Kizima Enistem tarafindan taciz

Çok yazık . Ben çok daha kötüsünü 8 yaşında babamın kuzeni tarafından yaşadım malesef . Ve o zaman inanın çocuksunuz neyin ne olduğunu bilmiyosunus evet o an yaptığı şey kötü bişey bunu biliyosun ama ne yaptığı konusunda bi fikriniz yok . Çok zor bi durum şimdi 'keşke anneme söyleseymişim' diyorum . Çünkü her bayramda , iftarda vs. o pisliğin suratını görmek gerçekten çook çok zor bi durum . Şimdi olsa bu olay , kızınız gibi yapar hemen anneme söylerdim (şuan 18 yaşındayım) ama çocukken öyle olmuyo ne yazık ki . Ve olan hep kız çocuğuna oluyo . O pislik hayatına kaldığı yerden devam ediyo .

konunun hepsini okuyamadm.. ama çocuk istismarı bir suç! eğer eniştenz yargılanırsa ceza alacaktır.. ayrıca çocuğunuzuda bi psikologa götürmenizi öneririm.. çünkü kızınız ilerde cinsellik ve hayata dair sorunlar yasayabilir.. bu durum evliliğine okul hayatna kadar yansıyabilir.. dikkatli olun cok dikkatli olun.. konu cok hassas.. kendi basınıza iş yapmayın uzmana danısın..

Çok yazık . Ben çok daha kötüsünü 8 yaşında babamın kuzeni tarafından yaşadım malesef . Ve o zaman inanın çocuksunuz neyin ne olduğunu bilmiyosunus evet o an yaptığı şey kötü bişey bunu biliyosun ama ne yaptığı konusunda bi fikriniz yok . Çok zor bi durum şimdi 'keşke anneme söyleseymişim' diyorum . Çünkü her bayramda , iftarda vs. o pisliğin suratını görmek gerçekten çook çok zor bi durum . Şimdi olsa bu olay , kızınız gibi yapar hemen anneme söylerdim (şuan 18 yaşındayım) ama çocukken öyle olmuyo ne yazık ki . Ve olan hep kız çocuğuna oluyo . O pislik hayatına kaldığı yerden devam ediyo .

Bak ben annen yaşındayım ve sana şiddetle tavsiye ederim ki bunu muhakkak annene söyle ....Geç kalmadın söylemek için...O adam başkalarına da yapmasın bunu...Benim kuzenim 30 yıl içinde saklamış bunu...Sonunda çok kötü bir şekilde patladı....Ki sen daha 18 sin..Çok küçüksün,çocuk sayılırsın hala..........

Bak ben annen yaşındayım ve sana şiddetle tavsiye ederim ki bunu muhakkak annene söyle ....Geç kalmadın söylemek için...O adam başkalarına da yapmasın bunu...Benim kuzenim 30 yıl içinde saklamış bunu...Sonunda çok kötü bir şekilde patladı....Ki sen daha 18 sin..Çok küçüksün,çocuk sayılırsın hala..........

hiç kolay bişey değil inanın

sonrasında olabilecekleri kestiremiyorum ki

Şu an küçüksün ama anne olsan kızının böyle bir şey başından geçmiş olsa bilmek istemezmiydin ? Bu tarz olayları örtbas etmek o kişilerin sapıklıklarına izin vermektir..Bak ilk mesajında da kendin yazmıştın,keşke anneme söyleseydim diye...

canim yazdiklarini okudum inan cok üzüldüm....sanki biran bizim yasadiklarimizin daha kötüsünü yasamis gibi oldum...Sana bir Teyze olarak tavsiyem (cünkü benim kizimla aranda 1 yas var) Ailene anlat bak benim kizim bana anlatti ve o pisligin cezasi verildi...sakin ailem bana inanmaz diye sanma aileler siz genclerin sanmadigi kadar cok duyarlilar....benim kizim bana anlattinda kizima hemen inandim.. ama o an cok kötü oldugum icin burda bu konuyu actim...ama kiz kardesime anlattim oda gerekeni yapti zaten...suan kizimla 2. kez psikologa götürdüm olumlu sonuclar aliyoruz....

O rezilin yaptigi yanina kar kalmasin hak ettigi cezayi bulsun...belki senden baska kac kisiyi senin gibi magdur etti...

Bu konuyu acipta baska genc kizlara bir örnek oluyorsak bu yasadiklarimizi biraz haffifletir....

kızın çocuk değil genç bi kız. bence herseyden önce senin kızın onun psikolojisi önemli kızınla konuşarak kararlar alın babasına söylediğinizde olay daha çok büyüyeceği için kızınız daha çok etkilenebilir etraf duyacağı için daha çok rahatsız olabilir ama bunu söylememekte bi ahlaksızın önünü kapatmamak olur... bence kız kardeşine söyle önce kızınızla kararlar alın kendi konuşmadığınız adama genç bi kızı göndermeniz iyi olmamış

Küçük yaşta cinsel istismar çok tehlikelidir. Çocugunuzun hayatı mahvolabilir. Cezasını mutlaka verin o adama. Adli yola bile basvurun. Cocugun yası kucukse zaten bu konuda yalan söylemez ve anlattıklarınıza göre ben yalan oldugunu dusunmuyorum. Psikolojik destek de almasını sağlayın bunu kesinlikle yapın cogu zaman tek basına atlatamaz. Sizi kutluyorum cok anlayıslı ve kültürlü bir anneymişsiniz ki kızınıza inandınız onu korumaya calısıyorsunuz.

Cinselliğe başlama yaşı ve cinsel tercihlerde değişmeler olabiliyor bu cok ciddi bir durumdur. Bu konuda yapılan önemli araştırmalar var.

Back
X