Kızıma çok üzüldüm.

Bu arada yediğimiz her şeyde hormon olduğundan çocuklar böyle hemen kıllanıyorlar. Tamamen kulaktan dolma bir bilgiyle yumurtayı bir süre kesmeyi deneyin desem. Siz bir araştırın yumurta olayını.
Hormonları normal demişsiniz. Çok erken biliyorum ama ileride pko olma ihtimalini göz ardı etmeyin. Pko lularda tüylenme erkenden başlıyor. Ultrasonla direk anlaşılıyor ama çok erken tabi daha.

Kimyasal mimyasal tüy dökücü krem deneyin bence bu yaz için.
Seneye ağdaya geçersiniz. Ben ilk ağdami 6. Sınıfa geçtiğimde yapmıştım. O yaşlarda gurur meselesiydi adet olmak- ağda yapmak falan. Canım yanmıştı ama çok da mutlu olmuştum :))

Ayhhhh yumurta mi

Bosuna uzak durmuyormusum yumurtadan.
Hic guvenilir degil cok kötü kokuyor ve de.

Allahim affet

Tatlım oluyo ya bende küçükken öyleydim ama ergenlikten sonra o kadar kalmadı. Veet tüy dökücü kremler zararsız diye biliyorum. Ya ağda yap kıllar azalır ve uzun süre çıkmaz yada tüy dökücü Krem

Genelde hormonlara baktirin deniyo ama cogu genetik bence. O yasta bacagim nasildi hatirlamiyorum bile desem? Bence agdaya gotur madem, jilet vurma daha cok kucuk. Buyuyuncede lazere gider. Tabii agdaya gitmek isterse.,

Herkes tuy dökücü krem demiş. Ben 26 yasindayim benim cildimi bile tahris ediyor o kremler. Hic kullanmayin derim. Kiziniz yaklasik 10-11 yaslarindadir diye düşünüyorum. Agdaya dayanabilir. Tüyler onu bu kadar mutsuz ediyorsa agda acısına havada karada dayanir :) hem tuyleri daha ince hic islem görmediği icin ve cok güçlü kıl kökleri olmadigi icin bizimki kadar acimayacaktir. Benim kuzenim de cok kucuk yaslardan beri agda yaptırır. İlk agdasinda o da 11 yasindaydi yaninda ben vardim. Cok aglar acidan ortaligi yikar demistik ama gıkı cikmadi :) hem de genital bolgesine yaltirmistik basil acir normalde bilirsiniz:) bence agdayi deneyin. Buyuyunce zaten lazer yaptirir

bende kendimi bildim bileli kıllarla uğrasıyorum.polıkıstık over diye yumurtalıklardaki bir hastalık çıktı. hormonal bir sorun lazer felan faydasız

Benimde ilk ergenlik öncesi kıllarım 10 yaşında çıkmaya başlamıştı çok kıllı değildim ama mesela özel bölgemi epilatörle kendim almıştım. Yani bence küçük bir yaş değil Ağda için falanda. Hem zamanla azalır.. Başka yöntemlere başvurmayın derim.

Ayhhhh yumurta mi

Bosuna uzak durmuyormusum yumurtadan.
Hic guvenilir degil cok kötü kokuyor ve de.

Allahim affet

Evet yumurtayla daha doğrusu tavukla çok oynandığı için (hormon, antibiyotik vs) oluyor diye okumuştum bir yerlerde. Ama tam nerede okuduğumu hatırlamadığımdan dolayı ne kadar bilimseldir emin değilim.

erken ergenlıge de gırmıs olabılır, bence senede bır kez yaz donemı agda yaptırın sonucta yası ufak ama onu sosyol ve psıkolojık olarak etkıleyen bır durum soz konusu o da rahat etsın sızde hem erkenden alısır acısına vs buyudukce zorluk cekmez.

23 Nisan gösterileri için şort dağıtmışlardı aynı prpblem çok olmasada bende de vardı çocuk aklı işte makasla kesmiştim. Sonra tabi kolayı var diye babamın jiletlerine dalmaya başladım bence yaza özel canını yakmayacak yöntemlerle alabilirsiniz. Bu kadar üzülmesinden iyidir...

Yeni nesilde gelişim bizim zamanımızdaki gibi değil, kıyaslamayın. komşumla konuşuyorduk geçen, sizin kız yaşında yeğeni aynen bu durumdaymış annesi dizden aşağıyı aldırmış. Hormonlar falan normal çıkmış ondada. Ne işlem yapmayı planlıyorsanız önce küçük bir bölgede test etmeyi unutmayın, alerji riski var mı diye. Güzellik uzmanı başka bir komşum anlattı, çokça küçük çocuk geliyor artık. Anneler korkuyor ama çocuklar çok ağlayınca geliyorlar dedi. Mümkün olduğunca dağıtmadan el ağdasıyla alıyorum diyor mesela.

bende cocukken bildiginiz killiydim hormon testleri falan hic bir sey cikmadi meger polikistikmisim bu konuyu bir arastirin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…