- 8 Nisan 2017
- 57.217
- 305.314
- 698
valla bahsettiginiz arkadasiniz gelse konu acsa bence cogunluk iyi yapmissiniz derdi ..herkesin kendi caniMerhaba kizlar moralim cok bozuk benim 9 yasinda kizim var ve okulda cok sevdigi samimi bir arkadasi var ben arkadasinin annesiylede cok samimiyim okul disindada hep gorusuruz pazartesi gunu bizdelerdi ve arkadasim kizini baska okula aldirdigini soyledi kizim yikildi resmen cok agladi arkadasi hic umursamadi kizimin o haline coj uzuldum arkadasimin bilerek yaptigini dusunuyorum benim kizim cok girisken konuskan bir kiz onun kizi cok sessiz icine kapanik onlara gore kizi hep benim kizimi dinliyor ondan baska kimseyle oynamiyor falan onceden ufak pürüzler olmustu ve hep okulda turkce konusuyorlamis hollandaca konusmalari gerekiyormus o yuzden aldirmis baska okula ama ne olduysa gecen hafta pazar gunu oldu arkadasim kizlara dediki bak canimi sıkmayın kizi baska okula aldirim dedi benim kizda cok zor aldiraman dedi buda is inata bindimi oyle aldirim ki falan dedi hemen ertesi gunude yeni okula randevu yapmis ama inanin onun ne yaptigi umrumda degil benim icin onemli olan kizim onu nasil teselli edecegimi bilmiyorum cok uzuluyorum arkadasi olmadan nasil yapar hemen alisirmi baska arkadaslari var ama digeri cok farkliydi kizim icin arkadasin kizi gidince arkadasla butun ilişiğimi kesecegim bir gittigi iyi oldugunu dusunuyorum cok bagliydi tek onla oynamak istiyordu ama iste kizimin uzulmesine uzuluyorum neden buraya yazdim bilmiyorum ama konusacagim kimse yok icim yaniyor yavruma
Ayyyyicim yaniyor yavruma
E tamam da yine de haddini bilmiyor kızınız, kocaman kadın karşısındaki,arkadaşının annesi,isterse öz teyzesi olsun yine de onu ilgilendirmeyen konularda alamazsın edemezsin gibi yorumlar yapabiliyor ne hakla?Oncelikle genel aciklik getirim kizim aldiramazssin derken baska anlamda demedi arkadasim sabah cok erken is aldigi icin onve kizi okuloncesi kreje birakiyor krej 8.30 okula goturuyor burda birtane krej bar cok erken aciliyor diger krejlerin hepsi gec acildigi icin bu kreje veriyor kiziminda demek istedigi veremezssin cunku krej bulamassinki baska sekilde demedi yani
Merhaba kizlar moralim cok bozuk benim 9 yasinda kizim var ve okulda cok sevdigi samimi bir arkadasi var ben arkadasinin annesiylede cok samimiyim okul disindada hep gorusuruz pazartesi gunu bizdelerdi ve arkadasim kizini baska okula aldirdigini soyledi kizim yikildi resmen cok agladi arkadasi hic umursamadi kizimin o haline coj uzuldum arkadasimin bilerek yaptigini dusunuyorum benim kizim cok girisken konuskan bir kiz onun kizi cok sessiz icine kapanik onlara gore kizi hep benim kizimi dinliyor ondan baska kimseyle oynamiyor falan onceden ufak pürüzler olmustu ve hep okulda turkce konusuyorlamis hollandaca konusmalari gerekiyormus o yuzden aldirmis baska okula ama ne olduysa gecen hafta pazar gunu oldu arkadasim kizlara dediki bak canimi sıkmayın kizi baska okula aldirim dedi benim kizda cok zor aldiraman dedi buda is inata bindimi oyle aldirim ki falan dedi hemen ertesi gunude yeni okula randevu yapmis ama inanin onun ne yaptigi umrumda degil benim icin onemli olan kizim onu nasil teselli edecegimi bilmiyorum cok uzuluyorum arkadasi olmadan nasil yapar hemen alisirmi baska arkadaslari var ama digeri cok farkliydi kizim icin arkadasin kizi gidince arkadasla butun ilişiğimi kesecegim bir gittigi iyi oldugunu dusunuyorum cok bagliydi tek onla oynamak istiyordu ama iste kizimin uzulmesine uzuluyorum neden buraya yazdim bilmiyorum ama konusacagim kimse yok icim yaniyor yavruma
Kızın o kadar girişken ve konuşkansa rahatlıkla başka arkadaşlar bulup kaynasabilir bence çokta dert etmeyin . Bırakın nereye giderse gitsinler gidene hoşçakal demek yakışır . Hayat karsimiza hep toz pembe renkler çıkarmayacak malasefMerhaba kizlar moralim cok bozuk benim 9 yasinda kizim var ve okulda cok sevdigi samimi bir arkadasi var ben arkadasinin annesiylede cok samimiyim okul disindada hep gorusuruz pazartesi gunu bizdelerdi ve arkadasim kizini baska okula aldirdigini soyledi kizim yikildi resmen cok agladi arkadasi hic umursamadi kizimin o haline coj uzuldum arkadasimin bilerek yaptigini dusunuyorum benim kizim cok girisken konuskan bir kiz onun kizi cok sessiz icine kapanik onlara gore kizi hep benim kizimi dinliyor ondan baska kimseyle oynamiyor falan onceden ufak pürüzler olmustu ve hep okulda turkce konusuyorlamis hollandaca konusmalari gerekiyormus o yuzden aldirmis baska okula ama ne olduysa gecen hafta pazar gunu oldu arkadasim kizlara dediki bak canimi sıkmayın kizi baska okula aldirim dedi benim kizda cok zor aldiraman dedi buda is inata bindimi oyle aldirim ki falan dedi hemen ertesi gunude yeni okula randevu yapmis ama inanin onun ne yaptigi umrumda degil benim icin onemli olan kizim onu nasil teselli edecegimi bilmiyorum cok uzuluyorum arkadasi olmadan nasil yapar hemen alisirmi baska arkadaslari var ama digeri cok farkliydi kizim icin arkadasin kizi gidince arkadasla butun ilişiğimi kesecegim bir gittigi iyi oldugunu dusunuyorum cok bagliydi tek onla oynamak istiyordu ama iste kizimin uzulmesine uzuluyorum neden buraya yazdim bilmiyorum ama konusacagim kimse yok icim yaniyor yavruma
Evet canim haklisin gitmek isteyen giderKızın o kadar girişken ve konuşkansa rahatlıkla başka arkadaşlar bulup kaynasabilir bence çokta dert etmeyin . Bırakın nereye giderse gitsinler gidene hoşçakal demek yakışır . Hayat karsimiza hep toz pembe renkler çıkarmayacak malasef
Zaten bu dunya sizin gibi gamsızların etrafinda dönüyor merak etmMuhtemelen bütün gün ağlarsınızsonra da konu açarsınız dünya etrafımızda dönmüyormuş mahvoldum napıcammmm diye
Tammam canim sen oyle diyosan ayy cokta umrumdaydi tepkiler allahim yaTepkiler üzerine yazdınız bunu.
Aldı bir inat diyorsunuz, basbayağı inatlaşmış kadınla.
9 yaş çocuğunun düşünüp didişeyeceği bir konu değilki?Oncelikle genel aciklik getirim kizim aldiramazssin derken baska anlamda demedi arkadasim sabah cok erken is aldigi icin onve kizi okuloncesi kreje birakiyor krej 8.30 okula goturuyor burda birtane krej bar cok erken aciliyor diger krejlerin hepsi gec acildigi icin bu kreje veriyor kiziminda demek istedigi veremezssin cunku krej bulamassinki baska sekilde demedi yani
Tammam canim sen oyle diyosan ayy cokta umrumdaydi tepkiler allahim yaTepkiler üzerine yazdınız bunu.
Aldı bir inat diyorsunuz, basbayağı inatlaşmış kadınla.
Varmış demekkiKrej değil kreş. Bulmuş işte
Kadın çocuğunu kaçırmış burda herkeste haklı olduğunu düşünüyor özeleştiri nedir bilir misiniz ?Tammam canim sen oyle diyosan ayy cokta umrumdaydi tepkiler allahim ya
Hristiyanlığı hakaret olarak mı kullandın sen :dSon defa yaziyorum. ve iyiki ama iyiki bir kez daha turkiyede yasamadigima sükür ettim yazilanlara hakaret edenlere diyecek birsey bulamadim siz nasil bu hale geldiniz ya surda yazdigim 2 satira neler yazdiniz bu ayni yaziyi hollanda sayfasinda paylastim 1 tane kotu yorum yapan olmadi ya siz nasil insanlarsiniz migdem bulandi ya cok mu zor ya kirmadan guzelce yazmak tabiki elestire bilirsiniz ama saygi cercevesinde bazi iyi yorum yapan arkadaslarda oldu tam benim dusuncemi yazanlar oldu yanlis yapabilirim yanlis dusunebilirim ama demek degilki herkesi bu sekilde yargilamak.ayrica arkadasima okul konusunda yardimci bile oldum ben gitmesinler demiyorum zaten herkesin kendi hayati kizimin baska arkadaslarida var ama en cok oynadigi o kizdi kizim asla simarik her dedigi olan bir cocuk degil nekadar herseyi buyutuyorsunuz artik fazla aciklama yapma geregi duymuyorum ama pes diyorum turkiyenin neden bu hale geldigini daha iyi anladim sizin gibileri yuzunden sizlerse kalp vicdan saygi kalmamis gavurlari begenmezssiniz adamlarda insanlik var vicdan var asil hiristiyan sizlersiniz (bosuna yazmayin cevap vermeyecegim)
By by
Vay be ne oldu burda?Son defa yaziyorum. ve iyiki ama iyiki bir kez daha turkiyede yasamadigima sükür ettim yazilanlara hakaret edenlere diyecek birsey bulamadim siz nasil bu hale geldiniz ya surda yazdigim 2 satira neler yazdiniz bu ayni yaziyi hollanda sayfasinda paylastim 1 tane kotu yorum yapan olmadi ya siz nasil insanlarsiniz migdem bulandi ya cok mu zor ya kirmadan guzelce yazmak tabiki elestire bilirsiniz ama saygi cercevesinde bazi iyi yorum yapan arkadaslarda oldu tam benim dusuncemi yazanlar oldu yanlis yapabilirim yanlis dusunebilirim ama demek degilki herkesi bu sekilde yargilamak.ayrica arkadasima okul konusunda yardimci bile oldum ben gitmesinler demiyorum zaten herkesin kendi hayati kizimin baska arkadaslarida var ama en cok oynadigi o kizdi kizim asla simarik her dedigi olan bir cocuk degil nekadar herseyi buyutuyorsunuz artik fazla aciklama yapma geregi duymuyorum ama pes diyorum turkiyenin neden bu hale geldigini daha iyi anladim sizin gibileri yuzunden sizlerse kalp vicdan saygi kalmamis gavurlari begenmezssiniz adamlarda insanlik var vicdan var asil hiristiyan sizlersiniz (bosuna yazmayin cevap vermeyecegim)
By by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?