum. tavsiye edwrim. sallanma problemi icin de yatagin yaninda titreyen bir oyuncak veriyorlar ben onu cocugun ouaetine bile takiyorum rahatlatiyor

Beşiği keşke kızım doğduktan sonra alaymışım dedim ben.
Çünkü her çocuk farklı.
Kimi sallama seviyo kimi pışpış.
Emerek uyuyan için park yatak ya da anne yanı iyi.
Sallanarak uyuyan için salıncaklı ya da hamak türü.
Şahsen bizimkini hafif tıngır mıngır sallamak kesmedi.
2 ayında tavana hamak çaktık.
4 aydır orda uyyo gündüz ve akşam.
Gece de yanımda yatıyo.

ben hem park yatak hem de odasına büyüyebilen beşik almıştım şunlardan:

pr_01_42346.webp

2 yaşına kadar park yatağında yattı, sonra bunu karyola haline getirdik onda yattı,
dolayısıyla büyübebilen almamız hiçbir şey ifade etmemiş oldu.
ama her bebek farklı minicik beşikte 3 yaşına kadar yatan bebek de olabiliyor.

sallanabilir konuma geçen park yatak ,
sallama kullanılıyor usul usul sallayıp özellikle gazı olan bebek için çok iyi ,
her ne kadar bebek olsa da şımarıyor yatağına bırakmak sallamak bazen gereksiz mızmızlığı önlüyor ,

Aldığınız park yatağın markası ve modelini öğrenebilir miyim

http://www.tahterevalli.com.tr/urunler/1001/urunler/1017/krippe_130.aspx

Bizimki bundan,çok memnunuz,3 kademesi var,ahşap park beşik aslında.Tekerlekler çıktığında hafif hafif sallanıyor.ama ben hiç gerek duymadım sallamaya.sağlığa zararlı boyalarda kullanılmamış.Ben o naylon kumaşlı park yatakları bu yüzden tercih etmedim.Şu an 9,5 aylık,doğduğundan beri yatıyor,ve daha rahat 3 yıl kullanırız,ölçüleri büyük çünkü.
Yan tarafı çıkar mı acaba anne yanı gibi kullanılır mı?

Aldığınız park yatağın markası ve modelini öğrenebilir miyim
Cnm inan hiç hatırlamıyorum. Çocuklar büyüyünce ihtiyacı olan bi aileye vermiştim. Ankara,ulustan aldım. Öle bilindik bi marka değildi. Ama kalite kendini belli ediyor. Satıcının tavsiyesi etkili olmuştu.

Back
X