Kizima cok uzuluyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy komikmisin sennn ben sizin kadar olamam siz 5 tabak fazlasiniz
Benim gibi olamayacağını anlamana sevindim
Demek öğreniyorsun birşeyler
Ama
Hani cevap yazmiyordun daha?
Noldu?
Sözünü tutmayıda öğrenirsin inşallahhh
Mum stokla bide bol bol
Bu kiş soğuk geçecek dediler avrupada, onun için yaniii

Mide bulantısı emojisi bu mesajınıza çok uymuş.

Baştan sona rezil bir yorum.

Avrupa'da yaşamanın zerre kadar vizyon katmadığı bir insanmışsınız.

Başkası adına utandım.

Aplam sonuna kadar iyi geldin de adamların inandığı dini hakaret olarak kullanmak nedir yapma gözünü sevem kaç milyar insan inanıyor .. sen gerçek misin

Nasil yani anlamadim

anlatayım. siz orda biz burda

kızınız insan ilişkilerini sizden öğreniyorsa daha çok arkadaş kaybeder.

Kazen abii kk nın Hollanda ayağını da mı açmış ayol birde bu tr bilğin gibi değil kardeş. Gavurları geçtik. Siz ailecek orada kalın, uğramayın buralara.

O kadar Hollanda sayfasına danışmış da 1 kişi çok bencilce bir tutum, seninki çocuk da onunki değil mi dememiş(!)

Bu kadar okunmaması gereken yorumdan çıkardığım sonuç: Çocuğunu okuldan alan kadın mantıklı olarak kaçarak uzaklaşmış

üyelere ettiği hakaretleri okudun mu?bu üslubu evde de kullanıyorsa kızı da duyuyorsa o da aynı dili kullanacaktır bir süre sonra.belki de şimdiden kullanıyordur bilemeyiz.

üyelere ettiği hakaretleri okudun mu?bu üslubu evde de kullanıyorsa kızı da duyuyorsa o da aynı dili kullanacaktır bir süre sonra.belki de şimdiden kullanıyordur bilemeyiz.
Hepsini olmasa da okudum. Mi(ğ)dem bulandı dediği hatunlardan 3 katı üslupsuz kelimesi var..

Tahrik edilen kadınları normalde savunurum da bu nasıl bir tahriksizliktir onu anlamış değilim

Cok sukur canim cok sukur iyiki buradayim aradaki farki dahada iyi gordum burda insanlik var senin agzinin kokusu taa buralara geliyorr yazik sizlere aciyorum
Es kaza göç etmiş gitmişsiniz maalesef giderken hangi köyden çıktıysanız orada kalmışsınız medeniyetten bahsedip burada hakaretler etmeniz inanılmaz görünüyor dışarıdan çünkü burada size kimse hakaret etmemiş , biraz geliştirin kendinizi o arkadaşınız kurtarmış kendini sizden adına sevindim.
Bende bir avrupa ülkesinde yaşıyorum ve sizin tarz türkleri çok iyi bilirim, türkiyede ki yaşayanların tırnağı olamazsınız geldiğiniz gibi kalıyor kendinizi 1 adım dahi geliştirmiyorsunuz türkiyede insanlar her daim kendini geliştirmeye çalışıyor en azından çoğu kesim. Oyuzden şu usluptan ben sizi tahmin ettim ve burda da görünce uzak duruyorum . Son olarak dünya sizin etrafınızda döndüğünü sanacak kadar komik kibirlisinşz

Sizin kızınız için iyi olmus diger arkadaslarıyla da sosyallesir en azından ama bir yandan da arkadasınuz kendi kızınada zarar vermiş oldu siz o cocuk kızımdan ayrılmayı umursamıyor diyorsunuz ama oda en az kızınız kadar uzulmus ve etkilenmiştir. Baska cozumu olabilirdi belki aynı okul ama farklı sınıf veya oyun oynarken Hollandaca konusmalısınız vs diyerek ogretirdiniz bir sekilde böyle inada bindirip kızı baska okula alması en az o kızda etkilenmiştir. Cocukların seviyesine inip inatla iş yapılır mı ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…