Oncelikle genel aciklik getirim kizim aldiramazssin derken baska anlamda demedi arkadasim sabah cok erken is aldigi icin onve kizi okuloncesi kreje birakiyor krej 8.30 okula goturuyor burda birtane krej bar cok erken aciliyor diger krejlerin hepsi gec acildigi icin bu kreje veriyor kiziminda demek istedigi veremezssin cunku krej bulamassinki baska sekilde demedi yani
E tamam da yine de haddini bilmiyor kızınız, kocaman kadın karşısındaki,arkadaşının annesi,isterse öz teyzesi olsun yine de onu ilgilendirmeyen konularda alamazsın edemezsin gibi yorumlar yapabiliyor ne hakla?
Kızım 10 yaşında,arkadaşlari bazen ek süre istiyorlar kızım biraz daha kalsın diye dışarda,ki 9-11 yaş grubu çocuklar bunlar, "choocy abla lütfen biraz daha kalsın oyun oynuyoruz" derler,ödevi var kalamaz dediğimde tatlı dille minik ısrarlar ediliyor kikirdeyerek sevimli sevimli falan,bende bazen ek süre veriyorum,bazen hayır diyorum duruma göre ama kalkıpta biri bana ,kızım dahil gelmeyecek eve alamazsın ki minvalinde konuşsa hoşuma gitmez.
Benim kızımda aynı grupla eve cağırılan bir arkadaşının annesine yine ricada bulunabilir arkadaşı biraz daha kalsın diye ama ötesine geçemez konuşma şekli olarak.
Sizin de düşünceniz sıkıntılı,inadına aldı vb seyler yazmışsıniz. Sırf sizinle yada kızınızla inatlaşmak için böyle büyük kararlar mi alacak kadın yani? Siz bile demişsiniz kızım alamazsın dediği icin inatlaştı diye,şimdi tepki aldınız diye değiştiriyorsunuz söyleminizi.
Kızinızla konuşun,yeni arkadaşları olacağını,arkadaşı ile yine görüşebileceğini vs anlatın. Siz zaten kızınızın üzülmesini dert ediyorsanız görüşmemezlik etmezsiniz,çocukları da tabi ki görüştürürsünüz değil mi?. Küsülecek,kirılacak birşey yok bunda,çok yanlış düşünüyorsunuz.