Kizima cok uzuluyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
siz de lütfen hep hollanda da kalın.yazları bile gelmeyin beğenmediğiniz ülkemize.

Hristiyanlığı hakaret olarak mı kullandın sen :d
Sus hiristiyan seni, kadın cevap vermicem demiş niye yazıyosun.
Bu Türkler hep böyle, beni de Hööllanda vatandaşlığına alır mısınız mümkünse?

Tammam canim sen oyle diyosan ayy cokta umrumdaydi tepkiler allahim ya

Umrunda olmayan haliniz bu mu ? Hristiyan ne alaka anlamadım.

Açıkçası kadın bence çocukla yaşadığı bu diyalogdan sonra inat için değil benim kızım da böyle şeyler öğrenmesin diye kesin karar verdi okulunu değiştirmeye.

Benimkinin de var böyle bir arkadaşı, mahalleye gelirse işte belki karşılaşıyorlar görüştürmemeye özen gösteriyorum artık. Daha naif kibar olanları tercih ediyorum

Açıkçası kadın bence çocukla yaşadığı bu diyalogdan sonra inat için değil benim kızım da böyle şeyler öğrenmesin diye kesin karar verdi okulunu değiştirmeye.
hani kız sevgilisinden ayrılır psikopat takıntılı sevgili bunu kafaya takar .benden nasıl ayrılır der kin tutar aylarca kafaya takar.valla bu konuda bir benzeri bu durumun.

1.Ben Türkiyede yaşamiyorum mesela ama yorumum belli- sizin zihniyetiniz çöp olabilir. Ayrıca Türkiyede yaşayan insanlara kurban olun siz. Bulunduğunuz ülkede ikinci sınıf muammelesi görüp burda gelip ahkam kesiyorsunuz.
2. Siz ne hadsiz, ne terbiyesiz birisiniz insanlara dinden vurarak ne yapmaya çalışıyorsunuz? Kendiniz o dine yakınsanız bu sizin bileceğiniz hür iradeniz, konuyu dine çekmek ne?
3. Sizin yetiştirdiğiniz çocuk zaten anca bukadar olabilir- yazık size değil ama ona üzüldüm. Nasıl
kötü kalpli ve negatif zihniyetli annesi var. Çocuğun yalnıztan ağlaması çok normal resmen hayatını gölgeleyen annesi var. Çok üzücü, travmalar ile büyüyor.
4. Asıl benim sizden midem (migdem değil) bulandı, ne tarafa kusuyoruz

Eee tamam işte kadın kendi çocuğunu kızınızın kuklası olmaktan kurtarmış..

O da anne o da kendi çocuğu için üzülüyor doğrusunu yapmış
Bu uslübe kadın iyi dayanmış, canını zor kurtarmış bence
Anne-kız kadının hayatına çökmüşler resmen
Kadın adına ben sevindim, oh vallah kafası rahatlamıştır

Yani, benim eski komşu bana böyle kinlenmedi açıkçası
valla öyle.şimdi ben 2 teyzeyi sağlık ocağı market eczaneye götürüyorum devamlı bir iki işlerini de yapıyorum dışarda gidemedikleri için.buradan taşınsam ardımdan böyle bir konu açarlar mı acep diye tırsmadım değil.hele bir 10 sene daha apartmanda oturup ölmemizi bekleseydin hayırsız derler mi?

Keşke benim komşum olsan ne güzel faydalanırdım
Şaka bir yana merhametli insan sayısı git gide azalıyor, böyle şeyler okuyunca mutlu oluyorum.

Senin zihniyetinide gorduk beyinsiz seni yetistirende ortada hicte ikinci sinif muamelemesi gormedim kendi ulkemden daha ustun tutuyorlar ama senin yaran var bence ben senin agzina kusacam sizlerin seviyesinine dusmeyim diyorum ama sizin gibi kani bozuk serefsiz cok sizden insan olmaz hadi yallah simdi

Ya ne kadar komiksin ahshshsgsh kanı bozuk gavurlar vs aykiz :d

Çokmu zoruna gitti cicimmmm
Ay üsluba bak ya, ne terbiye görmüş ne kültür
Benim seviyeme düşemezsin çünkü düşübilmen için önce çıkman gerekir
Kulvarlarımız farklı
Çok zoruna gittiyse soğuk su iç yada git bi mum yak geçer bacımsu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…